Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

TMovac
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la TMovac » 18 maj 2013, 12:05

dubioza je napisao/la:Zeljeznicar je najbolji klub u BiH ako ne i na balkanu, ima najvise titula, najvise navijaca, najvise simpatizera, najboljeg trenera, najboljeg sekretara, najboljeg skauta, najboljeg fizioterapeuta, najbolje igrace pojedinacno a i kolektivno, najbolje dobavljace lopti, najbolji stadion, niko mu nista ne moze i titule osvaja regularno a ne kao sto neki govore da je nastimao nedo bog. Molim moderatore da temu promjene u naziv Zeljeznicar liga BiH- opcenito, ili da je zakljucaju jer je suvisno o bilo cemu vise pricati.
Usra ti i sefa u stanicu.Mi sebe ne smatramo sampionima svemira,kao pojedini.Svjesni smo da jos par godina necemo moci meda laznut u europi.Ali za nase uslove jesmo giganti.Sto potvrdjuje i visegodisnja dominacija.A sto se ticr imena teme ona bi se trebala zvati anti Zeljo ili savez ujedinjenih protiv Zelje,Bilo kako bilo danasnje slavlje mi nece nista moci pokvariti.

Grbavica puna i svi pjevaju,Manijaci proslavljaju titulu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 18 maj 2013, 12:08

gavran je napisao/la:
dubioza je napisao/la:Zeljeznicar je najbolji klub u BiH ako ne i na balkanu, ima najvise titula, najvise navijaca, najvise simpatizera, najboljeg trenera, najboljeg sekretara, najboljeg skauta, najboljeg fizioterapeuta, najbolje igrace pojedinacno a i kolektivno, najbolje dobavljace lopti, najbolji stadion, niko mu nista ne moze i titule osvaja regularno a ne kao sto neki govore da je nastimao nedo bog. Molim moderatore da temu promjene u naziv Zeljeznicar liga BiH- opcenito, ili da je zakljucaju jer je suvisno o bilo cemu vise pricati.

cemu tolika ogorcenost,
pa i vi ste harali ligom dok je kod nas bio rat
Nikakva ogorcenost, samo se vodim politikom kad ih ne mozes pobijediti pridruzi im se. Opet nesto nije uredu, koga sam zaboravio spomenuti. Najbolju web stranicu, najbolje forumase, najbolje fb navijace, da je amarova zena najbolja, najduzi niz u evropi. Sada kad sam vam se pridruzio shavtam koliki kompleks imaju ostali navijaci malih klubova, iz svakavih sela a koji smo mi giganti. Da ti iskreno kazem, ja ga ujutru bacim na grb zelje a navece na amarovu sliku za lijepo spavanje. Ako bog da uskoro ce evropa ima da i tu pokazemo nasu dominaciju.
Republika Zenica

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 maj 2013, 12:19

dubioza je napisao/la:
gavran je napisao/la:

cemu tolika ogorcenost,
pa i vi ste harali ligom dok je kod nas bio rat
Nikakva ogorcenost, samo se vodim politikom kad ih ne mozes pobijediti pridruzi im se. Opet nesto nije uredu, koga sam zaboravio spomenuti. Najbolju web stranicu, najbolje forumase, najbolje fb navijace, da je amarova zena najbolja, najduzi niz u evropi. Sada kad sam vam se pridruzio shavtam koliki kompleks imaju ostali navijaci malih klubova, iz svakavih sela a koji smo mi giganti. Da ti iskreno kazem, ja ga ujutru bacim na grb zelje a navece na amarovu sliku za lijepo spavanje. Ako bog da uskoro ce evropa ima da i tu pokazemo nasu dominaciju.
Zaboravio si Lutvu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 18 maj 2013, 12:20

dubioza
Tvoj potpis govori koliko si to ogranicen,a moj neka ti bude pouka :lol: :lol:
SLOBODA NAVIJAČIMA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 maj 2013, 12:23

dubioza je napisao/la: Nikakva ogorcenost, samo se vodim politikom kad ih ne mozes pobijediti pridruzi im se. Opet nesto nije uredu, koga sam zaboravio spomenuti. Najbolju web stranicu, najbolje forumase, najbolje fb navijace, da je amarova zena najbolja, najduzi niz u evropi. Sada kad sam vam se pridruzio shavtam koliki kompleks imaju ostali navijaci malih klubova, iz svakavih sela a koji smo mi giganti. Da ti iskreno kazem, ja ga ujutru bacim na grb zelje a navece na amarovu sliku za lijepo spavanje. Ako bog da uskoro ce evropa ima da i tu pokazemo nasu dominaciju.
Sta zna prigradski papak sta je asfalt. Neka tebe tu gdje si i hvala Bogu sto te nema ovdje. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 18 maj 2013, 12:29

@TMovac daj mi malo vremena da upoznam sve ljude u i oko kluba. Istina je da sam prije navijao za celik jer sam iz zenice ali nedavno krenem ti ja za sarajevo da vidim i ja to cudo od derbija, jer ovdje ljudi ne znaju sta je to, samo jedan klub u gradu, moš mislit. Prvo sam mislio na stranu gdje su navijaci sarajeva al ne znajuci kupim kartu gdje se nalaze navijaci zeljeznicara, i tako ja upricu sa nekim ljudima i kazem im da sam iz zenice, oni me potapsu par puta po ramenu i od tada sam navijac naseg slavnog kluba
Republika Zenica

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 18 maj 2013, 12:38

@storm_raider brate ne valja ti to,ti ako si 2 godine navijac zelje duze nego ja ne daje ti niko za pravo da mi zabranjujes da navijam za zelju. Zelja mi je da se doselim u glavni grad isto kao sto si i ti pa cemo zajednu da hodamo po tom asfaltu
Republika Zenica

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 maj 2013, 12:50

dubioza je napisao/la:@storm_raider brate ne valja ti to,ti ako si 2 godine navijac zelje duze nego ja ne daje ti niko za pravo da mi zabranjujes da navijam za zelju. Zelja mi je da se doselim u glavni grad isto kao sto si i ti pa cemo zajednu da hodamo po tom asfaltu
Niko ti ne zabranjuje, ovo je slobodna zemlja. Znam ja da je tebi to zelja, svima vama je. :mrgreen: :mrgreen: Samo sto se ja nisam doselio, ali eto, bujrum uvijek, papke najvise volimo da uzmemo u tramvaju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:, pogotovo vas sto se divite asfaltu. :mrgreen:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 18 maj 2013, 13:07, ukupno mijenjano 1 put.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 18 maj 2013, 13:01

dubioza je napisao/la:@TMovac daj mi malo vremena da upoznam sve ljude u i oko kluba. Istina je da sam prije navijao za celik jer sam iz zenice ali nedavno krenem ti ja za sarajevo da vidim i ja to cudo od derbija, jer ovdje ljudi ne znaju sta je to, samo jedan klub u gradu, moš mislit. Prvo sam mislio na stranu gdje su navijaci sarajeva al ne znajuci kupim kartu gdje se nalaze navijaci zeljeznicara, i tako ja upricu sa nekim ljudima i kazem im da sam iz zenice, oni me potapsu par puta po ramenu i od tada sam navijac naseg slavnog kluba
Ako budes samo ljude upoznavao,onda lutvu neces nikada upoznati :mrgreen: :mrgreen: Care nemam nista protiv Celika,to mi je veoma drag klub.Navijam za vas u svakoj tekmi,osim kada igrate protiv nas.Imam dosta havera u Zenici,par treba mi je bilo iz Zenice.Tako da samo lakapo.Iduce godine ako vam ostaje ova ekipa i trener siguran sam da ce te igrati Europu.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2013, 13:04

dubioza je napisao/la:@storm_raider brate ne valja ti to,ti ako si 2 godine navijac zelje duze nego ja ne daje ti niko za pravo da mi zabranjujes da navijam za zelju. Zelja mi je da se doselim u glavni grad isto kao sto si i ti pa cemo zajednu da hodamo po tom asfaltu
Ako si jedan od onih koji je na Grbavici razvio paralu i potom orkestrirano navijao ZENICA JE SRCE SRBIJE (prije par godina). Bio na utakmici. Bio na Željinom sjeveru, samo Bujrum...... Mi smo merhametli narod....
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 18 maj 2013, 13:07

storm_raider je napisao/la:
Niko ti ne zabranjuje, ovo je slobodna zemlja. Znam ja da je tebi to zelja, svima vama je. :mrgreen: :mrgreen: Samo sto se ja nisam doselio, ali eto, bujrum uvijek, papke najvise volimo da uzmemo u tramvaju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidis to je zanimljivo, i ovdje ljudi isto tako govore, da nisu doselili, da su stoljecima njihovi preci iz zenice, vidim isto tako da je i u sarajevu. Mene nije stid reci da su moji preci iz jednog sela u blizini zenice al u pravcu sarajeva :D koji su doselili ovdje prije 50-tak godina al ne bitno je to. Zeljo je bitan, sve drugo su sitnice. Vidjet ces da ce i veceras biti dusmana koji ce govoriti da je nastimana utakmica posto igramo sa leotarom
Republika Zenica

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 maj 2013, 13:08

avlami97 je napisao/la:
Ako si jedan od onih koji je na Grbavici razvio paralu i potom orkestrirano navijao ZENICA JE SRCE SRBIJE (prije par godina). Bio na utakmici. Bio na Željinom sjeveru, samo Bujrum...... Mi smo merhametli narod....

Jadan, jadan.... :roll:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 maj 2013, 13:11

dubioza je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
Niko ti ne zabranjuje, ovo je slobodna zemlja. Znam ja da je tebi to zelja, svima vama je. :mrgreen: :mrgreen: Samo sto se ja nisam doselio, ali eto, bujrum uvijek, papke najvise volimo da uzmemo u tramvaju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vidis to je zanimljivo, i ovdje ljudi isto tako govore, da nisu doselili, da su stoljecima njihovi preci iz zenice, vidim isto tako da je i u sarajevu. Mene nije stid reci da su moji preci iz jednog sela u blizini zenice al u pravcu sarajeva :D koji su doselili ovdje prije 50-tak godina al ne bitno je to. Zeljo je bitan, sve drugo su sitnice. Vidjet ces da ce i veceras biti dusmana koji ce govoriti da je nastimana utakmica posto igramo sa leotarom
Lijepo je to, ne trebas se stiditi svojih predaka, nije to lijepo. :mrgreen: Nista nije isto izmedju Sarajeva i tog mjesta odakle si i ne bi valjalo da jeste. Polako, ne moze se nazor u grad, prvo rumenilo ostaviti kod kuce, u jednom selu u blizini Zenice. :mrgreen:
Samo naprijed Zeljo do pobjede! :mrgreen:
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 18 maj 2013, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.

AgresivnoDjubre
Kontakt:

Post Postao/la AgresivnoDjubre » 18 maj 2013, 13:12

To ti je jedan od onih koji vjeruju medijima,a isti ti mediji dobija informacije od napacenih navijaca,koji lazu i pokusavaju osramotiti drugu grupu.A sramote samo sebe.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 maj 2013, 13:13

Neutral je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Jadan, jadan.... :roll:
[youtube][/youtube]
Ovo je najnoviji ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 maj 2013, 13:14

OooooooooOooooooOooooooOoooooOoooooo ŽELJEZNIČAR ŠAMPION..kako volim kad nas drugi mrze..to je znak da si NAJVECI U DRZAVI :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 18 maj 2013, 13:16

Šta je to u klipu čudno ?

Dobili ste aplauz za pjevanje Zenica je srce Srbije, pa se nastavilo sa navijanjem. Kakav jeftin pokušaj nanošenja štete prema navijačkoj skupini Robijaši Zenica.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 18 maj 2013, 13:16

:lol: :lol: :lol: :lol: jadni ste
ZENICA JE BOSNE ZJENICA!!!
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 18 maj 2013, 13:23

Neutral je napisao/la:Šta je to u klipu čudno ?

Dobili ste aplauz za pjevanje Zenica je srce Srbije, pa se nastavilo sa navijanjem. Kakav jeftin pokušaj nanošenja štete prema navijačkoj skupini Robijaši Zenica.
Ti meni neki dan reče da ne navijaš ni za koga u BiH, a sad ovdje druga priča.

A rasprava je glupa mnogo, neka se svako brine za svog klub i tačka.
I koji god klub da je osvojio titulu navalio bi na ovu temu i svaku sličnu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 18 maj 2013, 13:28

@storm_raider bas mi je drago pricati s nekim kome su preci bili cak iz vremena neolita
Republika Zenica

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 23 gosta.