ko Gradina?vatreni je napisao/la:Kako se srčano igra,emotivno dozivi neuspjeh su sinoć pokazali fudbaleri Zelje.Plaču kao djeca jer vole klub za kojeg brane boje.Sa takvim odnosom i rezultati moraju doći.Nije Zeljo toliko bolji od nas koliko rezultati pokazuju.Malo će koji igrač,zvao se on i Ronaldo, igrati srcem za Zvijezdu.Zato,trebamo ulagati u nasu mladost,ima tu materijala.Oni bi sa pribliznim kvalitetima pojedinih sada u Zvijezdi sigurno bili u vrhu BH.fudbala.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
I ja na rekracij kad izgubim na penale dodje mi da placemvatreni je napisao/la:Kako se srčano igra,emotivno dozivi neuspjeh su sinoć pokazali fudbaleri Zelje.Plaču kao djeca jer vole klub za kojeg brane boje.Sa takvim odnosom i rezultati moraju doći.Nije Zeljo toliko bolji od nas koliko rezultati pokazuju.Malo će koji igrač,zvao se on i Ronaldo, igrati srcem za Zvijezdu.Zato,trebamo ulagati u nasu mladost,ima tu materijala.Oni bi sa pribliznim kvalitetima pojedinih sada u Zvijezdi sigurno bili u vrhu BH.fudbala.
Naravno,kao Gradina..Gradina da nije puštala svoju djecu da idu za kiflu sad bi bili u vrhu BH fudbala..vi imate tu muć da vam igrači nebi odlazili u druge klubove za kiflu..ima talenata u Gradačcu,uvijek je bilo,samo što nemogu dobit svoju priliku da se dokažu..pa Gradina kad je bila najača,kad je derala redom sve ekipe u državi jedni od bolji u ekipi su bili Gradačačani..Smaja,Blažević,Sarajlić itd..ludinjo22 je napisao/la:ko Gradina?vatreni je napisao/la:Kako se srčano igra,emotivno dozivi neuspjeh su sinoć pokazali fudbaleri Zelje.Plaču kao djeca jer vole klub za kojeg brane boje.Sa takvim odnosom i rezultati moraju doći.Nije Zeljo toliko bolji od nas koliko rezultati pokazuju.Malo će koji igrač,zvao se on i Ronaldo, igrati srcem za Zvijezdu.Zato,trebamo ulagati u nasu mladost,ima tu materijala.Oni bi sa pribliznim kvalitetima pojedinih sada u Zvijezdi sigurno bili u vrhu BH.fudbala.
OFK Gradina Srebrenik
E bas tako,Gradinu niko nije nadigrao.Mi sto smo dobili,posebno u drugom dijelu,dobili sve na guz..ove.Od ovog hamelja od igrača sada u Zvijezdi, četiri zvučna mozes dovesti,njima priključiti od talentovanih juniora Zvijezde ostatak i time ćes dobiti kaljenje iz vlastitog pogona u najvisem rangu.Iz tog miksa za godinu dvije dobiti bar jedan proizvod iz vlastitog pogona za ino trziste.Treba u tom pravcu gledati.ludinjo22 je napisao/la:ko Gradina?vatreni je napisao/la:Kako se srčano igra,emotivno dozivi neuspjeh su sinoć pokazali fudbaleri Zelje.Plaču kao djeca jer vole klub za kojeg brane boje.Sa takvim odnosom i rezultati moraju doći.Nije Zeljo toliko bolji od nas koliko rezultati pokazuju.Malo će koji igrač,zvao se on i Ronaldo, igrati srcem za Zvijezdu.Zato,trebamo ulagati u nasu mladost,ima tu materijala.Oni bi sa pribliznim kvalitetima pojedinih sada u Zvijezdi sigurno bili u vrhu BH.fudbala.
Cuj nije ih niko nadigro, mislis na prvih 10 min svake utakmice.... okaci to macku o rep, bodove pise igru brisu.... zar je zeljo nekog nadigro u 70 % utakmica protivnici su bili ravnopravni sa njima al su imali pojedince koji su odlucivali utakmice...... i mi da smo u nekim momentima imali vise srece bilo bi puno drugacije
Kazu da dolazi u Zelju neki igrac Zvijezde ?Tkanton je napisao/la:Cuj nije ih niko nadigro, mislis na prvih 10 min svake utakmice.... okaci to macku o rep, bodove pise igru brisu.... zar je zeljo nekog nadigro u 70 % utakmica protivnici su bili ravnopravni sa njima al su imali pojedince koji su odlucivali utakmice...... i mi da smo u nekim momentima imali vise srece bilo bi puno drugacije
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.
mozda je pandza blizu zelje.cini mi se da je njemu istekao ugovor
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma neće Pandza jos otići,dok prođe kompletan rehabilitacioni i trenažni proces za sljedeću sezonu,kad Osim vidi u kakvoj je formi onda će tek biti good bay Zvijezdoastra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.

Mislim da trenutno jedini igrac u Zvijezdi koji je interesantan za druge klubove je mali Ordagic.vatreni je napisao/la:ma neće Pandza jos otići,dok prođe kompletan rehabilitacioni i trenažni proces za sljedeću sezonu,kad Osim vidi u kakvoj je formi onda će tek biti good bay Zvijezdoastra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.
ma neka ide ko god hoce.nadam se da ce sledece sezone biti vise zalaganja od pocetka.ipak je u ovu sezonu ekipa usla malo opustena i to nas je i kostalo da cijelu sezonu igramo pod pritiskom.nadati se samo da ce klub ostati financijski stabilan i vjerujem da se nece ponoviti ovako losa sezona..igraca slobodnih na nasem trzistu je dosta nadam se dobrom odabiru
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Amer je vezan ugovorom, tako da on moze samo vani ici, jer nasi klubove dovode samo slobodne igrace, a iz Zvijezde nece sigurno dzaba otici....a mogao je otici u Zelju iz Gradine, i mnogi drugi klubovi iz nase lige su se raspitivali i trazili ga ali je on odabrao Zvijezdu, jer je to za njega u ovom trenutku najbolji klub, i siguran sam da ce i sledece sezone igrati za Zvijezdu...zmajevac je napisao/la:Mislim da trenutno jedini igrac u Zvijezdi koji je interesantan za druge klubove je mali Ordagic.vatreni je napisao/la:ma neće Pandza jos otići,dok prođe kompletan rehabilitacioni i trenažni proces za sljedeću sezonu,kad Osim vidi u kakvoj je formi onda će tek biti good bay Zvijezdoastra1922 je napisao/la:nadam se da iz zvijezde nece otici ordaga,susic,diatta savic moranjkic pilavdzic i pandza a ovo ostalo ko god ode svedno mi.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
amer je pametan momak .zna on da preko zvijezde moze otici u evropu.ove polusezone je pokazao o kakvom se igracu radi i sledeca sezona ce biti njegova..sledece sezone ce biti manje pritiska od pocetka i amer ce imati priliku da igra dosta opustenije.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mohune je niko nije nadigro garant svi na guzove dobijali ko i mi hajd ne budi smjesan...Pandza vam nece sigurno u Zelju sto se Ordagica tice ja mislim da on ima ugovor sa nama tako da ga moraju platit neznam ko bi im mogo bit zanimljivvatreni je napisao/la:E bas tako,Gradinu niko nije nadigrao.Mi sto smo dobili,posebno u drugom dijelu,dobili sve na guz..ove.Od ovog hamelja od igrača sada u Zvijezdi, četiri zvučna mozes dovesti,njima priključiti od talentovanih juniora Zvijezde ostatak i time ćes dobiti kaljenje iz vlastitog pogona u najvisem rangu.Iz tog miksa za godinu dvije dobiti bar jedan proizvod iz vlastitog pogona za ino trziste.Treba u tom pravcu gledati.ludinjo22 je napisao/la:ko Gradina?vatreni je napisao/la:Kako se srčano igra,emotivno dozivi neuspjeh su sinoć pokazali fudbaleri Zelje.Plaču kao djeca jer vole klub za kojeg brane boje.Sa takvim odnosom i rezultati moraju doći.Nije Zeljo toliko bolji od nas koliko rezultati pokazuju.Malo će koji igrač,zvao se on i Ronaldo, igrati srcem za Zvijezdu.Zato,trebamo ulagati u nasu mladost,ima tu materijala.Oni bi sa pribliznim kvalitetima pojedinih sada u Zvijezdi sigurno bili u vrhu BH.fudbala.
ordagic ako napusti zvijezdu nece sigurno ni u jedan domaci klub...ugovorom je vezan za nas a vjerujem da ce mu bit dobra cijena
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Ordagic ima ugovor sa Zvijezdom potpisan na 4 godine!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nece vam Buba nigdje, ali nazalost nece ni igrati zadnja 2 kola.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Dobar ovaj sudija Husein Terzić iz Travnika
sudi utakmicu Zvijezda-Široki dal je to dobro il je došo da nas povali 

ma kakvi povalit tu je nurdo zaduzen, tako se potrefilo da nam bas sad sudi travnicaninZmajjj je napisao/la:Dobar ovaj sudija Husein Terzić iz Travnikasudi utakmicu Zvijezda-Široki dal je to dobro il je došo da nas povali
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
kakvo je stanje sa kartonima jesul odovicu u subotu svi na raspolaganju
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
sto se tice kartona neznam ali mislim da diata nece moci u subotu igrati a upitan je njegov nastup i protiv travnikaelf1 je napisao/la:kakvo je stanje sa kartonima jesul odovicu u subotu svi na raspolaganju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.