Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

misirlija
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la misirlija » 06 apr 2013, 06:29

Galo je tesko povrijedjen, lijevo koljeno je stradalo tako da ga nece biti ostatak sezone a vjerovatno jedan veliki dio i sljedece sezone, zelimo mu uspjesan oporavak.
Sinosnja utakmica ptotiv Dallasa je bila odlicna u zavrsnici, momci drze trece mjesto, nadam se da ce tako i ostati, evo malo atmosfere sa utakmice, posjednja minuta i junak utakmice Corey Brewer.

[youtube][/youtube]
http://www.priroda-drustvo.****

monsteR.
Kontakt:

Post Postao/la monsteR. » 06 apr 2013, 20:02

Odlična utakmica protiv Dallasa, pokazali smo još jednom svoju kvalitetu. Jako mi je žao Gallinarija, ali eto vratit' će se on ponovo. Kako god, sjajno smo igrali, abd u playoffse. GO NUGGETS ! ;)
"Fiction is obliged to stick to possibilities. Truth isn't."

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 07 apr 2013, 19:22

http://youtu.be/ENRSkoVVpzU
nece nesta youtube da fino postavi video :S
S kakvom lakocom momak zabija,pravo se popravio u odnosu na pocetak sezone,pogotovo sut, i koliko je lik skroman,a ne ko neki sto igraju po 20-30 min i zale se sto nisu starteri...

"You have to stay ready and stay focused," said Fournier, who made an impressive and-one in the fourth. "I'm just enjoying it now because when Ty comes back I'll probably go back to the bench. But now I think coach knows I can help the team."
lik nije fulio slobodno u zadnje 4 utakmice...

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 11 apr 2013, 21:48

Uh, strašna tekma Nuggetsa sinoć, sad odgledah snimak i nisam se pokajao, kakva energija i eksplozija u 3/4 iako nije tako izgledalo nakon prve čet (a i Spursi su bili užasni sa trojke cijelu tekmu), Brewer odličan, Iggy triple-double, a Wilson najbolji sinoć slika

Lawson bi se trebao uskoro vratiti, tako da jedino Gallo nedostaje :| , ali Wilson ako nastavi ovako igrati može ga dobrim dijelom nadomjestiti :D , ali morat ćete poraditi na popravljanju slobodnih :mrgreen:

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 11 apr 2013, 21:53

Iggy-a ne idu slobodna nikako,ostali su solidni manje vise...a moci cemo mi i bez Gallinarija,bilo bi sigurno lakse s njim al moze se i bez njega,jer se igra timska kosarka i ne zavisimo od jednog igraca,ali Lawsona cemo tesko nadomjestiti jer na pleju vise nismo dobri 2 igraca vec 1/2(Fournier moze igrati 1 al bolje mu je da igra 2 pa da Karl moze izmisljati kako rotirati njega,iggy-a,brewera i chandlera),a jos nam i Stone povrijedjen...mada ne ocekujem od Lawsona da igra puno u prvoj rundi ako bas ne zatreba,ako se ne vrati par utakmica prije PO-a..
a na tom klipu ni Duncan ne zna sta ga je snaslo :D :D
i onda kazu da ne igramo odbranu dobru :roll:

misirlija
Kontakt:

Post Postao/la misirlija » 12 apr 2013, 14:58

''Ty is good to go'' veceras protiv Dalasa, nije jos 100% , vidjecemo veceras koliko je spreman, njegov jucerasnji intervju na lokalnoj sportskoj radio stanici:

http://www.1043thefan.com/Channels/Drew ... ID=1934489" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.priroda-drustvo.****

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 15 apr 2013, 16:18

Bas Denver nema srece , sada jos i Faried ozljedjen :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 apr 2013, 16:23

Kobe Bryant je napisao/la:Bas Denver nema srece , sada jos i Faried ozljedjen :roll:
Prema izvještajima ne bi trebalo biti ništa ozbiljno, mada treba pričekati MRI, da se sa sigurnošću zna, a Ty se već vratio :D
X-rays were negative, but George Karl didn't even want to discuss the injury at length until Faried underwent an MRI exam. Right now, the Nuggets are calling it a left ankle sprain, but we'll know exactly what the issue is after the exam on Monday.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 03 maj 2013, 13:01

slika

"samo pazite da ne ispadnete u prvoj rundi :lol: :lol: "
HAHAHAHAHAHAHAHAH, obozavam ovo :lol: :lol: :lol:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 03 maj 2013, 16:45

Imate jos sansi da ispadnete, polako ;)

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 maj 2013, 21:47

Zna li neko gdje u SA ima kupiti dres Denvera??

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2013, 21:49

Meni su jednom rekli da u Skenderiji ima kupiti skoro svaki dres od NBA timova. No to je davno bilo.

Naruči preko ebay-a samo pazi na veličinu, američki xl nije kao naš :lol:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 maj 2013, 21:54

Neutral je napisao/la:Meni su jednom rekli da u Skenderiji ima kupiti skoro svaki dres od NBA timova. No to je davno bilo.

Naruči preko ebay-a samo pazi na veličinu, američki xl nije kao naš :lol:
Ne mogu nikako da nastimam na paypal karticu, kod mene maestro a oni je ne primaju, tako da ta opcija ne ide...u skenderiji sam i ja nekad davno gledao i bili su po 80km ali ne tako kvalitetni(ne puno kvalitetniji od onih s pijace), mada ni tad nije bilo denverovog dresa, samo miami,lakersi, boston...na piku sam nasao neki ali bi radije od nekog igraca iz ove sezone,na piku nasao od billupsa...a sto se tice velicine samo da ne bude manji dres, ako je veci nije problem :D :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2013, 21:58

I ja sam naišao na Bullsove dresove po 80 ili 100Km zaboravih, a fake-fakeova. Kako sam se smijao kada sam vidio kako su ga unakazili.

Ima li ti neki frend karticu da preko njega naručiš ?

No opet ponavljam, pazi na veličine i uzmi po brojevima, 40, 42, 44 itd ne xl, xll itd.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 maj 2013, 22:04

Neutral je napisao/la:I ja sam naišao na Bullsove dresove po 80 ili 100Km zaboravih, a fake-fakeova. Kako sam se smijao kada sam vidio kako su ga unakazili.

Ima li ti neki frend karticu da preko njega naručiš ?

No opet ponavljam, pazi na veličine i uzmi po brojevima, 40, 42, 44 itd ne xl, xll itd.
Ma ima mi brat karticu, tj. imao je nezz jel je ugasio, al ja bi najvise volio kad bi ovde nasao, jer sam vec jednom narucivao preko eBay-a pa sam dugo cekao :lol: :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 maj 2013, 22:08

Sretno ti. Teško je to kod nas naći.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 17 maj 2013, 22:14

Neutral je napisao/la:Sretno ti. Teško je to kod nas naći.
Jednom sam naletio na dres Melo-a u haris exportu, dosta bolji od onih pijacarskih ali nije bilo velicine... :(

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 22 maj 2013, 10:00

Kad je prosla ova lutrija, sad ocekujem nas ili da napravimo jos jedan trade sa Phillom ili sa Dallasom, jer nam je izgleda cilj da ugrabimo CJ McColluma koji bi tu trebao biti dostupan, a kako Dallas hoce da napravi trade da oslobodi cap space, ne vidim sta im mozemo ponuditi :S

I ocekujem da nam ovo ljeto nadoknadi onako los trade deadline :lol:

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 24 maj 2013, 12:00

Dobro bi vam dosao i DeShaun Thomas sa Ohio St. Pa, Glen Rice Jr. Ili možda Kenny Kadji sa Miamija.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 24 maj 2013, 12:16

BernardBarnjak je napisao/la:Dobro bi vam dosao i DeShaun Thomas sa Ohio St. Pa, Glen Rice Jr. Ili možda Kenny Kadji sa Miamija.
Ako se ne popnemo koju stepenicu vise volio bi da uzmemo ovog Rice Jr-a...lik je imao u finalu DLige preko 20ppg i 11 skokova a bek :shock:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.