Doborac nosi ekipu Gradacca, kako im bodri al zato i galami kad pogrijese, pravi je vodja ekipe, on ih dize dodatnih 20 % pricom samo.Komesar je napisao/la:Mislio sam na to Doborac mora igrati neku jaču ligu,a steta bi bilo da bilo tko bude prvak osim Borca jer jedino oni imaju uslove da nesto naprave.Imate dobru ekipu i o vama sve najbolje.
Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Re: Doigravanje za rukometnog prvaka BiH 2013.
Mislim da je utakmica snimljena. Trebala bi biti vec sutra na youtubu.TeamHandBall je napisao/la: POZDRAV ZA RAJU IZ BANJALUKE I AKO MOZE JEDNA MOLBA DA POSTAVITE SNIMAK UTAKMICE RK BORAC - RK CELIK,NAVIJACI IZ ZENICE BI VOLILI VIDJETI KAKO SU IM PULENI IGRALI NA TOJ UTAKMICI. UNAPRIJED HVALA

-
- Kontakt:
Niste zadovoljni suđenjem...pogledajte ova dva snimka
" onclick="window.open(this.href);return false;

$ " ".TeamHandBall je napisao/la: POZDRAV ZA RAJU IZ BANJALUKE I AKO MOZE JEDNA MOLBA DA POSTAVITE SNIMAK UTAKMICE RK BORAC - RK CELIK,NAVIJACI IZ ZENICE BI VOLILI VIDJETI KAKO SU IM PULENI IGRALI NA TOJ UTAKMICI. UNAPRIJED HVALA
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: ris, dana/u 16 maj 2013, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
? своје, % туђе!
handballspieler je napisao/la:Niste zadovoljni suđenjem...pogledajte ova dva snimka![]()
![]()
![]()

? своје, % туђе!
Ево " " са ".
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 988&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 988&type=1" onclick="window.open(this.href);return false;
? своје, % туђе!
- TeamHandBall
- Kontakt:
HVALA ZA OVE POSTOVE IZ BANJALUKE ......

- TeamHandBall
- Kontakt:
NOMINACIJA - DOIGRAVANJE
peto kolo
RK SLOGA - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA 28:27 (11:12)
18.05.2013, subota, 19:00
Suci BOŽIĆ- SLIPAC Ocjena 77
Nadzornik SAVIĆ
RK ČELIK - RK GRADAČAC 29:24 (14:11)
18.05.2013, subota, 19:30
Suci DRAGIČEVIĆ- KRIŽANAC Ocjena 77
Nadzornik KEKIĆ
RK KONJUH - RK BORAC 24:28 (12:11)
18.05.2013, subota, 20:00
Suci KONJIČANIN - KONJIČANIN Ocjena 77
Nadzornik CRNKIĆ
peto kolo
RK SLOGA - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA 28:27 (11:12)
18.05.2013, subota, 19:00
Suci BOŽIĆ- SLIPAC Ocjena 77
Nadzornik SAVIĆ
RK ČELIK - RK GRADAČAC 29:24 (14:11)
18.05.2013, subota, 19:30
Suci DRAGIČEVIĆ- KRIŽANAC Ocjena 77
Nadzornik KEKIĆ
RK KONJUH - RK BORAC 24:28 (12:11)
18.05.2013, subota, 20:00
Suci KONJIČANIN - KONJIČANIN Ocjena 77
Nadzornik CRNKIĆ
Zadnja izmjena: TeamHandBall, dana/u 20 maj 2013, 04:24, ukupno mijenjano 5 puta.
% % ? " на " о $ " ?, `$ $ % " са &.
& -, &` ". ЈА - "
$: ? - " : ' $ је ? ? " " & $ - " $ са 5+ ?... " % ' " " на ", а поготово не у $...
": ? - $ : ? $ ". По ", $ ? / ", ? ? " $ $ терена % у овој ? " " ? ствар, & $ $ ? $ ".
": & - &: " " у & ", ? & све ". Ово је & $ гостовање & $ ? & ствара $ '. $ се % $, $ " ? $ " "... & " са ? & ?.
& -, &` ". ЈА - "
$: ? - " : ' $ је ? ? " " & $ - " $ са 5+ ?... " % ' " " на ", а поготово не у $...
": ? - $ : ? $ ". По ", $ ? / ", ? ? " $ $ терена % у овој ? " " ? ствар, & $ $ ? $ ".
": & - &: " " у & ", ? & све ". Ово је & $ гостовање & $ ? & ствара $ '. $ се % $, $ " ? $ " "... & " са ? & ?.
? своје, % туђе!
- TeamHandBall
- Kontakt:
RK SLOGA - HRK IZVIDJAČ MI GRUPA 1 U Doboju Sloga sigurna .....
RK ČELIK - RK GRADAČAC 1 Čelik mora pobijediti ......
RK KONJUH - RK BORAC 2ili 1 Nece biti nerijeseno, pobjeda Borca ili Konjuha ......
RK ČELIK - RK GRADAČAC 1 Čelik mora pobijediti ......
RK KONJUH - RK BORAC 2ili 1 Nece biti nerijeseno, pobjeda Borca ili Konjuha ......
gradacac danas uzima celika i cementira drugu poziciju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sloga-izvidjac 28:27
zanimljivo.tijesna pobjedapo'marke je napisao/la:sloga-izvidjac 28:27
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
pa i nije zanimljivo, svi vec znaju da slogu nose 6-7 igraca u ovom doigravanju... umor cini svoje, momci igraju po 60 minuta!
kako je na ostalim utakmicama?!
kako je na ostalim utakmicama?!
ma druze i u gradaccu igra 5 igraca cijelu utakmicu pa su tog izvidaca rastavili u jednom trenutku je bilo cak 20 razlike..sloga me u gradaccu u prvom poluvremenu odusevila ja sam kontao bice 10 razlike za vas.medutim imali smo jedan dobar period u drugom poluvremenu gdje smo vas slomili..parlov beljic vukicevic i onaj sa maskom broj 4 odlicni igraci
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma slogina prva postava je odlicna, nema sta. nema plata, to je glavni problem. aj motivisi ljude da igraju, a opet daju maksimum od sebe. i protiv borca smo do 50. minute dobro igrali a onda ide pad. da je biljaka ili sijakovic ostao samo bilo bi tu svega!
Pričate napamet, Gradača je dobio Izviđača jer nije igrao Vidović i Zeljić bio ozljedjen, a u Ljubuškom će Gradačac izgubiti kao i Sloga. Niti Sloga, ni Gradačac nemaju igr ače poput Vidovića i Zeljića (čast Doborcu), a u Ljubuškom također nema plaće par mjeseci pa nema opravdanja za loše predstave protiv Izviđača u kojem igra Mandiić 1997, Jarak 1996 i Ereš 1995 cijelu utakmicu....
je li ovde ko osporava igrace izvidjica, sta se palis odma?! u ljubuskom su domaci igraci, a kod sloge sa strane. pa ti skontaj kome je teze bez plate.
Konjuh Borac 24:28.Nije mi jasno šta se dešava sa Konjuhom.Po meni su trebali biti među prve tri ekipe.
I dva sata nakon utakmice ovaj portal neobjavljuje rezultate lige za prvaka. Odkad je Bosna kihnula BiH rukomet na kapaljku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.