Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la admin » 25 nov 2009, 13:07

psovke i uvrede tipa 'glupane, 'budaletino' upućene drugim forumašima ne prolaze na našem forumu. to nema nikakve veze sa iznošenjem tvog mišljenja i stranom koju si zauzeo (nisam ni upratio šta u stvari pišete i oko čega se svađate).

ne pada mi na pamet da tražim ko je prvi počeo, znam ko će da završi.

a ti ako misliš da je ok da pišeš na način na koji si to do sada radio (važi i za sve ostale koji imaju problema sa održavanjem minimalnog nivoa kulture), testiraj me.

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 25 nov 2009, 13:14

smijesni_ste je napisao/la:
tropico je napisao/la:
Bob_Rock je napisao/la:stvarno nije fazon admine..Ja i smijesni_ste smo iznijeli svoje misljenje koje je negativno u odnosu na Ibisevica i svi su navalili na nas i vrijdjaju nas i psuju...Stvarno se vrijedjanje i psovanje ne treba tolerisati a sa druge strane svacije misljenje kakvo god ono bilo se mora postovati
Jedno je argumentovano kritikovati i podkrijepiti to činjenicama, drugo je hebavati majke i brojati krvna zrnca u polumraku sobe duboko sakriveni iza nekog nicka...Niko ovdje nema ništa protiv kritika, naprotiv zato i služe forumi ove vrste ,da svi mi malo pametujemo i sastavljamo neke svoje repke i malo sve to kombinujemo na svoj način, ali opet kažem samoargumentovano i činjenicama , a ne psovkama , omalovažavanjem, zavisću, ljubomorom, itd...
Psovka i mangupisanje preko neta, je odraz krkanluka i seljakluka i mnogi su protiv toga ovdje a ne iz nekih ličnih razloga, a ako se neko prepoznao u gore navedenom, e šta mu ja mogu...
sve si ti u pravu al de mi reci sta ce nam veci argument od toga koliko je dao golova u reprezentaciji a koliko je vremenski igro meni je to argument da mogu da reknem da je bio los..........a opet kazem on je dobar igrac al u svom klubu dok u reprezentaciji se nije pokazao
Nogomet nisu samo dati golovi, pa nisu svi napadaći....u nogometnu taktiku i tehniku igre spadaju i markiranje, otkrivanje, pokrivanje, dodavanje, otvaranje i mnogo drugih elemenata , pretrčani kilometri, navlačenje protivnika..itd, itd,...Prije rata u repki bivše juge igrao je tako jedan napadač vrlo sličan Vedi, zvao se Zlatko Vujović i nije se nešto nadavao golova ali je bio nezamjenjiv kod svih trenera repke u to doba pa i kod Osima,zbog nekih drugih kvaliteta o kojima vjerovatno znaju malo stariji poznavaoci nogometa...Cilj današnjeg nogometa je da svi igraći učestvuju i u napadu i odbrani i da se otvori mnogo mogučnosti za postizanje gola...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 13:16

Problem je sto Veda ne ucestvuje ni u cemu..Njega su Portugalci toliko dobro izanalizirali da ga nisu ni pokrivali nego su njegove cuvare poslali na Misketa i Dzeku i tu je nama bio kraj price..Znali su da od ovog "napadaca" nema nikakve opasnosti sto se i pokazalo na terenu kao tacno...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 25 nov 2009, 13:51

PODBOT je napisao/la:ma sta se raspravljate kad je on jedna o bicna krampa
jel ono tebi boto idol :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 25 nov 2009, 13:56

Bob_Rock je napisao/la:Problem je sto Veda ne ucestvuje ni u cemu..Njega su Portugalci toliko dobro izanalizirali da ga nisu ni pokrivali nego su njegove cuvare poslali na Misketa i Dzeku i tu je nama bio kraj price..Znali su da od ovog "napadaca" nema nikakve opasnosti sto se i pokazalo na terenu kao tacno...
Eee moj sine pa nisi ti gledao utakmice !
U lisabonu Vedo 2 odlicne sanse koje je sam sebi napravio!!
U zenicu isto tako !!
A ti pricaj,pa nedaje svako 18 golova u 17 utakmcia!

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 25 nov 2009, 14:58

Vedo jos uvijek nije onaj stari,kad je zabijao 18/17 niko džeku nije ni spominjao.
Nadam se da ce se opet vratiti u staru formu i zajedno sa džekom rusiti sve pred sobom.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 nov 2009, 17:12

Rock,
Ti jarane stvarno bezveze pljujes. Kazes da bi ti ili Supic dali dva gola u repki za to isto vrijeme.
Pa to cak i Dzeko ne moze reci. Znaci Dzeko je kloc.
Jedino Villa bi mogao reci tako nesto, ti si otprlilike njegova klasa.
Vedo, trenutno sad nije dobar kao prosle sezone. Pa sta je to Dzeko uradio ove sezone. Onda ni Dzeko nevalja.
Dzeko je za mene nas naj bolji napadac. Pa onda Vedo.
Lako je reci Muslimovic bi dao dva, tri gola da je igrao protiv Portugala. Nema teorije.
Ili Zec. Uostalom, nema tog trenera na ovom svijetu da bi stavio igraca poput Zeca da igra protiv Spanije ili Portugala.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 25 nov 2009, 17:22

soko je napisao/la:Rock,
Ti jarane stvarno bezveze pljujes. Kazes da bi ti ili Supic dali dva gola u repki za to isto vrijeme.
Vedo, trenutno sad nije dobar kao prosle sezone. Pa sta je to Dzeko uradio ove sezone. Onda ni Dzeko nevalja.
Lako je reci Muslimovic bi dao dva, tri gola da je igrao protiv Portugala. Nema teorije.
Ili Zec. Uostalom, nema tog trenera na ovom svijetu da bi stavio igraca poput Zeca da igra protiv Spanije ili Portugala.
on nije reko da bi muslimovic dao protiv portugala 2-3 gola vec da bi u 7 utakmica dao bar 2-3 gola da je igrao minutazu koju je igrao ibisevic

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 25 nov 2009, 19:31

on nije reko da bi muslimovic dao protiv portugala 2-3 gola vec da bi u 7 utakmica dao bar 2-3 gola da je igrao minutazu koju je igrao ibisevic
Zasto Dzeko nije dao toliko od Belgije. Dao je jedan Estoniji i onda onaj protiv Spanije, kad je vec bio kraj.
Mulimovic, nista protiv njega, 7 utakmica treba da izdrzi a da se ne povrijedi.
Vedo je dobar igrac. Nije "super star", mozda bi bio da se nije povrijedio. Dzeko jeste "super star".
Al je Vedo dobar, i drugar za njega Blackburn hoce da daje toliku lovu. Vedi pase drugacija igra nego sto se igra kod nac u repr.. Nije on kriv sto mi igramo sa ovom formacijom i sto nemamo dobri bekova tako da moze da se igra kako njemu pase. 1-2 dodira po zemlji.
Sa ovom recenicom se ne obracam tebi, ali ovdje ima dosta tvrdoglavih likova/djece koji nece reci drugoj osobi da su upravu neg pljuvanje se povecava i mole se bogu da igracima kao Vedi ne ide tako da oni mugu reci "JA SAM TI REKAO, MA ZNAM JA"

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 25 nov 2009, 20:22

Ja ipak tvrdim da je Musli poceo da igra u Lisabonu da bi prosli baraz. Kad god je u kombinaciji sa Dzekom stvaraju sanse na sve strane jer su odlicna kombinacija. Musli trci kao lud na sve strani a ima dovoljno smisla da doda loptu i proigra nekoga, a normalno i zavrsnica mu je vrh pogotovo u repki. Za Ibisevica se stvarno nemoze isto reci je niti zna da trci, da doda loptu, da je primi, apsolutno nista. Da je Musli igrao bila bi tekma slicna Belgiji, koju smo razvalili u gostima jer, cuj ovo, nije bilo Ibisevica.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 25 nov 2009, 20:45

Sta je to Dzeko vise pokazao od Ibisevica u ove zadnje 3 tekme,koliko znam nema nista bolji ucinak od Vede.270 minuta nije dao gola pa po tvome misljenju trebalo bi i dZEKU stavit na klupu.Jarane uhvati se daljinskog i gledaj sta majstor radi u jednoj od najboljih liga evrope.Hoffenheim je trenutno u vrhu tabele prvenstveno njegovim golovima(ukupno 6 do sada) i 4 asistencije.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 20:47

Ma klinac bi Hoffenhajm ista napravio da im nije rovokopaca Salihovica 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 nov 2009, 20:58

Pa po pojedinim navijacima Hoffenheima je Salihovic najgori igrac od tih 11 na terenu.
Ima strucnjaka svuda. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 22:27

sto ti mene tjeras da ja kazem nebulozu??? Odakle tebi da sam ja rekao da Dzeko ne valja?
Uzmi jarane apaurin, smiri se malo..Dzeko je ubica, 9 golova u kvalama, ko zna koliko u Bundesligi i zabija i u ligi prvaka...Ne samo da zab ija nego dere, rastura...On je svjetska klasa...Ja vec godinu i pol na svakoj utakmici gdje on igra kladim se da ce dati gol...Stoga nemoj izmisljati, Dzeko je svjetska klasa, Vedad Ibisevic je kloc..Vozdra
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 nov 2009, 00:59

Principatus je napisao/la:Pa po pojedinim navijacima Hoffenheima je Salihovic najgori igrac od tih 11 na terenu.
Ima strucnjaka svuda. ;)
To nisu strucnjaci vec slijepci.Takvih ima ko i dinosaurusa u parku.
Prvi se bi se gazda Hopp slogirao kad bi se Salihovicu nesto desilo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 26 nov 2009, 01:10

Nemojte mi protiv Salihovica nista... Jedini igrac iz tima Hoffenhaima koji je igrao u 3. BL i ostao i igra u 1. BL uz to je postao kapiten i najplacenij je igrac ovog tima. I na kraju kao tacka na i jedan od najboljih evropskih/svjetskih freekickera :D
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 nov 2009, 02:23

Hahah, ko su ti stručnjaci. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 26 nov 2009, 08:21

vedo & sejo je napisao/la:Bob_Rock klocu jedan hajd bjezi vise sa ovog foruma dosadan si sa svojim glupim klocastim komentarima
ma psti ga..samo statistika mene zanima ko je trenutno 2 strijelac bundes lige..vedad ibisevic...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 26 nov 2009, 10:17

Vedo majstore samo naprijed,pusti budale sta pricaju. Ako cemo gledati igrace po ucinku u repki,onda je Zlatan Ibrahimovic veliki kloc.

slika

Ovima je zabio gol,a ljudi na SP!!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, edvaE2, nebeskasila i 34 gosta.