VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Omerbavarac
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2013, 20:11

[youtube][/youtube]

Olic nije normalan. U zadnje vrijeme samo daje golcine. 8-)

http://euros.port.ba/index.php/video/it ... oli%C4%87a" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 11 apr 2013, 11:34

Caliguri iz Freiburga je na korak do potpisa za Wob. Opet se spominje i Betisov Benat. Kad bi njega doveli, to bi bila bomba, onda ček i Diego može ići.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

DrDule
Kontakt:

Post Postao/la DrDule » 11 apr 2013, 15:35

Za Dijega su dobro pokriveni, Ko se vraca sa pozajmice na kraju sezone.Svejedno im je da li ce prodati Dijega ili ne.Ovo za Kalidjurija platice samo 2,5 miliona evra i on kao u Kruze ima otkupnu klauzulu.Kako se raspada Frajburg, a oni ce najverovatnije igrati Evropu. :lol:

Ocekivao sam da ce preci u Leverkuzen, ovom odlukom me je malo razocarao jer zna se gde je Kuzen u nemackom fudbalu u poslednje 2-3 godine , a gde Volfzburg.Nije on igrac koji ce im doneti puno promena u ekipi, tako morace da dovedu neku bombu tipa Benat da bi ih smatrao ozbiljnim konkurentom za Evropu.Ocekivao sam da ce dovesti Arnautovica, ali grdno sam se prevario.xDA pazi ovu stvar, na pocetku sezone oni od svih ekipa su imali najvise stopera i defanzivnih/centralnih veznih, a bas na leto ce morati tu da se pojacaju. :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 apr 2013, 14:46

Mozda im ne ide u muskoj konkureknciji, ali u zenskoj dominiraju. Wolfsburg je na pragu finala Lige prvaka jer je u gostima u prvom meču pobjedio Arsenal sa 2:O.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 16 apr 2013, 21:27

Kicker piše da su zagrijani za FenoMela. 8-) Još samo fali da u njega ulupaju lovu umjesto u neko pravo pojačanje tipa Benat. :roll:

Edit: Likovi popiju 6 komada, a nakon utakmice se ponašaju kao da su igrali prijateljsku utakmicu. :lol: Džabe pare kad bez ičeg drugog možeš privući samo plaćenike. :roll:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 apr 2013, 19:32

Dobar mali Arnold. Teško će Periši biti vratiti poziciju.

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 20 apr 2013, 19:36

KSIVLE je napisao/la:Dobar mali Arnold. Teško će Periši biti vratiti poziciju.

Nema on šta vraćat kad ta pozicija nije niti bila njegova. Očigledno da je Periša prvi veliki promašaj Alofsove ere u Wob-u.
Ovo što je Wolfsburg pružio u prvom pol protiv Werdera je i više nego dobro.
Agieren statt reagieren

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 apr 2013, 19:50

Kasno su se probudili. Perišić je imao potencijal ali velika pogreška svakog igrača je preći u Wolfsburg :D

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 20 apr 2013, 20:10

Po meni je još rano i da ga otpišemo i da ga proglasimo promašajem. Sljedeća sezona će sve reći. Kvalitete ima, ali morao bi sići sa oblaka i realno sagledati svoju kvalitetu.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 apr 2013, 23:10

KSIVLE je napisao/la:Dobar mali Arnold. Teško će Periši biti vratiti poziciju.
Mali Arnold je potencijal da krene Reusovim stopama. Perišić je solidna zamjena i nista vise.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 apr 2013, 23:29

Promjenjivi su pravo ali ako je neka utjeha uspiju i izvuci poneki bod.

Da su samo malo ranije krenuli sa pozitivnijim rezultatima danas bi se borili za Europu sto je bila moja velika zelja ali u pamet pa dogodine.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 28 apr 2013, 15:56

Dva remija protiv Fortune i Nurnberga su kostala Wolfsburg igranja Eurolige sljedeće godine. Definitivno su najkvalitetniji od ekipa koje konkurisu za EUroligu, a mogu biti samo bolji zbog kupovne moći.Očekujem da od sljedeće sezone budu stalni konkurent za Lp.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 apr 2013, 21:34

Wolfsburg će na ljeto dovesti 8 novih igrača. Moze bit da im onih 50 mil ne bude dovoljno.Da bi bilo konkurentni za Lp, morat će trošiti ko ludi, a ludost je njihovo srednje ime.:)

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 01 maj 2013, 19:42

FRANK RIBERY je napisao/la:Wolfsburg će na ljeto dovesti 8 novih igrača. Moze bit da im onih 50 mil ne bude dovoljno.Da bi bilo konkurentni za Lp, morat će trošiti ko ludi, a ludost je njihovo srednje ime.:)
Otkud ti ovo?

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 maj 2013, 22:19

KSIVLE je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Wolfsburg će na ljeto dovesti 8 novih igrača. Moze bit da im onih 50 mil ne bude dovoljno.Da bi bilo konkurentni za Lp, morat će trošiti ko ludi, a ludost je njihovo srednje ime.:)
Otkud ti ovo?
Mislim bild!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 01 maj 2013, 23:30

KSIVLE je napisao/la: Otkud ti ovo?
:? :D
FRANK RIBERY je napisao/la: Mislim bild!
:mrgreen: :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 18 maj 2013, 15:50

Olembe što stariji to bolji. 8-)

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 21 maj 2013, 21:43

slika

Dame iz Wolfsburga odlične, za razliku od muških, dupla kruna 8-) dame sada putuju za London, po treći trofej, finale lige prvaka protiv Olimpika iz Liona.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 maj 2013, 13:55

Neki znaju da iskoriste novac! Dame iz Wolfsburga večeras imaju isti zadatak kao i BAyern, a to je finale Lp-a. Uspiju li osvojiti Lp, biće to treći trofej ove sezone. Neko osvaja trofeje, a neko se razbacuje novcem (VFL Wolfsburg - bruka u muškoj konkurenciji)-

megaffon
Kontakt:

Post Postao/la megaffon » 23 maj 2013, 14:05

Sretno damama koji su prekucale ligu i kup, pa mozda veceras i lp, a sto se muskih tice, heh, nije vise Dzeko na Volkswagen Areni, kume, neigraju novci već noge...

komm back

slika

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []