kao i uvijek jug 5,sjever 8 ..johntravolta je napisao/la:Koliko koštaju karte za današnju utakmicu? Hvala!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
Hvala ti, mislio sam da su digli cijene malo, s obzirom da su i trebali, da se i zaradi malo, a danas niko neće ni gledati u marku gore - dole! Proslavimo kako nam dolikuje, Željezničar ŠAMPION!likusa je napisao/la:kao i uvijek jug 5,sjever 8 ..johntravolta je napisao/la:Koliko koštaju karte za današnju utakmicu? Hvala!
Forget Europa:) Samo moli boga da ne sijevne kakva petarda...Moze opet doci Maribor:Pnando91 je napisao/la:Haj sto nemamo jaku ekipu za Evropu nego nam u drugom pretkolu nece moci igrati B.Colic, Svraka i Stanic zbog crvenih kartona protiv Maribora...
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Vrijeme je da se krene
pozdravimo sampione i proslavimo titulu kako dolikuje najvecem i najtrofejnijem klubu u BiH !

Željeznicar za život cijeli !
Sretno svima koji idu.
Nadam se spektaklu i lijepoj atmosferi.
Ove godine nisam bio u mogucnosti da dodjem na proslavu al obecavam javno da cu doci na proslavu titule naredne godine(valjda nisam jedini koji misli da cemo je odbranit opet )
Nadam se spektaklu i lijepoj atmosferi.
Ove godine nisam bio u mogucnosti da dodjem na proslavu al obecavam javno da cu doci na proslavu titule naredne godine(valjda nisam jedini koji misli da cemo je odbranit opet )

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Ukoliko nekome treba stream BHT imate ovdje
Ovako: Malo sam pokušao stupiti u kontakt sa ljudima iz JOME i zamolio ih da nam naprave plavo-bijelu garnituru ako je ikako moguće. Oni su mi odgovorili ovako:
"Nije do JOME, sručni štab i igraći Želje biraju u ćemu će igrati."
Tako da, kako Šef i ostali kažu tako ti je...
Zadnje 2 titule sam naravno slavio na Grbavici, danas sam onemogućen da dođem... Pružam podršku ispred "malog ekrana" danas.
ŽELJO ŠAMPION!
"Nije do JOME, sručni štab i igraći Želje biraju u ćemu će igrati."
Tako da, kako Šef i ostali kažu tako ti je...
Zadnje 2 titule sam naravno slavio na Grbavici, danas sam onemogućen da dođem... Pružam podršku ispred "malog ekrana" danas.
ŽELJO ŠAMPION!
Osim - drugo ime za Želju !
http://bstream4.net/index4.html" onclick="window.open(this.href);return false;
link...
link...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ima li raje?
za proslavu slabu iskrenoDzoleZeljo je napisao/la:Ima li raje?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma evo idem i ja, samo da zavrsim posao, uci u 20 min...aS_Roma je napisao/la:za proslavu slabu iskrenoDzoleZeljo je napisao/la:Ima li raje?
EDIT: Ma nista, ovo katastrofa, sramota...
Nista od vjecne..
Ma nije do para, vec jednostavno izgleda da je raji vise normalno da je Zeljo prvi, pa postala rutina..
Odo i ja, pozdrav svima...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 18 maj 2013, 17:07, ukupno mijenjano 2 puta.
slazem seaS_Roma je napisao/la:za proslavu slabu iskrenoDzoleZeljo je napisao/la:Ima li raje?
razlog ne trazim u nekoj nelojalnosti manijaka nego jednostavno narod nema para.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Čini mi se da se Napoli čuje sa svojim megafonom
nisam ga godinama čuo.. Zna li neko šta je s njim? Dođe li na tekme?

-
- Kontakt:
evo tek sa pola dosao pa odmah na prijenos tekme kad Adilovic ofarban i jos par igraca kako sam uspjeo vidjet sad
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Dobra posjeta.
-
- Moderator
- Kontakt:
Na zapadu je on, priča nešto prikazivali ga na tvu-SanaFCŽ- je napisao/la:Čini mi se da se Napoli čuje sa svojim megafonomnisam ga godinama čuo.. Zna li neko šta je s njim? Dođe li na tekme?

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dobra igra u prvom poluvremenu, šteta što ne vodimo 2:0, bilo je prilike za to. Nadam se da će Adil izbiti na vrh liste strijelaca, pošto u zadnjem kolu Radnik gostuje na Koševu,a mi u Širokom Brijegu, mislim da će mu trebati još dva gola danas da bude u boljoj poziciji. Naravno, ako Hadžić ne pogodi do kraja protiv Zrinjskog.
Ko je napoli?Benjo_AFC86 je napisao/la:Na zapadu je on, priča nešto prikazivali ga na tvu-SanaFCŽ- je napisao/la:Čini mi se da se Napoli čuje sa svojim megafonomnisam ga godinama čuo.. Zna li neko šta je s njim? Dođe li na tekme?
Nisam bas upoznat,jel i to neki zesci Zeljin fanatik?
Vidjeo sam nekog cikicu na tv-u sa megafonom i na majici pise napoli,bas kontam reko ofira se bezze dosao u garnituri kluba napoli na zeljinu tekmu

odakle je inace covjek?
Staj'o je vazda ispred Juga sa megafonom i dresu Napolija, sijed stariji covjek, gotovio ga cijeli Jug sjecam ga se k'o juce jos prije 10 godina, svaku tekmu je bio.arhimed89 je napisao/la: Ko je napoli?
Nisam bas upoznat,jel i to neki zesci Zeljin fanatik?
Vidjeo sam nekog cikicu na tv-u sa megafonom i na majici pise napoli,bas kontam reko ofira se bezze dosao u garnituri kluba napoli na zeljinu tekmu![]()
odakle je inace covjek?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.