Zvjezdan Misimović

Adinjo
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Adinjo » 25 nov 2009, 21:51

Ponos Torina je napisao/la:
edoox je napisao/la:Ok..nije..slazem se!Mozda nisam bio jasan..ali moze ovako..Hvala Miske..de samo mi daj napismeno..da vise nećeš igrati! :D
SAŠA PAPAC!!!;) Ljudina velika!!!
Sasa Papac je kita od igraca!!!!
Al' je zato gromada od covjeka.

Sta bi ovi ostali dali da su sad u njegovoj kozi. ;)

BUDI ONO STO JESI, AL' BUDI :)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 25 nov 2009, 22:13

Zvjezdan mi je najdrazi igrac repke, al me je razocarao ovom izjavom. Sigurno i ostali reprezentativci imaju nesto sto im smeta kod selektora ili kod organizacije al ne ucjenjuju narod da vise nece igrati vec stisnu zube i trpe.

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 22:16

Ma i njemu i Ciri dat nogu iz reprezentacije..Nije reprezentacija pijaca da se moze raspravljati svakako....Mogli smo bez Hasana i Bolica moci cemo i bez njih dvojice, samo se mora znati red i disciplina..Uz njih poslati Usanovica, Ceku i Ilju i eto mira u BH fudbalu...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 nov 2009, 22:19

Adinjo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
edoox je napisao/la:Ok..nije..slazem se!Mozda nisam bio jasan..ali moze ovako..Hvala Miske..de samo mi daj napismeno..da vise nećeš igrati! :D
SAŠA PAPAC!!!;) Ljudina velika!!!
Sasa Papac je kita od igraca!!!!

BUDI ONO STO JESI, AL' BUDI :)
Nama ne trebaju gromade vec igraci :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

BOSNA JE ZAKON
Kontakt:

Post Postao/la BOSNA JE ZAKON » 25 nov 2009, 22:20

Bob_Rock je napisao/la:Ma i njemu i Ciri dat nogu iz reprezentacije..Nije reprezentacija pijaca da se moze raspravljati svakako....Mogli smo bez Hasana i Bolica moci cemo i bez njih dvojice, samo se mora znati red i disciplina..Uz njih poslati Usanovica, Ceku i Ilju i eto mira u BH fudbalu...
pa to si maloprije napisao na Cirinoj temi :D hehehe uhvatio sam te

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 22:22

Ma samo da im ja obadvojici ovjerim crvene kartone !!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 nov 2009, 22:57

Sasa Papac je kita od igraca!!!![/quote]

BUDI ONO STO JESI, AL' BUDI :)[/quote]
Nama ne trebaju gromade vec igraci :lol:[/quote]

Ja sinoc kad sam ga vidio vuce se ko slina po terenu i kriv je za oba gola po njegovoj strani su oba puta porsli jos mu trener vjerovao pa ga stavio kao lijevo krilo haha :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 nov 2009, 23:01

Ponos Torina je napisao/la:Sasa Papac je kita od igraca!!!!

BUDI ONO STO JESI, AL' BUDI :)[/quote]
Nama ne trebaju gromade vec igraci :lol:[/quote]

Ja sinoc kad sam ga vidio vuce se ko slina po terenu i kriv je za oba gola po njegovoj strani su oba puta porsli jos mu trener vjerovao pa ga stavio kao lijevo krilo haha :lol: :lol: :lol:[/quote]

ma kad je jos papac bio igrac...

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 25 nov 2009, 23:05

Bob_Rock je napisao/la:Ma i njemu i Ciri dat nogu iz reprezentacije..Nije reprezentacija pijaca da se moze raspravljati svakako....Mogli smo bez Hasana i Bolica moci cemo i bez njih dvojice, samo se mora znati red i disciplina..Uz njih poslati Usanovica, Ceku i Ilju i eto mira u BH fudbalu...
Frajeru po tebi bi cak i cistacica u nogometnom savezu dobila ogu,prvo istjeravas Ibisevica sad si se natovario na Misketa hoce li nam ko ostati.Ma da zaboravio sam ti kazes da treba podmladiti repku sa igracima mladjim tipa custovic momak uletio u 32.Svaka ti cast pravi si strucnjak samo sreca da se ti nista ne pitas.Miske je tito bio i ostao.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 nov 2009, 23:08

fantom je napisao/la:
Frajeru po tebi bi cak i cistacica u nogometnom savezu dobila ogu,prvo istjeravas Ibisevica sad si se natovario na Misketa hoce li nam ko ostati.Ma da zaboravio sam ti kazes da treba podmladiti repku sa igracima mladjim tipa custovic momak uletio u 32.Svaka ti cast pravi si strucnjak samo sreca da se ti nista ne pitas.Miske je tito bio i ostao.
ma ja jos cemo dzeku otjerat nevalja previse se gura,spahu dobiva puno zutih,pjanica sta ce nam on premlad pa nek nam igraju igraci tipa custovic,stilic...

acmilan28
Kontakt:

Post Postao/la acmilan28 » 25 nov 2009, 23:11

cao sto ga vi serete pljujete na igrace samo zato sto pocnu mediji hajku **** to bitno je sada da dobijemo kvalitetnoga mladoga trenera poputa moje misljenje mesa i da nam igraci neki nebojkotuju repku :D

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 25 nov 2009, 23:12

A_d_0 je napisao/la:
fantom je napisao/la:
ma ja jos cemo dzeku otjerat nevalja previse se gura,spahu dobiva puno zutih,pjanica sta ce nam on premlad pa nek nam igraju igraci tipa custovic,stilic...
I ovog cemo bob ROCKA ubacit on kaze da bi on portugalu dva utrpo,kaze noge bi odsjeko ako nebi dvicu uvalio portugezima.Sljedece kvalifikacije on i custovic u napadu.

domovinabih
Kontakt:

Post Postao/la domovinabih » 25 nov 2009, 23:34

acmilan28 je napisao/la:cao sto ga vi serete pljujete na igrace samo zato sto pocnu mediji hajku **** to bitno je sada da dobijemo kvalitetnoga mladoga trenera poputa moje misljenje mesa i da nam igraci neki nebojkotuju repku :D

A šta kada ode Ćiro? Nači će se opet neki "Miske" ili Salihamiđić koji će biti "povrijeđen" kada igra za BiH a kada se vrati u matični klub, tamo će ginuti. A mi ćemo bez Ćire "popušiti" i biti opet četvrta ili peta jakosna skupina !!!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 23:38

Kako tako lazete??

Nisam rekao da bi dva komada uvalio Portugalcima nego da bi na Vedadovu minutazu u ovim kvalifikacijama dao minimalno 2 gola a ako ne bi odrezite mi obe noge...Pa on je igrao 3000 minuta i dao gol onim amaterima u Estoniji !!!

Pa samo da na petercu stojim toliko minuta ubacio bi dva puta u mrezu...U najmanju ruku ne bi blokirao tudje suteve, znao bi se skloniti..Stoga nemojte prepravljati moje recenice..Ja ono sto kazem to i mislim..

Svi sada napolje, i Ciro, i Muratovic i Rahimic i Misimovic...Muratovic i Rahimic zasluzuju oprostajnu...

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 25 nov 2009, 23:42

Ma hebat ih obojicu, mi se nismo plasirali na prvenstvo.Obojica su mi kontroverzni ma sta bilo

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 25 nov 2009, 23:45

A sto se tice Srbskog lobija on je po svemu sudeci jaci od naseg za sta smo mi krivi.Ne bi me cudilo da imaju i oko reprezentacije prste...Mi moramo biti jaci i mudriji.Mi smo naivan narod pravo.Neko se poigrao sa nasim reprezentativcima

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 25 nov 2009, 23:48

Bob_Rock je napisao/la:Kako tako lazete??

Nisam rekao da bi dva komada uvalio Portugalcima nego da bi na Vedadovu minutazu u ovim kvalifikacijama dao minimalno 2 gola a ako ne bi odrezite mi obe noge...Pa on je igrao 3000 minuta i dao gol onim amaterima u Estoniji !!!

Pa samo da na petercu stojim toliko minuta ubacio bi dva puta u mrezu...U najmanju ruku ne bi blokirao tudje suteve, znao bi se skloniti..Stoga nemojte prepravljati moje recenice..Ja ono sto kazem to i mislim..

Svi sada napolje, i Ciro, i Muratovic i Rahimic i Misimovic...Muratovic i Rahimic zasluzuju oprostajnu...
Mogu li ti biti menager , molim te...
Daj da te talnem negdje, u premijer ligu barem dok te idu golovi...ali na playstationu...Je li te bogati iamalo stid kad pročitaš šta si napisao...

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 25 nov 2009, 23:53

Nije me stid zato sto to garantujem....Kako njega nije stid igrati toliko minuta a dati jedan gol i jos nije se ni izvniuo navijacima nikada za to???

Zna da je bio ubjedljivo najlosiji u obe utakmice baraza, da ima imalo morala i obraza barem bi u nekoj reportazi izvinuo se naciji i rekao da mu je zao i da ga nije islo, da je zelio, trudio se i bla bla bla...On neka se stidi, ja se ne stidim

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 26 nov 2009, 00:07

7 miliona eura je kostala utakmica u Zenici - baba Joka veli. :mrgreen:

Neshvatljivo je da smo atomski igrali u Portugalu na tudjem terenu a u Zenici k'o quite :!: :roll:

Jednu tekmu je ipak lakshe namjestit - dvije bi bilo previshe 8-)

Cirohito, zuti kartoni u Estoniji i Cirohitov fairplay? :x :lol: :P :D - nema tu nes(p)retnih okolnosti - samo racunica.

Bez i te cinjenice treba pokusati sabrati koliko kosta Kristijano Ronaldo kao hodajuca reklama pa onda ostala ciganija.
Koliko bi korporacija ostalo zavrnuto neigranjem "zvijezda" - citaj propale investicije.
Jednokratna velikodushna isplata bez puno pregovaranja chuda cini.
Mislim, drugovi i drugarice - da sam ja ulozio 50-100 miliona u nesto, ne bi mi bio problem platiti jedno 10% da bih zaradio 900% nakon toga. Brojevi, drugovi i drugarice. Brojevi. :idea: :!:

Obzirom da sam licno bio frapiran, ne sjecajuci se kad smo losije igrali - citaj gluplje - mozda prica ima smisla....

Jedan akter je, po svoj prilici to tesko podnio.... Kao i jedan drugi prije...

Svojevremeno je potpuno ista situacija bila i sa Barbom - sutio je onda kada su svi trazili da kaze sta zna i u istom momentu - kada je falio korak do plasmana na veliko takmicenje. Ja Barbi i ostalima njegove generacije, necu nikad halalit - sto nije otis'o sa Marakane kad su navijaci BIH brutalno napadnuti.

U mutnim i skupim (opasnim) poslovima, "Omertà" - je jedini zakon koji prolazi - a ona koshta 8-) ....

Show must go on...
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 26 nov 2009, 00:40, ukupno mijenjano 5 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

bh_fanaticos25
Kontakt:

Post Postao/la bh_fanaticos25 » 26 nov 2009, 00:14

sanelmasetic je napisao/la:prodjite se Misketa, momak je za 10, ako je i podbacio u Portugalu to smo svi vidjeli, ruku na srce i Pepe mu je stalno puhao za vrat, Ciro je to trebao sa njim rijesiti u 4 oka ili svlacionici, a ne da ga proziva po novinama i smatra najvecim krivcem za sve, mogo je recimo i sebe okrivit sto nije ko selektor imo plan B recimo.. Poslije se desava to da iako Misimovic ima uredne papire od doktora da nije mogo igrat ovaj ga proziva da nije htio i na kraju slag na tortu da mu se zabrani ulazak u lozu na stadionu, da njegovo mjesto ustupe nekoj pjevaljki koja nezna ni koliko igraca igra na terenu a kamoli nesto vise, pa dajte molim vas, koja bi to budala sve podnijela a da nekaze e sad je dosta??? Ja bi prvi uradio isto ko Miske, ako sam ja jedini krivac, izvoli probaj bez mene...

Nedaj se Miske, za ovakvu repku i nije neki problem naci selektora ;):)
miske je kralj!!!
hvala ćiri za sve, ali mi više volimo misketa!!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.