Muhamed Bešić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Muhamed Bešić
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa jel njega ovaj klub kupio ili je pozajmica ?Cartman je napisao/la:Jos mi nije jasno kako je zaglavio u crnoj Madjarskoj. Morao je nac klub u barem drugoj ligi Njemacke. Znam da je trener ovih Madjara bio i u HSV-u, ali ipak je to odron od lige. Mora se na ljeto vratit u ozbiljnu ligu, jer uvijek mi je se cinio kao veliki potencijal. Dobar u oba pravca, moderni zadnji vezni.
I to je to,da je bio u imalo normalnijem klubu,nebi nigdje ni isao.amerosm je napisao/la:Njegov najveci problem u Hamburgu
Do duse tako je slicno ucinio i Stutgart sa Bicakcicem da bi muku mucili sa defanzivom,Mazama i gazama.
A ovog sutnuli nakon jednog loseg meca i to u duelu protiv Bilala.da stvar bude smjesnija kako Besic dokazuje svoj kvalitet tako je i Bicakcic dokazao kao jedan od najbolje ocjenjenih defanzivaca u zvajti .
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Sapunaru28
- Kontakt:
nema taj kvalitet za bundesligu, mozda za cvajtuSapunaru28 je napisao/la:Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
Idi pokri se jorganom i otkri se kad noc padne i svi spavaju.utaka je napisao/la:nema taj kvalitet za bundesligu, mozda za cvajtuSapunaru28 je napisao/la:Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
doveo bi ga neki njemacki klub onda, a ne ferencvaros koji je negdje ranga sarajevasajo10 je napisao/la:Idi pokri se jorganom i otkri se kad noc padne i svi spavaju.utaka je napisao/la:nema taj kvalitet za bundesligu, mozda za cvajtuSapunaru28 je napisao/la:Misli li neko da ce mali Muha da se vrati u BUndesligu
-
Sapunaru28
- Kontakt:
- majstorcina000
- Kontakt:
samo da ode iz Mađarske
Cuj IBB i Videoton, nadao sam se da ce se vratit u Njemacku...
Pa zar on nije posudjen iz HSV?Cartman je napisao/la:Cuj IBB i Videoton, nadao sam se da ce se vratit u Njemacku...
A ako ide, onda nek ide u Tursku, koliko toliko pomak za razliku od Madjarske.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije posudjen.emir79 je napisao/la:Pa zar on nije posudjen iz HSV?Cartman je napisao/la:Cuj IBB i Videoton, nadao sam se da ce se vratit u Njemacku...
A ako ide, onda nek ide u Tursku, koliko toliko pomak za razliku od Madjarske.
E onda nek zamagli za Tursku, ipak je to mnogo jaca liga od Madjarske, ustvari miljama jaca liga. Ako vec ima ponudu.Cartman je napisao/la: Nije posudjen.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Sapunaru28
- Kontakt:
Istambul BB je jednom nogom u 2. Turskoj ligi.Valjda će imati nekih ponuda iz boljih liga.A ako Istambul ispadne, nadam se da će i Višća preći negdje drugo.emir79 je napisao/la:E onda nek zamagli za Tursku, ipak je to mnogo jaca liga od Madjarske, ustvari miljama jaca liga. Ako vec ima ponudu.Cartman je napisao/la: Nije posudjen.
Kako god, i ja se slažem sa svima vama, ako želi nešto više od svoje karijere, treba da bježi što prije iz te lige, jer ju je prekuc'o u prvoj sezoni, a to dovoljno govori o kvaliteti iste, s tim da ne želim ovom prilikom da omalovažavam Mumetov kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AA23, adrenaline323, Alucard, ANamelessGhoul, Andrej, Anoniman, aqarius, AzRimiRzA, Barcod, bavarian_bk, Bejker, boki86, Bordeaux433, Bordo10, bordobijeli, Bosanac90, Brokula, CHR, COYGBiH, darker10, dime, DjaniTarik, Drum, eaglebvb09, Edincapitano, edvaE2, enobarca, feniksptica, FerdinandF, galia95, GoldenLilies, grbavicka1921, Hajdeee, haklamas, HariTz, hm59, HordasFks, Hrammm1921, IgmanskiVukovi, InatSilniBosanski, James1987, Jegres, Jet2Holiday, JimmyPage, karajlo, kolezeljovac, Konzerva, Ledara, legendarnadruga, leo1946, lol89, LondonBlues, Lynx, Majestic-12 [Bot], Majstorinho, mercurial, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, moreno123, MostarNeretva, MrPink, muhamedhulk, N3R3D, Nah1ddd, Napapijri, napapijri1987, Pitar6785, prisonbreak, Proximic, samirr, SanaBosna, Scholl, signalidunapark, Skojevska, Slobodanpad1945, soccerfan, SoloControTutti, thulkazal, torbica, travuljasSs, tuzlanskinacin, unavita, Varijantas8, Venom, ventilateur, zastitaIdentiteta, zgembo89, zikerrz21 i 1023 gosta.