Ma nema nikakvih problema.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jal ako ovako ostane CSKA ide dalje, a ako Wolfsburg izjednaci onda oni idu dalje?
,,Samo im fali da razvale,, Manchester i idu dalje
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma nema nikakvih problema.BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jal ako ovako ostane CSKA ide dalje, a ako Wolfsburg izjednaci onda oni idu dalje?
CSKA gubi u Istanbulu 'ladno.steps je napisao/la:ako ostane ovaj rezultat 2:1 odluka pada u zadnjem kolu i vukovi idu dalje ako pobijede manchester s tim da je ta ekipa malo jača od nurnberga
Turci to prodaju za tri ,,SAM-a,,Genghis je napisao/la:CSKA gubi u Istanbulu 'ladno.steps je napisao/la:ako ostane ovaj rezultat 2:1 odluka pada u zadnjem kolu i vukovi idu dalje ako pobijede manchester s tim da je ta ekipa malo jača od nurnberga
Ovo veze nema ni sa cim.Principatus je napisao/la:Tipicno Wolfsburgova igra, naprijed jaki i ubace golcinu ili dvije a ovi pozadi onda sve umazu. Sad u zimskom prelaznom roku moraju nesto da rade. A sto se tice Manchester, to ce Dzeko da sredi a Madlung da zahebe. Dakle nebojte se.
@jocker
Ne taj gol je bio regularan. Nego je Martins napucao i isla lopta perfekt u gol, pred kojem stoji Dzeko u offsidu i igra na loptu i ubacuje je u gol, ponistava time siguran gol.
harry_90 je napisao/la:Koga veceras prenosi BHT1
Ma njemu bi se isto svi igraci povrijedili u barazuharishp je napisao/la:Ovo veze nema ni sa cim.Principatus je napisao/la:Tipicno Wolfsburgova igra, naprijed jaki i ubace golcinu ili dvije a ovi pozadi onda sve umazu. Sad u zimskom prelaznom roku moraju nesto da rade. A sto se tice Manchester, to ce Dzeko da sredi a Madlung da zahebe. Dakle nebojte se.
@jocker
Ne taj gol je bio regularan. Nego je Martins napucao i isla lopta perfekt u gol, pred kojem stoji Dzeko u offsidu i igra na loptu i ubacuje je u gol, ponistava time siguran gol.
A kamoli tipicnom igrom Wolfsburga.
Mozda tipicna ,,igra,, Veha.
Taj nebi ni sa Spanjolskom repkom ni u baraz otisao
Odigrao je za cistu desetku.ahmic je napisao/la:Drago mi je zbog Rahimica...Bravo decko iz Zivinica
Hvala na informacijiPonos Torina je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Koga veceras prenosi BHT1
Milan sugavi
Ma nije to isti tip igraca....Haris je mnogo ofanzivniji igrac,za razliku od Elvira....I Medunjanin kako znam igra ofanzivnog veznog,dakle ispred Rahimica...harishp je napisao/la:Odigrao je za cistu desetku.ahmic je napisao/la:Drago mi je zbog Rahimica...Bravo decko iz Zivinica
Koliko je danas samo valjao na svojoj poziciji glava boli.
I kazu falio onaj falio ovaj u Zenici.
Falio nam je Rahimic i to bi bilo to.Onaj Medunjanin za 100 godina da igra nece moci nadomjestiti Rahimica.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, Amazon [Bot], Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, hurem, Serha, Tracy3McGrady i 45 gostiju.