Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Tottenham Hotspur F.C.
ja vjerujem u to čudo 
- M. Scofield
- Kontakt:
Nadam se da svrake mogu odigrati rasterećeno nakon što su osigurali ostanak ali čisto sumnjam što zbog forme Arsenala, što zbog forme Newcastla
Audere est Facere
Nadam se ja cudu, ali da budemo realni nemam se cemu nadati. Svrake su bas lose u zadnje vrijeme i sumnjam da ce se forsirati zadnju utakmicu jer su osigurali opstanak a Arsenal ce napadati nemilosrdno da potvrdi 4-3 poziciju. A nakon zadnje utakmice napisat cu "mali" rezime citave sezone, a i nazalost imao sam neku opkladu sa nekim od Arsenalovaca, samo sam totalno zaboravio sta moram uraditi ako izgubim 
Navodno smo poslali ponudu od 10 miliona za Villu.. Najgluplje moguce pojacanje, starkelja i non-stop povredjen 
Villa moze odigrat 2,3 dobre sezone, on je igracina samo steta sto ima 31 godinu... bolji je od svakog napadaca Tottenhemabelefront je napisao/la:Navodno smo poslali ponudu od 10 miliona za Villu.. Najgluplje moguce pojacanje, starkelja i non-stop povredjen
Jel se piše šta o planovima Boasa za Danny Rosea ? Šta vi mislite hoće li mu on biti prvi izbor na LB-u sljedeće sezone ?
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
-
FOURTHOFFICIAL
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Trebao bi biti. Pošto Assou Ekotto od povratka qrcu ne valja.neurofunk je napisao/la:Jel se piše šta o planovima Boasa za Danny Rosea ? Šta vi mislite hoće li mu on biti prvi izbor na LB-u sljedeće sezone ?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea
Procitao sam jedan suludi clanak o tome da je Rose-u cijena sada 10 miliona funti, nisam ga pratio u Sunderlandu ali da je tako napredovao cisto sumnjam. Ja i dalje volim Ekotta iako je bas ocajan od kako se vratio od povredeFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Trebao bi biti. Pošto Assou Ekotto od povratka qrcu ne valja.neurofunk je napisao/la:Jel se piše šta o planovima Boasa za Danny Rosea ? Šta vi mislite hoće li mu on biti prvi izbor na LB-u sljedeće sezone ?
Rose je strasan u Sunderlandu,sigurno iduce sezone ce dobiti oko 20-tak utakmica
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Tottenham je ove sezone bio previše ovisan o Baleu i to ga je na kraju koštalo CL.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
+1FCUM je napisao/la:Rose je strasan u Sunderlandu,sigurno iduce sezone ce dobiti oko 20-tak utakmica
Bolji od Ekottoa x puta. Tottenham ga mora ostaviti naredne sezone.
Isto tako, nadam se da će Gallas otići sa Otoka i da će sjebati neku drugu odbranu svojim debilskim potezima.
Ostanak Balea, dolazak novog stopera (čisto da bude u rotaciji), dovođenje jednog napadača i Tottenham opet može napadati LP.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, Bale će haman potpisati novi ugovor koji će mu donositi 130k sedmično.
Što se tiče klauzule, sasvim je ok. Ipak nije mala stvar dobiti 50 miliona funti za njega (naravno, govorim o 2014. godini).
Odlično odrađeno i vjerovatno su svi zadovoljni ovim poslom.
Vratiti Rosea i dati mu priliku, dovesti jednog stopera + napadač koji će pospremiti 15+ golova i Tottenham je spreman za narednu sezonu.
Vratiti Rosea i dati mu priliku, dovesti jednog stopera + napadač koji će pospremiti 15+ golova i Tottenham je spreman za narednu sezonu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Zelimo Lukaku-a sto bi bilo ostvarenje mojih snova, ali sumnjam da ce ga prodati rivalu. Bale 90% ostaje kod nas. Svidja mi se zasada ovo, trebamo se rijesiti nekoliko igraca i potrudit ce da pripreme budu bolje nego prosle godine da igraci budu spremniji za sezonu, jer ove godine zbog povreda smo imali velikih problemaMonolog je napisao/la:Evo, Bale će haman potpisati novi ugovor koji će mu donositi 130k sedmično.Što se tiče klauzule, sasvim je ok. Ipak nije mala stvar dobiti 50 miliona funti za njega (naravno, govorim o 2014. godini).
Odlično odrađeno i vjerovatno su svi zadovoljni ovim poslom.
![]()
kakva je provokacija što je frajer sebi uzeo za pravo da kaže da je bolji od arsenala i mi sad to fino ponavljamo da skontate da niste bolji 
Vođa zna.
Sladak si miMarsal je napisao/la:
prica se mnogo da bi mogao vucinic biti vas novi igrac...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- M. Scofield
- Kontakt:
za koga se sve ne priča. Villa, Damiao, Soldado, Benteke itd. navodno da je blizu dogovor za Davida Villu, uglavnom dva napadača bi se trebala kupitiAndrej je napisao/la:prica se mnogo da bi mogao vucinic biti vas novi igrac...
Audere est Facere
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, COYGBiH, dzemil, feniksptica, Pensioner26, soxx, Wilshere10 i 43 gosta.