Phil k'o da je od kartona!rio_Ferdy88 je napisao/la:Još je Giggs od ove generacije ostao aktivan![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Phil k'o da je od kartona!rio_Ferdy88 je napisao/la:Još je Giggs od ove generacije ostao aktivan![]()
rio_Ferdy88 je napisao/la:Još je Giggs od ove generacije ostao aktivan![]()
Evo jeNeutral je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Još je Giggs od ove generacije ostao aktivan![]()
Trebao si staviti real picture. Kroz desno je Roy Keane (samo mu se noga vidi, u odijelu je), isti sa 20 kao sa 40 godina. Kroz lijevo Cantona (ruka na nozi)
Mozda Ole Gunnar...Neutral je napisao/la:Mislim da nećemo nikada saznati čija je ovo noga kroz lijevo i ko je slikao igrače
Mozda.Neutral je napisao/la:Teddy
Mozda bi i zaigrao da je Fergi otisao koju godinu ranijered devil88 je napisao/la:Povuce nam se i Legendarna 7 bas mi je zao sto nije barem jos koji put zaigrao za United na ovim silnim posudbama koje je imao .
Ma nije mi to toliko bitno kosto kaze Cartman oni su se pomirili poslije ali Becks nije bio potreban po misljenju SAF-a iako bi me to bas obradovalo da sam ga opet vidio u par tekmi ali eto sta se moze povukao se kao jedana od vecih legendi kluba .motty je napisao/la:Mozda bi i zaigrao da je Fergi otisao koju godinu ranijered devil88 je napisao/la:Povuce nam se i Legendarna 7 bas mi je zao sto nije barem jos koji put zaigrao za United na ovim silnim posudbama koje je imao .znamo ko ga je otjerao
Pa dobro, problem je bila medijska pozornost koju Beks svakako privlaci, Ferguson je to uvijek mrzio, i to je definitivno uz Viktoriju glavni razlog odlaska.red devil88 je napisao/la:Ma nije mi to toliko bitno kosto kaze Cartman oni su se pomirili poslije ali Becks nije bio potreban po misljenju SAF-a iako bi me to bas obradovalo da sam ga opet vidio u par tekmi ali eto sta se moze povukao se kao jedana od vecih legendi kluba .motty je napisao/la:Mozda bi i zaigrao da je Fergi otisao koju godinu ranijered devil88 je napisao/la:Povuce nam se i Legendarna 7 bas mi je zao sto nije barem jos koji put zaigrao za United na ovim silnim posudbama koje je imao .znamo ko ga je otjerao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.