DANTES je napisao/la:
Nemanja Gordić je tokom sezone stigao u Humsku i dobrim partijama doprineo da crno-beli od autsajdera stignu do šestog šampionskog prstena.
"Svaka utakmica protiv Zvezde je teška, naručito finale ABA lige. Mislim da smo zasluženo pobedili. Osećaj je neverovatan", kratko je prokomentarisao Crnogorac.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Partizan
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
to ti samo pokazuje koliki su to profesionalci što rade ko novinari... dobro, mala je razlika crnogorac-hercegovac.... hahahahaha...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Sampioni 

Zasto ?Raul_64 je napisao/la:Dule i Covic
Sa njima nikada nije dosadno. Ionako je ovaj derbi poprilicno marginalizovan, vrlo malo se prica o njemu kao da se i ne igra sutra. Partizan veliki favorit, Zvezda i pored lose igre u poslednje vreme oslabljena tako da ce ovo biti kao u stara (losa) vremena
Ovako neka malo potpale masu,ako nista bar da pricaju o Zvezdi i Partizanu kada nece o derbiju.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Pa bas zbog toga sto kazes , derbi najmanje bitan od svih do sada i oni opet dizu tenzije..
mislim i meni zabavno za citat stihove jednog i otvaranje duse drugog , al to kad se prenese na teren onda ne treba traziti krivca dalje od njih samih..
pogotovo vako ako nastave , finalna serija nema sanse da bude odigrana normalno.
mislim i meni zabavno za citat stihove jednog i otvaranje duse drugog , al to kad se prenese na teren onda ne treba traziti krivca dalje od njih samih..
pogotovo vako ako nastave , finalna serija nema sanse da bude odigrana normalno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
hm što bi partizan bio favorit? zvezda i dalje ima jači tim na papiru, štaviše i skuplji...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa ono dobili dvije , igra se kuciDANTES je napisao/la:hm što bi partizan bio favorit? zvezda i dalje ima jači tim na papiru, štaviše i skuplji...
Nema Cvetkovica,Vuka,Browna i Samardjinskog
a i Savovic je upitan
Samardziski. Partizan veceras mozda ima i najvise sansi za pobjedom, ali to nista ne mora da znaci. Nova utakmica i sve ispocetka.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
kao što rekoh... zaslužena pobjeda rivala... dule zna nakon f4 jadranske namjerno malo oboriti formu pa je lagano dizati kako ide finale plej-ofa...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ma mogao bi Dule sutit i radit al ajd
opet bi trebali imat prednost domaceg terena u playoffu
opet bi trebali imat prednost domaceg terena u playoffu
- alan_kardec
- Kontakt:
Prednost domaćeg terena u derbijima, ne znači baš ništa. To se fino vidjelo ove sezone.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://sportsport.ba/ino_kosarka/predsj ... zem/105194" onclick="window.open(this.href);return false;
tek ce sada da bude belaja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Nista od toga.nerminh74 je napisao/la:tek ce sada da bude belaja
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.****.com/vesti/danil ... im-grupama" onclick="window.open(this.href);return false;
Možda je ovo onaj sudija iz Vršca
Pseto neće da sarađuje sa policijom,vjerovatno nešto krije.
Ova džukela je već odavno trebala biti u prdekani,mislim da mu ova vlast više neće trpiti kabadahijsko ponašanje.
Možda je ovo onaj sudija iz Vršca
Pseto neće da sarađuje sa policijom,vjerovatno nešto krije.
Ova džukela je već odavno trebala biti u prdekani,mislim da mu ova vlast više neće trpiti kabadahijsko ponašanje.
Mozda krvna osveta , rodovsko-plemenskim stilom
nek je "dobro".
nek je "dobro".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.