FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljo4life
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 13:19

Avanes je napisao/la:Treba ih nafurati da je trava na tribini isto tako uspomena, pa kad vec dodju da nam malo srede tribinu :mrgreen:

Neka vala dodju i oni koji nisu dolazili 5 godina, samo da nas bude sto vise. Ovi momci su zasluzili da se napuni stadion i da ih se pozdravi kako dolikuje sampionima drzave. Igraci su izginuli su za ovaj dres i grb, sto Amar kaze napregnuli su se ko zabe. Ako je nama problem 5KM ili 2 sata vremena, sta onda da trazimo i ocekujemo?

Ovim novim generacijama nekako nikako da udovoljis, uvijek nadju neku manu u svemu. Nasa generacija poslije rata je uzivala u sitnicama, od marke napravimo dernek, a ovi sad... Uzivajte ljudi SAMPIONI smo majka mu stara.

Aaa dobar fazon..."ocupkajmo Grbavicu" :D
Amare hvala ti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2013, 13:20

RUDARSKA2 je napisao/la:ma znas kako da privucete ljude na tu proslavu ... nebi bilo lose da prije zelje prijateljsku utakmicu odigraju neke druge ekipe koje imaju vecu posjetu , i po 10 min , dva poluremena . i ljudi ce se nalozit na te ekipe i onda samo nakom 20 min istrci zeljo na teren , kontas ??? i jos Tifa i nek tifa povede DINU Merlina ... I TOP !
Uzećemo to u razmatranje.Hvala na inteligentnom prijedlogu, dobar si momak, prava fukara.
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 13:21

RUDARSKA2 je napisao/la:ma znas kako da privucete ljude na tu proslavu ... nebi bilo lose da prije zelje prijateljsku utakmicu odigraju neke druge ekipe koje imaju vecu posjetu , i po 10 min , dva poluremena . i ljudi ce se nalozit na te ekipe i onda samo nakom 20 min istrci zeljo na teren , kontas ??? i jos Tifa i nek tifa povede DINU Merlina ... I TOP !
Mozda sloboda v.s cekrcici ? Kako vam je tamo gdje smo vas poslali?
Amare hvala ti...

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 16 maj 2013, 13:27

Evo jedna priča rekla-kazala...

Prekjučer je neko napisao na forumu nzm tačno ko (možete naći post da sad ne tražim) kako je pričao sa Nyemom koji mu je rekao kako se vraća u Melbourne i da zaboravimo na njega! Ja jučer na kafi u mahali slučajno sjedim sa jaranom i to mu pričam (ovaj moj jaran facu "složio" kad sam mu rekao), kad on će ti meni "ma šta on priča!? Ja ga lično jučer pitao... :mrgreen: kad je Nyema došao sa Adilovićem (tu i tu, da ne kažem gdje) i ja ga baš pitam. Hoćeš li se vratiti u Želju!? Kaže Nyema; ne znam, ako se dogovorimo... igrat ću"...

Eh, sad, kome vjerovati...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

zeljo4life
Kontakt:

Post Postao/la zeljo4life » 16 maj 2013, 13:29

Anonimac je napisao/la:Evo jedna priča rekla-kazala...

Prekjučer je neko napisao na forumu nzm tačno ko (možete naći post da sad ne tražim) kako je pričao sa Nyemom koji mu je rekao kako se vraća u Melbourne i da zaboravimo na njega! Ja jučer na kafi u mahali slučajno sjedim sa jaranom i to mu pričam (ovaj moj jaran facu "složio" kad sam mu rekao), kad on će ti meni "ma šta on priča!? Ja ga lično jučer pitao... :mrgreen: kad je Nyema došao sa Adilovićem (tu i tu, da ne kažem gdje) i ja ga baš pitam. Hoćeš li se vratiti u Želju!? Kaže Nyema; ne znam, ako se dogovorimo... igrat ću"...

Eh, sad, kome vjerovati...
Osimu...
Amare hvala ti...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 16 maj 2013, 13:31

zeljo4life je napisao/la:

kad vidim koliko vas ima , nama i nije tako lose .... ;)

CARSON

Post Postao/la CARSON » 16 maj 2013, 13:50

RUDARSKA2 je napisao/la:
zeljo4life je napisao/la:

kad vidim koliko vas ima , nama i nije tako lose .... ;)
Kakvih sve budala ima to nije normalno ali forum sve trpi tako i ovog slagera

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 16 maj 2013, 14:01

ennis je napisao/la:Tifa na proslavi,nije lose nije lose.Bice to dobro,ja bih bio zadovoljan sa nekom posjetom od 7-8 milja

yebo Tifu pitara ;)

dajte nam Rizu,Serifa, :lol: :lol: :lol:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 maj 2013, 14:12

Po transfermarkt-u Svraka najskuplji igrač lige.Od prvih 5 najskupljih igrača lige, 3 su naša (Svraka, Adilović, Kvesić.Drastično porasla cijena Kvesiću, Zolotiću, Jamaku, Svraki, Hodžiću i Adiloviću.
http://www.transfermarkt.de/de/fk-zelje ... _2573.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 maj 2013, 14:16

Zna li neko tacnu cifru koju smo platitli NS BiH zbog baklji i raznih sr.anja na tribinama...
Siguran sam da smo od tih kazni mogli fino instalirati video-nadzor na stadionu i onda kazne slati na adresu onih koji misle da im Zeljo sluzi za lijecenje licnih frustracija.

Sto se tice pojacanja ja sam siguran sa moramo promjeniti 5-6 igraca kako bi ponovo mogli ici na titulu, jer su potrebni neki novi vjetrovi u ekipi, ali isto tako ne treba zaboraviti da se ova ekipa zasitila.

PS: Danas totalno lose vrijeme u Sarajevu, a nadam se da ce u Subotu biti sunocano i toplo kako nam isto ne bi pokvarilo proslavu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 maj 2013, 14:28

Naravno da smo mogli, video-nadzor nije skup, kamere ne kostaju nista. Mislim, nista kad poredimo sa ovim kaznama koje se iz kola u kolo placaju jer neki zaostali ne shvataju da se ne moze prkositi.
Kamere i onda ko je zapali, poslati policiju i izbaciti ga napolje. Sloziti prijavu, zabranu na stadion i idemo dalje. Divljanju se mora stati u kraj.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 16 maj 2013, 14:29

amerosm je napisao/la:Zna li neko tacnu cifru koju smo platitli NS BiH zbog baklji i raznih sr.anja na tribinama...
Siguran sam da smo od tih kazni mogli fino instalirati video-nadzor na stadionu i onda kazne slati na adresu onih koji misle da im Zeljo sluzi za lijecenje licnih frustracija.

Sto se tice pojacanja ja sam siguran sa moramo promjeniti 5-6 igraca kako bi ponovo mogli ici na titulu, jer su potrebni neki novi vjetrovi u ekipi, ali isto tako ne treba zaboraviti da se ova ekipa zasitila.

PS: Danas totalno lose vrijeme u Sarajevu, a nadam se da ce u Subotu biti sunocano i toplo kako nam isto ne bi pokvarilo proslavu.
biće sunčano vrijeme za vikend

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 maj 2013, 14:31

SamoZeljo je napisao/la:Naravno da smo mogli, video-nadzor nije skup, kamere ne kostaju nista. Mislim, nista kad poredimo sa ovim kaznama koje se iz kola u kolo placaju jer neki zaostali ne shvataju da se ne moze prkositi.
Kamere i onda ko je zapali, poslati policiju i izbaciti ga napolje. Sloziti prijavu, zabranu na stadion i idemo dalje. Divljanju se mora stati u kraj.
mislim da jedini Široki ima videonadzor(neznam za Zenicu ali pretpostavljam da mora imat) i prvi ga je imao..a da nije skupo pobro varaš se..skupo skroz.ako oćeš da valja ništa ispod 10 000
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 16 maj 2013, 14:35

To je dzaba Kevine, kada uzmes u obzir koliko smo platili za kazne. Sami smo sebi krivi..
Sport je lijek za tijelo i duh.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 maj 2013, 14:35

Kevin je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Naravno da smo mogli, video-nadzor nije skup, kamere ne kostaju nista. Mislim, nista kad poredimo sa ovim kaznama koje se iz kola u kolo placaju jer neki zaostali ne shvataju da se ne moze prkositi.
mislim da jedini Široki ima videonadzor(neznam za Zenicu ali pretpostavljam da mora imat) i prvi ga je imao..a da nije skupo pobro varaš se..skupo skroz.ako oćeš da valja ništa ispod 10 000
Pa i ja sam mislio na otprilike toliko. 10-20 kamera, 4-5 monitora i to je to. Zar je to skupo? Sad za derbi kazna 8 000! Eto ti video nadzora. ;)

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 16 maj 2013, 14:38

Zar ima logike praviti kamere, ulagati nebitno koliko para i onda za par godina da to sve propadne kad se bude renoviralo ili pravio novi stadion.
Najlakse lupati sta se moglo uraditi s parama.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 16 maj 2013, 14:40

Oxidenks je napisao/la:Zar ima logike praviti kamere, ulagati nebitno koliko para i onda za par godina da to sve propadne kad se bude renoviralo ili pravio novi stadion.
a zar ima logike gubiti tolike novce na kazne,a mogu se fino uloziti ?
Željeznicar za život cijeli !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 maj 2013, 14:41

Oxidenks je napisao/la:Zar ima logike praviti kamere, ulagati nebitno koliko para i onda za par godina da to sve propadne kad se bude renoviralo ili pravio novi stadion.
Bas to je lupanje, to sto ti pricas.
Kako bolan nema logike uloziti nesto malo para da sacuvas 5 puta vise (i to samo z ajednu sezone, sve druge bi bile mnogo vise)? Plus sto ces omoguciti vecem broju navijaca da dolazi na utakmice.
Novi stadion se pravi godinama i mozda ce se jos godinama praviti.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 maj 2013, 14:46

zar ima logike rusiti nadzor sa stadionom, ištemat ga? :D

Skineš ga fino i postaviš na novi stadion 2058. godine kad bude završen, možda će biti malo starija tehnologija tada al iradit će :D
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 16 maj 2013, 14:54

Kevin je napisao/la:
zar ima logike rusiti nadzor sa stadionom, ištemat ga? :D

Skineš ga fino i postaviš na novi stadion 2058. godine kad bude završen, možda će biti malo starija tehnologija tada al iradit će :D
Ocigledno da ti nisi nikad bio na Grbavici.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, seha77 i 55 gostiju.