Ovaj Buttner opasan pravo..

Još par slika od sinoć :

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Ja sam poprilično siguran da će on ostati u Barci,mada i dalje ne kontam zašto mu zvižde u zadnjih par utakmica tamo..Sa Thiagom se povezujemo u zadnje vrijeme možda i najviše..Cijena je između 20 i 25M..Samo ne bih volio da Isco dođe u City,jer bi to bilo ogromno pojačanje za njih..MoR je napisao/la:Uh uh, Fabregas?
Davno sam ovdje napisao, zašto da ne?
To bi bio posao stoljeća.
Bio jeCartman je napisao/la:Pa je li bio Wazza na ovoj dodjeli? Ja ga ne vidim na slikama...
Nemoj Songa djece ti,Cesc i Nasri moze al sta ce nam osrednje inteligentni crnjo kojem je karijera u silaznoj putanjiCartman je napisao/la:Dovest Fabregasa i Songa.
Hmmmm .... the Times je ozbiljan, ne znam šta reći na ovoThe Times reports that the reason for Rooney's transfer request is personal animosity towards Alex Ferguson.
"His transfer request came before the player knew that the 71-year-old Scot would be retiring at the end of the season," the paper writes. "Rooney’s issues are understood to lie with Ferguson, with whom his relationship has become increasingly strained in recent weeks, and not United. The player is believed to view the appointment of Moyes as a chance to reinvigorate his career at Old Trafford."
I jedini čovjek koji je dobio kopačku u glavu od FergiaCartman je napisao/la:Evo povlaci se Beckham. Moj prvi i jedini fudbalski idol i nasa legenda. Evo svi golovi za United:
Gadjao je on sigurno Nania i Rooneya vise puta, ali treba pogodit.rio_Ferdy88 je napisao/la:I jedini čovjek koji je dobio kopačku u glavu od FergiaCartman je napisao/la:Evo povlaci se Beckham. Moj prvi i jedini fudbalski idol i nasa legenda. Evo svi golovi za United:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.