ma nisu losi druze nek smo mi na 4 godine potpisali pa bice i slijedece garniture neke drugacije vjerovatno, a samim tim i bolje na ovim samo jos kad bi imali kakvog sponzora jos bi bolje izgledali, a i pogledaj cijenu u fan shopuskoro za svaciji dzep...Elegant je napisao/la:Dresovi su skroz bezveze barem meni.![]()
[img]http://www.****.ba/img/w/600/upload/images/gallery/foto/052013/zeljeznicarijomacetirigodinezajedno/IMG_0743.JPG[/img]
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Zar izvlacenje ne ide po regijama?kako mozemo dobiti nekoga iz skandinavije kad smou juznoj regiji.samozeljo1987 je napisao/la:SheriffElegant je napisao/la:Drugo pretkolo Lige Prvaka - FK Zeljeznicar 4.566 (vjeravtno smo nenositelji)
Nositelji:
Bate Borisov (Bjelorusija)
Celtic (Skotska)
Steaua (Rumunija)
Dinamo Zagreb (Hrvatsa)
Partizan (Srbija)
Maribor (Slovenija)
Viktorija / Sparta (Ceska)
Legija / Lech (Poljska)
Elfsborg (Svedska)
Makabi (Izrael)
HJK (Finska)
Ekranes (Litvanija)
Nefci (Azerbejdzan)
HJK
Ekranes
Eflsborg
Ludogorets / Levski
CS Fola Esch / F91 Dudelange
ako nekog od ovih izvučemo vjerujem da možemo proći.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Tako ce i biti, na zalost sve jaki timovi.ennis je napisao/la: Zar izvlacenje ne ide po regijama?kako mozemo dobiti nekoga iz skandinavije kad smou juznoj regiji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sirotinjski dresovi ko oni sa pijace, patrick je gigant bio bar su šminka, majice i dresovi bili, kao i trenerke ovo je sirotinja žešća.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D
Slažem se, ali jbg, ne možeš birati. Ovo su vjerovatno bile jedine ponude...zeljooooo je napisao/la:Sirotinjski dresovi ko oni sa pijace, patrick je gigant bio bar su šminka, majice i dresovi bili, kao i trenerke ovo je sirotinja žešća.
P. S. Imam osječaj da nam daju ono što imaju u zalihama
Zadnja izmjena: Anonimac, dana/u 15 maj 2013, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
- gradacac10
- Kontakt:
Ako su ovi, neka ste se vala vratili onim prirodnim vasim plavo bijele prugeElegant je napisao/la:
- zeljo4life
- Kontakt:
Ovo je odlicno, jos kad se doda grb, mozda i BiH pa neki sponzor.... Bice to super. Drago mi je sto je konacno potpisan dugogodisnji ugovor, a ne svako pola godine ili godinu novi.Elegant je napisao/la:
-
petisesti98
- Kontakt:
Sta mislite o ovome igracu, po meni jako interesantan i zanimljiv igrac, koristi svoje prilike, zna zabiti i jako borben.
Mozda bi Amar moga i napraviti nesto vise od ovog momka
http://www.transfermarkt.de/de/almir-be ... 99053.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda bi Amar moga i napraviti nesto vise od ovog momka
http://www.transfermarkt.de/de/almir-be ... 99053.html" onclick="window.open(this.href);return false;
SWRA
Slazem se.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je odlicno, jos kad se doda grb, mozda i BiH pa neki sponzor.... Bice to super. Drago mi je sto je konacno potpisan dugogodisnji ugovor, a ne svako pola godine ili godinu novi.Elegant je napisao/la:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
step by step ne može preko noćiMrRiccoli je napisao/la:http://radio.sarajevo.ba/photo/galerija/5216/60782 evo i dresova za narednu sezonu, sminka su i napokon svidja mi se ovo sto je na 4 godine to je po meni odredjeni napredak...
upravozeljo4life je napisao/la:Ma nisu losi... Al kako mi idu na **** ova slovanidze veze...
3 Sanjin Zirdum Komercijala [email protected] +387 30/713-306 +387 30/713-306
Napisao sam ovom mail da nam da plavo bjele sa prugama jer to navijači dugo čekaju i svi bi kupili ovakve dresove ove plavo bijele i ove svjetlo plave tu su šminka dresovi, valjda nešto odgovori.
Napisao sam ovom mail da nam da plavo bjele sa prugama jer to navijači dugo čekaju i svi bi kupili ovakve dresove ove plavo bijele i ove svjetlo plave tu su šminka dresovi, valjda nešto odgovori.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

Kad bi nam ove dali ja bih bio zadovoljan...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Ovi su premocni,mada meni je Macron bio daleko najbolji i najveca sminka.Anonimac je napisao/la:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
DJECURLIJO, pa slikao vam se Svraka u tom dresu... Eto kakav ce biti, sta stavljate te slike koji ku*ac...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 15 maj 2013, 13:48, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- zeljo4life
- Kontakt:
Ja bi bio prezadovoljan...al cisto sumnjam.Dobili smo ono sto smo dobili i to je to...Anonimac je napisao/la:
Amare hvala ti...
Ja zadovoljan sezonom i očekujem prolaz u III pretkolu lige prvaka ako dobijemo neki prosječan klub
kao šerif npr
Zadnja izmjena: AsharaK, dana/u 15 maj 2013, 13:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma kanocano da dobijemo zeljene uslovo u **** ugovorima sa proizvodacima sportskih oprema. Meni je ovo super zaista. Ne moramo izdavati isto cijenu kao za dresove velikana, sto je zaista bilo opet u neku ruku nerealno, cisto jer nas standard to ne moze izdrzati. Ako je neko blizak sa ovim ljudimo sto trenutno rade u marketingu, neka se onda pripremi AKCIJA za sljedecu sezonu, po mom misljenju, KUPI GODISNJU, 50% POPUST NA DRES! Ili nesto slicno ovome. NEKA JE GODISNJA ONDA 90 KM ZA JUG, ALI DOBIJES I DRES UZ TO....Baja_Zvjerka je napisao/la:Željezničar i JOMA ozvaničili saradnju
Fudbalski klub Željezničar i ovlašteni predstavnici španskog proizvođača sportske opreme Joma, potpisali su danas u prostorijama kluba s Grbavice ugovor o saradnji.
Potpisani dokumentom ozvaničena je saradnja za naredne četiri godine, na tragu višednevnih pregovora koji su okončani na obostrano zadovoljstvo.
Ugovor su potpisali menadžer kluba Amar Osim i Sanjin Zirdum, ispred firme GMS, ovlaštenog JOMA-inog partnera za prostor Bosne i Hercegovine.
Navijače našeg kluba može obradovati informacija da će se sva oprema koju će koristiti igrači već od druge polovine juna moći nabaviti u Željo fan shopu, a artikli će se prodavati po znatno nižoj cijeni nego dosad. Cijena dresa bit će 59.90 KM.
Svraka se slikao u trening majci, Baja...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 maj 2013, 13:57, ukupno mijenjano 2 puta.
Prosjecan ali malo sutra, one godine smo imali srece da smo prosli. Pa ljudi imaju jedan od najboljih trening centara u europi, para isto tako, mi za njih nismo ni P od profesionalaca.AsharaK je napisao/la:Ja zadovoljan sezonom i očekujem prolaz u II pretkolu lige prvaka ako dobijemo neki prosječan klubkao šerif npr
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, kolezeljovac, Levin, Maniacs1987, mnon46, ristagrad, Taree, TefalTava i 39 gostiju.