Uh, zaheban ovaj, ne bi se ja kacio sa njimgojzerica je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Uh, zaheban ovaj, ne bi se ja kacio sa njimgojzerica je napisao/la:
S ovim samo 5 na 1 smijemgojzerica je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
na onom maloprije kijametu...
"Oh, kakvog li lijepog nevremena, ovo ce biti savrsena slika za profila. 100 lajkova minimalac, ociju mi babinih"
jel provjerenoneo je napisao/la:
dobra mala, udara se k'o opstinski pecat
šta ba ti znaš, prvo nemaš dvocifren broj godina, a drugo vidio je nisi u životu.neo je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:
na onom maloprije kijametu...
"Oh, kakvog li lijepog nevremena, ovo ce biti savrsena slika za profila. 100 lajkova minimalac, ociju mi babinih"
dobra mala, udara se k'o opstinski pecat
i meniSheyi je napisao/la:Moze li meni ko dati profil od ove, da joj sročim nesto.
nikad se ne zna, ovakve su najgore, fina fina a tamo....neo je napisao/la: dobra mala, udara se k'o opstinski pecat
i meniFCUM je napisao/la:i meniSheyi je napisao/la:Moze li meni ko dati profil od ove, da joj sročim nesto.
Ženskokristian je napisao/la:
glupaca![]()
Fb- Where amazing happensDex je napisao/la:Ženskokristian je napisao/la:
glupaca![]()
![]()
A hebo ga ti pa kako to takoMarsal je napisao/la:Najnoviji trend što me nervira su ove slike grada na kojima piše Jest dobro u Kaknju, Jest dobro u Zavidovicima, Jest dobro u Sarajevu, Jest dobro u Donjim Oždrljama. Jest dobro al' u qurcu mom. Nigdje u Bosni nije dobro za poštenog i normalnog insana.
meni je dobro dok ne dođem u dodir sa realnoscuMarsal je napisao/la:Najnoviji trend što me nervira su ove slike grada na kojima piše Jest dobro u Kaknju, Jest dobro u Zavidovicima, Jest dobro u Sarajevu, Jest dobro u Donjim Oždrljama. Jest dobro al' u qurcu mom. Nigdje u Bosni nije dobro za poštenog i normalnog insana.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Pensioner26 i 6 gostiju.