Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije ni Bajramovic pa je opet repka imala makar neke koristi za razliku od Harisa.
Haris je klasicna 10 i samo tu poziciju donekle moze odigrati kako treba.To sto se probalo u Valadolidu trener je uocio da ne ide.
Mi definitivno nemamo zamijene za Rahimica ni na vidiku.
Haris je klasicna 10 i samo tu poziciju donekle moze odigrati kako treba.To sto se probalo u Valadolidu trener je uocio da ne ide.
Mi definitivno nemamo zamijene za Rahimica ni na vidiku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jasno,experimentisati mozemo ali Rahimic ce nam fakat falit...Bas mi je drago zbog njega veceras,bravo Elvire kuco stara...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ja bi samo dodao da je bolje da sto prije Dzeko i Mske napuste Vukove i brod koji tone dok jos mogu pobjeci,Dzeko sigurno hoce a Miske cisto sumnjam on ce radije preci u Bochum nego otici iz Njemacke

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- rob do bagro
- Kontakt:
Miske je prespor da pobjegne...ali ko znade mozda i zbrisePonos Torina je napisao/la:Ja bi samo dodao da je bolje da sto prije Dzeko i Mske napuste Vukove i brod koji tone dok jos mogu pobjeci,Dzeko sigurno hoce a Miske cisto sumnjam on ce radije preci u Bochum nego otici iz Njemacke![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma rekao je Miske Dzeki:ako budes bjezao zovi i mene pa ce mo zajedno..rob do bagro je napisao/la:Miske je prespor da pobjegne...ali ko znade mozda i zbrisePonos Torina je napisao/la:Ja bi samo dodao da je bolje da sto prije Dzeko i Mske napuste Vukove i brod koji tone dok jos mogu pobjeci,Dzeko sigurno hoce a Miske cisto sumnjam on ce radije preci u Bochum nego otici iz Njemacke![]()
Los Wolfsburg skroz odbrana Vela havle!!!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
jbt, ja gola nisam vidio, otiso na da vidim kako je gol zabio samo kako on slavi pogodak a nema gola, dajte neki drugi link da vidi kako ej zabio gol. :S
- rob do bagro
- Kontakt:
Jasta je nego suplja...ima puno promaje u odbrani.Samo da imaju jake igrace u odbrani onda bi to bila jos jaca ekipa koja bi se borila za sam vrh evropskog fudbalaPonos Torina je napisao/la:Ma rekao je Miske Dzeki:ako budes bjezao zovi i mene pa ce mo zajedno..rob do bagro je napisao/la:Miske je prespor da pobjegne...ali ko znade mozda i zbrisePonos Torina je napisao/la:Ja bi samo dodao da je bolje da sto prije Dzeko i Mske napuste Vukove i brod koji tone dok jos mogu pobjeci,Dzeko sigurno hoce a Miske cisto sumnjam on ce radije preci u Bochum nego otici iz Njemacke![]()
![]()
![]()
Los Wolfsburg skroz odbrana Vela havle!!!![]()
ps Miske nece nikad stic Dzeku...kad ga ovaj nabere auuu
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
[youtube][/youtube]QUARESMA 18<<< je napisao/la:jbt, ja gola nisam vidio, otiso na da vidim kako je gol zabio samo kako on slavi pogodak a nema gola, dajte neki drugi link da vidi kako ej zabio gol. :S
Samo za tebe Kvaresma
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma rekao je Miske Dzeki:ako budes bjezao zovi i mene pa ce mo zajedno..

[/quote]
Jasta je nego suplja...ima puno promaje u odbrani.Samo da imaju jake igrace u odbrani onda bi to bila jos jaca ekipa koja bi se borila za sam vrh evropskog fudbala
[/quote]
Puse im promaja kao u BIH zgradama nijedan haustor vrata nema haha

Neka bjeze fakat sto prije past ce ovaj Wolf dole i nece se dizati
Jasta je nego suplja...ima puno promaje u odbrani.Samo da imaju jake igrace u odbrani onda bi to bila jos jaca ekipa koja bi se borila za sam vrh evropskog fudbala
Puse im promaja kao u BIH zgradama nijedan haustor vrata nema haha
Neka bjeze fakat sto prije past ce ovaj Wolf dole i nece se dizati
Džeko je pogriješio kod jedne situacije. Moralo, trebalo kako god biti 0:2 i gotova stvar, ovako je zafrkao. Martins puca ide u gol , Edin u pasivnom ofsajdu i lopta ide u gol, on ispruži nogu i sudija svira ofsajd. Tužno za Vukove. Miske izjavio "Sigurno nije namjerno to uradio". Veh " To je moralo biti 0:2 i gotova bi utakmica bila ".
ma i ja mislim da nije namjerno, to je refleks vise, vjerovatno je on i prije nego je lopta usla u go skonto sta je uradio, al jbgaRz88 je napisao/la:Džeko je pogriješio kod jedne situacije. Moralo, trebalo kako god biti 0:2 i gotova stvar, ovako je zafrkao. Martins puca ide u gol , Edin u pasivnom ofsajdu i lopta ide u gol, on ispruži nogu i sudija svira ofsajd. Tužno za Vukove. Miske izjavio "Sigurno nije namjerno to uradio". Veh " To je moralo biti 0:2 i gotova bi utakmica bila ".
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vraca im Džekson sto ga nisu dali MIlanuRz88 je napisao/la:Džeko je pogriješio kod jedne situacije. Moralo, trebalo kako god biti 0:2 i gotova stvar, ovako je zafrkao. Martins puca ide u gol , Edin u pasivnom ofsajdu i lopta ide u gol, on ispruži nogu i sudija svira ofsajd. Tužno za Vukove. Miske izjavio "Sigurno nije namjerno to uradio". Veh " To je moralo biti 0:2 i gotova bi utakmica bila ".
- miralem444
- Kontakt:
sta veh hocce...krivi dzeku sto mu je odbrana ko qrac...za njega je magat magistar nauka...dzeko odlicno...a ono je definitivno bior reflex.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Pa i Mismovic je fulao poprilican zicer sa 16 kad mu je Dzeko dao loptu na tanjiru kad je bilo 1-0, tamo sa desne strane kad je prosao Dzeko i proturio je Misimovicu a ovaj sutao preko reflektora.....
Bezveze vam je logika...Pa ta odbrana Wolfsburga prima 2-3 gola u prosjeku, pa ne bi mogao ni najbolji svjetski napad da im pomogne...
Das ist Armin Veh

Bezveze vam je logika...Pa ta odbrana Wolfsburga prima 2-3 gola u prosjeku, pa ne bi mogao ni najbolji svjetski napad da im pomogne...
Das ist Armin Veh
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- majestic24
- Kontakt:
Kako je onda Magath uspio s ovom obranom osvojiti naslov. Veh je slabi trener od Magatha i to je to. Kakvu su samo glupost napravili u wolfsburgu kad mu nisu dali oni sta je trazio. Lijep gol Dzeke,lijepo mu je dodao martins.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Kakav je samo Veh bijednik kad je mogao tako okriviti Džeku, najboljeg im igrača na toj utakmici. A volio bih da vidim napadača koji bi propustio da lopta prođe 5 cm ispred njega. To se jednostavno mora zakucati. Pa milion i jedan put je viđeno da napadači zakucavaju lopte na gol liniji koje idu prema golu. Nikad ne znaš ko bi je i kako mogao stići. Lako je sada govoriti da je pogriješio. Veh, bijedniče! A i nije bio tako veliki ofsjad(oko 30 cm) da je morao propustiti onu jadnu loptu koja je haman jedva išla prema golu. Veh, bijedniče! FUJ!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- rob do bagro
- Kontakt:
Fura se Veh na CiruliruŽeljovac je napisao/la:Kakav je samo Veh bijednik kad je mogao tako okriviti Džeku, najboljeg im igrača na toj utakmici. A volio bih da vidim napadača koji bi propustio da lopta prođe 5 cm ispred njega. To se jednostavno mora zakucati. Pa milion i jedan put je viđeno da napadači zakucavaju lopte na gol liniji koje idu prema golu. Nikad ne znaš ko bi je i kako mogao stići. Lako je sada govoriti da je pogriješio. Veh, bijedniče! A i nije bio tako veliki ofsjad(oko 30 cm) da je morao propustiti onu jadnu loptu koja je haman jedva išla prema golu. Veh, bijedniče! FUJ!
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Raspada se Wolf,Dzeko spakovao kofer Za Misketa se nezna kaze lijeno mu po engleskoj traziti stan,u spaniji mu prevruce

- Omerbavarac
- Kontakt:
Kaze hoce u Minhen!!!!Ponos Torina je napisao/la:Raspada se Wolf,Dzeko spakovao kofer Za Misketa se nezna kaze lijeno mu po engleskoj traziti stan,u spaniji mu prevruce![]()
![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Tobe jarabi, ne do Bog da nego od njih dvojice ode u to smece....omerbavarac je napisao/la:Kaze hoce u Minhen!!!!Ponos Torina je napisao/la:Raspada se Wolf,Dzeko spakovao kofer Za Misketa se nezna kaze lijeno mu po engleskoj traziti stan,u spaniji mu prevruce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, CAGarfia, Fudbalbr1, General505, Google Adsense [Bot], HariTz, invincible1921, MostarNeretva, Normus90, s4mke, Sheyi, tuzlanskinacin i 53 gosta.