Mrzi me po Fm-Ser. pretrazivati..
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nije do ligeMarchisio je napisao/la:Probaj naći drugu ligu s' tim europskim klubovima.
Prije instalacije ne smijete biti na internetu..amer991 je napisao/la:a evo izbrisao sam ovaj crash dumps,izbrisao sam i patch pocnem normalno igricu ,sezonu i opet isto me izbaci iz igre ....
I meni isto ,svaku tekmu se povrijedi po jedan igracbracala13 je napisao/la:da li se ikom desilo da tokom citave sezone ima od 5 do 8 igraca povrijedjeno. Ja igram sa Celikom i prvu sezonu sam konstantno imo povrijedjenih igraca, dobio sam 78 zutih i 7 crvenih kartona vise ne znam sta da radim jer sam u par utakmica morao golmana stavljati da igra...Vec sam jednom igro do 2022 godine mislim da u tih 10 sezona nisam imao 15 povrijedjenih igraca
Ma ja sam poceo zivce gubiti, trebam imati preko 30 igraca u kadru a nema sanseFrankie je napisao/la:I meni isto ,svaku tekmu se povrijedi po jedan igracbracala13 je napisao/la:da li se ikom desilo da tokom citave sezone ima od 5 do 8 igraca povrijedjeno. Ja igram sa Celikom i prvu sezonu sam konstantno imo povrijedjenih igraca, dobio sam 78 zutih i 7 crvenih kartona vise ne znam sta da radim jer sam u par utakmica morao golmana stavljati da igra...Vec sam jednom igro do 2022 godine mislim da u tih 10 sezona nisam imao 15 povrijedjenih igraca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.