Mislim da arena nece da prenosi.Sportklub je valjda odkupio pravo za finale.bluemania je napisao/la:madridisti, hoce li biti tekma na nekom od ovih naših kablovskih kanalaarena sport
Tako sam ja cuo,totalni nonsense.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Mislim da arena nece da prenosi.Sportklub je valjda odkupio pravo za finale.bluemania je napisao/la:madridisti, hoce li biti tekma na nekom od ovih naših kablovskih kanalaarena sport
jbg nemam Sport klub, vec one 4 AreneDzoni je napisao/la:Mislim da arena nece da prenosi.Sportklub je valjda odkupio pravo za finale.bluemania je napisao/la:madridisti, hoce li biti tekma na nekom od ovih naših kablovskih kanalaarena sport
Tako sam ja cuo,totalni nonsense.
najobicnijiCautinho je napisao/la:SK Prime,+ ili obični?

Sky HD, meni ide k'o mlijekoCeltic je napisao/la:Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !
Consigliere, hvala za linkConsigliere je napisao/la:Sky HD, meni ide k'o mlijekoCeltic je napisao/la:Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !![]()
http://www.firstrow1.eu/watch/186900/2/ ... adrid.html
Evo strim od sport kluba,uzivajCeltic je napisao/la:Ako neko bude nasao neki fin link,neka postavi,bio bih zahvalan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.