KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la DANTES » 16 maj 2013, 16:50

i nelson... on kada hoće pravi razliku i po... kida u oba pravca... samo za tim koji nije bio niđe prije dvije godine mnogo se sada izvoljeva diže nosic i traže zamjerke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 16 maj 2013, 18:26

FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.

To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
Pa nije Zvezda autsajder u EL koliko god ti to volio.Prije svega atmosfera ce biti luda kao kad igra i Partizan.Pojačat ce se,a imaju Savovica,Rakočevića,Nelsona,Katića,Simonovica,Scota odličnih 6 igrača koji ce im tu moci pomoci naredne sezone samo je pitanje ko ce ostati a mislim da ce svi ostati od nabrojanih i uz jos 2-3 pojacanja oni mogu biti konkurentni najmanje.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 maj 2013, 19:12

merdanovic je napisao/la: Pa nije Zvezda autsajder u EL koliko god ti to volio.Prije svega atmosfera ce biti luda kao kad igra i Partizan.Pojačat ce se,a imaju Savovica,Rakočevića,Nelsona,Katića,Simonovica,Scota odličnih 6 igrača koji ce im tu moci pomoci naredne sezone samo je pitanje ko ce ostati a mislim da ce svi ostati od nabrojanih i uz jos 2-3 pojacanja oni mogu biti konkurentni najmanje.
Skot neće ostati 100% kao ni Simonović ako se Čović bude pitao (ima neke šanse ako samo Radonjić bude odlučivao), Nelson jako teško a ne vjerujem da će se odbijati ako stigne fina ponuda za Savovića.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 maj 2013, 20:24

merdanovic je napisao/la:
FKKrajina je napisao/la:Rakocevic koliko-toliko moze dominirati u ovoj ligi,ali ja se bojim da Zvezda u EL nece pobjediti nikoga budu li se oni oslanjali na ovakvog Rakocevica.

To sam sinoc napisao jer sam bio ljut sto je prado 1,2 lopte u zadnjoj minuti, kad se odlucivao pobjednik,kao kakav junior.
Pa nije Zvezda autsajder u EL koliko god ti to volio.Prije svega atmosfera ce biti luda kao kad igra i Partizan.Pojačat ce se,a imaju Savovica,Rakočevića,Nelsona,Katića,Simonovica,Scota odličnih 6 igrača koji ce im tu moci pomoci naredne sezone samo je pitanje ko ce ostati a mislim da ce svi ostati od nabrojanih i uz jos 2-3 pojacanja oni mogu biti konkurentni najmanje.
Zvezda je totalni autsajder u EL.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 16 maj 2013, 21:56

Pa do početka Eurolige ima jos 5 mjeseci.Koliko ce se do tada da promijeni?Ako zadrže 4-5 ključnih igrača pa neka i odu amerikanci nadomjestit ce se novima smatram da itekako imaju šansi uz "podršku sa tribina".Sa par igrača iz ove ekipe i par pojačanja ubijeđen sam da mogu makar do druge faze,jer kad vidim kakav je Bešiktaš igrao drugu fazu onda Zvezda ima šta reći.Jer ce vjerovatno 2-3 ekipe biti u rangu Zvezde.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 maj 2013, 15:03

Veceras od 19:00 u Pioniru Crvena zvezda-Mega Vizura. Nadam se da cemo svi na tribinama a i ostali kraj malih ekrana uspeti da se u nedeljno predvece malo relaksiramo uz jedan dobar basket. Ekipe igraju hajmo reci rastereceno,osigurale su play-off medjutim sada se ganja domaci teren. Zvezdi treba pobeda od 8+ razlike kako bi anulirali prednost koju Mega trenutno ima na tabeli.
Ulaz na utakmicu je slobodan,tako da ocekujem pristojno popunjen Pionir,a prenos je obezbedjen i na Areni sport 1 i RTS 2.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 19 maj 2013, 19:20

ja koliki je ovaj Centar od Mega Vizure :) :) :)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 19 maj 2013, 19:23

lumani je napisao/la:ja koliki je ovaj Centar od Mega Vizure :) :) :)
tu negdje kao sinanovic
isto tako igrao u hemofarmu i doveo ga dule u CSKA gdje se nije dokazao, pa malo u zalgirisu i na kraju mu sada raznjatovic dize cjenu u svom klubu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 19 maj 2013, 19:25

Ovi dresovi Mege su nesto najruznije sto su moje oci vidjele.

Misko izgubio opkladu..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 maj 2013, 21:48

Pobeda od sest razlike u sasvim solidnoj utakmici. Na zalost nismo uspeli da anuliramo prednost Mege. Kljucna je bila mislim 3/4 kada smo mogli da prelomimo utakmicu i da im se totalno odlepimo ali nismo uspeli i dozvolili smo Megi da se vrati u mec te na kraju jedva da pobedimo.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 19 maj 2013, 23:16

opet smo imali problema sa skokom u odbrani, pogotovo u prelomnim momentima utakmice :shock: . sreća pa mega to nije iskoristila.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 maj 2013, 23:17

uz par pomalo diskutabilnih sudijskih odluka u zadnja 2-3 minuta...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 19 maj 2013, 23:30

DANTES je napisao/la:uz par pomalo diskutabilnih sudijskih odluka u zadnja 2-3 minuta...
Tokom celog meca. ;)
Jedno 7-8 tehnickih najmanje nije svirano,vecinom zbog simuliranja.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 19 maj 2013, 23:37

ono što mene raduje kad gledam Megu jeste sve bolja igra Ubice, i odlične partije Micića... doduše danas je Vasilije kriv za poraz jer je pri vođstvu forsirao trojke...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 21 maj 2013, 00:22

DANTES je napisao/la:ono što mene raduje kad gledam Megu jeste sve bolja igra Ubice, i odlične partije Micića... doduše danas je Vasilije kriv za poraz jer je pri vođstvu forsirao trojke...
Još da protiv svih igraju ovako... :mrgreen:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 maj 2013, 00:45

igraš koliko ti dozvole... mladost-ludost.... neki im leže, neki ne... vojvodina im je baš teška..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2013, 17:49

Posle Marakane juce odlazak u Pionir mi je bio kao melem na ranu.
Veoma kvalitetna partija nasih momaka pa u konacnici ovih 13 razlike je malo u odnosu na ono sto smo odigrali.

Tri su glavna utiska utakmice. Prvi predavanje slike od Dabe i kompanije na njihovu incijativu Rasku za doprinos ove sezone. Zatim Dasic koji se totalno ukenjao od navijaca nije znao covek sta ga je snaslo i na kraju banana Simonovica.

Igor kvalitetna partija,Nelson takodje,Rasic standardno a i Mitrovic je odigrao dosta dobro. Simonovic je odigrao u svome stilu,toplo hladno lepo sutersko vece,jedna sjajna akcija sa Vukom ali kada je krenulo lose Radonjic ga je iskusno izvukao.

Sve u svemu dobro je to izgledalo, Nelson se pozalio jedino na neku povredu nadam se da nije ozbiljno.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 18:02

Devil jel ono u Metalcu bio Vladimir Dasic sto je igrao u Besiktasu ili sam ja bio previse pijan?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 maj 2013, 18:22

Sabinho je napisao/la:Devil jel ono u Metalcu bio Vladimir Dasic sto je igrao u Besiktasu ili sam ja bio previse pijan?
Upravo taj. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 maj 2013, 18:30

Devil je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Devil jel ono u Metalcu bio Vladimir Dasic sto je igrao u Besiktasu ili sam ja bio previse pijan?
Upravo taj. ;)
Hvala na informaciji,pa mogli ste ga i vi dovesti mozda.Dobar je igrac :)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.