Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Dzoni
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Dzoni » 18 maj 2013, 00:43

soe je napisao/la:Mozda u ovoj utakmici Atletico i nije zasluzio pobjedu ali ovdje se vratilo sve iz silinih utakmica protiv Reala kada je Atletico igrao dobro i nije bio nagradjen.Cholo je fenomen drugi vazan trofej i izborena liga prvaka sta covjek moze vise pozeljet svi ciljevi su ispunjeni.
Nemam vise sta dodat.
Cestitke na osvojenoj tituli.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 18 maj 2013, 00:45

soe je napisao/la:Mozda u ovoj utakmici Atletico i nije zasluzio pobjedu.
Mislim da grijesis prijatelju. Nikada u zadnjih 14 godina niste zasluzili pobjedu kao sada. Potpuno zasluzeno. Madrid je sam sebi kriv zbog ovoga.

Sretno protiv Barce u Superkupu. ;)
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 maj 2013, 00:49

Donnie Darko je napisao/la:Samo da ne ode u hebeni Monaco.
Bolje nego u Chelsea ili City :mrgreen:

slika

slika
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 18 maj 2013, 00:52, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 18 maj 2013, 00:52

ma nije mi toliko za Atletico, meni je dragi radi ove raje sa foruma koje gotive i vjerno prate jorgandzije : Juznjak, soe, Fredy (jesam li nekog zaboravio :? )

Cestitke vama momci ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 maj 2013, 01:04

Falcao bukvalno nije izgubio nijedno finale koje je igrao. Barem sam procitao tako. Zvijer.

Ako ode u francusku, njihova liga ce imati dva najbolja napadaca na svijetu. Naravno ako ostane drugi najbolji.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 maj 2013, 01:23

Donnie Darko je napisao/la:Falcao bukvalno nije izgubio nijedno finale koje je igrao. Barem sam procitao tako. Zvijer.

Ako ode u francusku, njihova liga ce imati dva najbolja napadaca na svijetu. Naravno ako ostane drugi najbolji.
Ibrahimovic je za klasu bolji napadac od svih napadaca zadnjih x godina.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 maj 2013, 01:26

M4kaveli je napisao/la:
Donnie Darko je napisao/la:Falcao bukvalno nije izgubio nijedno finale koje je igrao. Barem sam procitao tako. Zvijer.

Bolji igrac mozda, a bilo je bruka boljih napadaca.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 18 maj 2013, 01:49

L_blancos je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:

Bolji igrac mozda, a bilo je bruka boljih napadaca.
Igracki naravno, ali je i kao napadac jedan od najboljih.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 maj 2013, 01:49

Puno je korisniji napadača za ekipu Falcao, nego Ibra. Ibri svaka čast, ali njemu se uvijek mora podredit cijela ekipa. Ibra je dobar za oko, ali za najveće uspjehe je bolji Falcao. A Boga mi i Falcao dobar i za oko i stil igre mu je dopadljiv...Kad sve saberem, uvijek bi radije Falcaoa u ekipi nego Ibru... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 maj 2013, 01:55

slika

slika 8-)

slika

New look za Ardu :mrgreen:

slika
slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 maj 2013, 01:59

soe je napisao/la:Mozda u ovoj utakmici Atletico i nije zasluzio pobjedu ali ovdje se vratilo sve iz silinih utakmica protiv Reala kada je Atletico igrao dobro i nije bio nagradjen.Cholo je fenomen drugi vazan trofej i izborena liga prvaka sta covjek moze vise pozeljet svi ciljevi su ispunjeni.
Na ovaj post se nema sta vise dodati...Negdje se 14 susnih godina, kada je Real u pitanju moralo vratiti.

Cestitke na trofeju i odlicnoj sezoni, a mislim da ce za Atletico najvaznije biti da zadrze Simeone-a na klupi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Mravnjak
Kontakt:

Post Postao/la Mravnjak » 18 maj 2013, 02:29

Valja cekat opet 14 godina :mrgreen:
Seo Rušilac inače momak je legenda, mislim na Sea.
FORZA NAPOLI

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 18 maj 2013, 08:13

Cestitke. ;)
Keep the Blue Flag Flying High !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 maj 2013, 11:16

Jao ljudi sinoc meraka. Sa rajom sjedim i gledamo tekmu i jednostavno uzivancija. Golmanu Atletica svaka cast.

Meni nije bilo toliko do trofeja koliko mi je bilo stalo da vise taj Real padne :oops: ..

Svim navijacima i simpatizerima Atletica od srca cestitke.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 maj 2013, 11:17

Čestitke . :D
Što se tiče Falca-a , odlazak u Monaco mu je veliki korak unazad u karijeri . Nadam se da do toga neće doći . Razlika u veličini Monaca i Atletica je ogromna , to je kao da poredimo Getafe i Real .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 18 maj 2013, 11:37

Za Atletico je mozda i bolje da ode Radovan. Nakon svake prodaje glavnog napadaca Atletico je postajao sve jaci i jaci. Tako i prodajom Radovana, cca 60 miliona, mogu dovesti Toulalana, Diega i Suareza/Jacksona/Negreda za te pare.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 18 maj 2013, 11:44

francobaresi je napisao/la:Čestitke . :D
Što se tiče Falca-a , odlazak u Monaco mu je veliki korak unazad u karijeri . Nadam se da do toga neće doći . Razlika u veličini Monaca i Atletica je ogromna , to je kao da poredimo Getafe i Real .
Pa dobro, i ne bas..mozda i ne znas historiju monaca pa ne zamjeram..ne kazem da je monaco real, united itd al getafe sigurno nije..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 18 maj 2013, 11:52

Neki igraci vole plaze i niske poreze Monte Carla , nemaju svi sportsku ambiciju..

cestitke simpatizerima Atletika
karma ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 18 maj 2013, 15:13

Papastathopoulos je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Čestitke . :D
Pa dobro, i ne bas..mozda i ne znas historiju monaca pa ne zamjeram..ne kazem da je monaco real, united itd al getafe sigurno nije..
Upućen sam itekako u historiju tog' kluba , mrsko mi da tražim po netu ali ako me dobro pamćenje služi , Monaco je 6 puta bio prvak Francuske i isto toliko puta su bili pobjednici nacionalnog kupa .
Međutim Atletico je veći klub , eventualni odlazak Falca-a u kneževinu je korak nazad u njegovoj karijeri .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 maj 2013, 15:18

Nakon skoro pa neprospavane noci,prvo da cestitam Soe,Ferdyu,Chologolu(siguran sam da prati forum iako pizda vise ne pise :D ) i svim ostalim simpatizerima Gloriosa na osvojenom Cupu . Madristima cestitke na tome sto su jos jednom pokazali svoje pravo lice :mrgreen: :mrgreen:
slika
Hvala Cholo, zato sto si Atleticu ratito dostojanstvo. Tu uz njega je vrijedna , radna skupina koja stoji iza ovog Atletia. Zahvaljujuci svima svima njima , klub je ponovo na pravom putu, razliku od nekih ranijih vremena , sada igraci imaju vjere u pobjedu.Ekipa djeluje kao jedna velika familija,vidi se da tu vlada drugarski odnos medju njima.Sto opet ranije nije bio slucaj . Sinoc se vidio taj drugarski odnos u onom koskanju s klupom Reala kada su se Pepe i Colo naguravali ,odmah je dotrcao Costa(a ko ce prvi :mrgreen: )zatim i Arda i ostali . Onda i kada je Klos Gomez oznacio kraj produzetaka,vidjeli su u tom silinom grljenju ,ljubljenju i suzama koja su to braca .
Gracias Cholo :!:
ole ole ole cholo simeone
Sto se tice utakmice,silan pocetak Reala u prvih 10 minuta ,pogodak Ronalda nakon kornera koji proizasao iz greske koju je Mario napravio na sredini terena . Nista strasno ,nije da sam ocekivao nesto od ovog susreta . Mislio sam , opet sve po starom,sada ce ekipa psihicki da padne i ovi ce im zabiberiti jos 3-4 komada i kraj price.
Međutim ,nakon toga Atletico pocinje igrati kako sam samo u svojim fantazijama zamisljao .

Nije to izgledalo previse ljepo ''estetski'', ali jeste eticki, igraci su djelovali kao obuceni u gladijatore ,vidjela se ta zelja da se oslobodi te traume od susjeda. Prije svega zbog borilackog zara ,sto se kasnije pokazalo kao kljucnim ,te da je u nogometu, kao i u zivotu, stav sve. Odmah nakon toga vodeceg gola Gabi je uzeo jednu loptu i opalio je s 30 metara . Eh ,u tom momentu, nekako me opalio onaj pozitivni naboj ,nesto sto se ne moze opisati rijecima,kao da dobijes neku moc :D .

Real do kraja poluvremena gotovo da nista nije napravio ,sve zahvaljujuci odlicnoj taktici koju je postavio Colo . A ja sam pisao da protiv Reala treba igrati visoki presing,tako je Atletico odigrao i vidjelo se jucer da je to najbolji nacin da igras protiv Reala. Nedugo poslije suta Gabia,Falcao , kojeg su cini mi se u tom trenutku igraci Reala uzeli zdravo za gotovo posto je bio daleko od sesnesterca , prakticno je iz izgubljenog napada uzeo loptu, polomio kukove Albiolu i Khediri te sjajno uposlio Costu koji rutinski zabija i potvrdjuje trofej pichici u ovom takmicenju . Na vrijeme se izjednacilo,10 minuta do kraja prvih 45 minuta ,jer da se uslo u drugo poluvrijeme s zaostatkom ,bilo bi puno teze igrati . U drugom pluvremenu Real je imao svoj period kada je bio bolji,to je onaj period kada je Real u dva navrata pogadjao stativu ali nakon tih stativa znao sam da ce ovo biti Atleticova noc , i kao sto rece Soe@,jednostavno vratilo se sve iz nekih prijasnjih utakmica u kojima je manjkalo srece.
slika
Mozda je i visa sila u pitanju 8-) Bogo Neptun 8-)

U produzecima je dosao slag na tortu kada je Miranda zabio i tako svoju fantasticnu sezonu krunisao ovim golom. Decko je bio osporavan od svih kada je doveden,cini se da sam jedino ja vjerovao u njega , ali ako racunamo ovu sezonu i polovicu prosle,ubjedljivo najbolji stoper u Spaniji . Prosto je odigrao bez greske!!
Oba tima su imali po mrtvu sansu u tim produzecima,s tim da je Curtoa odbranio nemoguce i vjerovatno je on najzasluzniji za ovaj trofej. Mada je glupo izdvajati bilo koga,svi su odigralo Lavovski .
Jos se jednom potvrdilo da u nekim situacijama kvalitet nije presudan vec to moze biti i srce.

Dakle, najveci trofej u vitrinama poslije 17 godina. Odavno ga prizeljkujem,zato sto je to jubilarni deseti,zato sto je to najstarije takmicenje u Spaniji,zato sto se moras dosta potruditi da ga osvojis ,jer je izuzetno cijenjen u Spaniji . Skoro svi klubovi igraju u najjacim sastavima(osim u onim prvim rundama protiv treceligasa ),to dovoljno govori o velicini ovog takmicenja. Usto,osvojis ga protiv najveceg rivala na njegovom terenu .

Ova generacija ima predispozicije da postane najbolja u historiji kluba. Samo treba odraditi pametno prijelazni rok,ukoliko to odrade kako treba ,siguran sam da ce se boriti za Prvenstvo sljedece sezone.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.