Inace gleda sam ovu reprezentaciju protiv Hrvatske i jedino bi golman dobio prolaznu ocjenu (vjerojatno je to ovaj od Juventusa) stvarno su bili losi tada, ali eto prosli su na klasicni Talijanski nacin

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Neće ti klinci ni vidjet prvog tima.IlCapitano je napisao/la:Nije ni čudo kad pogledaš iz kojeg kluba ih najviše ima.
adointer je napisao/la:jest da Interovcima daju da igraju u A reprezentaciji
htcxone je napisao/la:adointer je napisao/la:jest da Interovcima daju da igraju u A reprezentacijijes da i jedan igrac viidi prvog sastava
kako da ne,prosli put igrali i Pazzini i Ranocchia pa nijednom nisu dali nego pozvali Cassana koji nije igrao nikako zbog srca,,onda slijedi Pazzini u Milan a Cassano u Inter a to znaci Pazzini u reprezentaciju a Cassano kuci,,lik Borinija zove,,Inter bude u svemu prvak 2010 a nit pozovu Thiaga Mottu nit Balotellija nego idu Camoranesi i Iaquinta,,a najgore u svemu tome sto vi to znate i opet necete priznat,,pa gori ste od Gallianija kad mu kazu da je Berlusconi rekao da je Balotelli trula jabuka i da ima snimak a on: "to Berlusconi nije rekao,,"htcxone je napisao/la:adointer je napisao/la:jest da Interovcima daju da igraju u A reprezentacijijes da i jedan igrac viidi prvog sastava
htcxone je napisao/la:ti bas ne kontas...
Ja sam rekao da NIKO od te djece nece doci do prvog sastava intera jer i sad umjesto iu katastrofalnoj sezoni da djecu forsirate vi gurate otpadne polovnjake koje ste doveli na posudbe iz nekih klubova a djeca vam griju klupu...
ja sam odgovorio ovom sto je rekao da Intera ceka svjetla buducnost a pricalo se o reprezentaciji Italije i ja napisem da sta vrijedi kad nijedan nece igrat za A reprezentaciju,,a ti to nisi napisao nego si napisao da ce ih prodati za male pare nekim klubovima,,a koga je to Inter dao za male pare?a koga je to silna skola Juventusa izbacila pa igra redovno u njihovom prvom timu?mislis na onog kojeg su poslali pa ga kupili za 11 miliona opet?htcxone je napisao/la:ti bas ne kontas...
Ja sam rekao da NIKO od te djece nece doci do prvog sastava intera jer i sad umjesto iu katastrofalnoj sezoni da djecu forsirate vi gurate otpadne polovnjake koje ste doveli na posudbe iz nekih klubova a djeca vam griju klupu...
IlCapitano je napisao/la:Jeste, jadan Inter. Puna im ekipa Argentinaca i ostalih južnoamerikanaca, Prandelli kriv što ih ne zove u reprezentaciju. I to malo Talijana što imate, polovnjaci sami, nema niti jedan da zaslužuje da igra prije trenutnih reprezentativaca.
Kakav crni Ranocchia.adointer je napisao/la:pa ko trazi Ranocchiu,tvoj amidza?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.