Pa ja sam tu blizu bio... Odmah pored one ograde sto je ispod nje izlaz...forza_juve je napisao/la:Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinima
NK GOŠK Gabela
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK GOŠK Gabela
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Najjace bilo kad ulazi onaj vas meksikanac, a cica se dere " Ima li trstike..."
Frajer bolje upucen u prijeratni Celik od mene. Taj sa zvonom nam je par puta dobacio , ali ostala publika i vise nego korektna. Moram napomenuti da nas cica nudio lozom
Naravno, mi smo to odbili, jer smo fini momci i ne konzumiramo alkohol ama bas nikako
Frajer bolje upucen u prijeratni Celik od mene. Taj sa zvonom nam je par puta dobacio , ali ostala publika i vise nego korektna. Moram napomenuti da nas cica nudio lozom
Naravno, mi smo to odbili, jer smo fini momci i ne konzumiramo alkohol ama bas nikako
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- forza_juve
- Kontakt:
pa tu sam i ja u onom ogradjenom dijelu na sredini nekoliko redova ispod komentatora prijenosaLG97DM je napisao/la:Pa ja sam tu blizu bio... Odmah pored one ograde sto je ispod nje izlaz...forza_juve je napisao/la:Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinima
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Pa mogli ste se svi upoznati i brojeve mobitela razmjenitiforza_juve je napisao/la:pa tu sam i ja u onom ogradjenom dijelu na sredini nekoliko redova ispod komentatora prijenosaLG97DM je napisao/la:Pa ja sam tu blizu bio... Odmah pored one ograde sto je ispod nje izlaz...forza_juve je napisao/la:Tacno na sredini fino onako bila zezancija sa domacinima
::::SAMO ČELIK::::
Rekao sam već da zvonara ne treba ozbiljno shvaćati, a ma koji je to sto je sa vama bio, jeste vi bili u onom ogradenom dijelu za gostujuce navijacke skupine ili...Dushi_Rob je napisao/la:Najjace bilo kad ulazi onaj vas meksikanac, a cica se dere " Ima li trstike..."
Frajer bolje upucen u prijeratni Celik od mene. Taj sa zvonom nam je par puta dobacio , ali ostala publika i vise nego korektna. Moram napomenuti da nas cica nudio lozom![]()
![]()
![]()
Ma usli gotiva na vas dio tribine, i dedo nam prisao. Bas star covjek... Razumije se u fudbal vidi se odmah, prica nam kako vas Mamic gura itd ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
A nezz onda, pitat cu onda svog dedu za koji dan kad bude isao dole, inace ja ne zivim u Gabeli, nego mi je majka otamo, ali odavno pratim GOŠK i idem na utakmice...Dushi_Rob je napisao/la:Ma usli gotiva na vas dio tribine, i dedo nam prisao. Bas star covjek... Razumije se u fudbal vidi se odmah, prica nam kako vas Mamic gura itd ...
Vaši su dolazili u posjetu Gradini pa ćemo vidit dal su šta dogovorili..
Zadnje kolo Rudar dolazi u Srebrenik..
OFK Gradina Srebrenik
Ma nama i Rudaru X odgovaraBrcko87 je napisao/la:Vaši su dolazili u posjetu Gradini pa ćemo vidit dal su šta dogovorili..
Kad su dolazili i ko je dosao od nasih?
sretno Gošku danas u Prijedoru uzmite bod za ostanak 
Hvala, nadam se da hoćemoljubuski je napisao/la:sretno Gošku danas u Prijedoru uzmite bod za ostanak
- forza_juve
- Kontakt:
- forza_juve
- Kontakt:
uzeli su bod za ispadanje, sretno u cvajtiLG97DM je napisao/la:Hvala, nadam se da hoćemoljubuski je napisao/la:sretno Gošku danas u Prijedoru uzmite bod za ostanak
❤️1946❤️
Seljacki klub cao cao!
Nema napretka u nogometu zbog ovakvih klubova,velikani kao jedinstvo,sloboda,velez zasluzuju mnogo vise.
Seoske ekipe OUT zauvijek.
Nema napretka u nogometu zbog ovakvih klubova,velikani kao jedinstvo,sloboda,velez zasluzuju mnogo vise.
- forza_juve
- Kontakt:
bolje doci u Travnik na cevape nego u Gabelu na paprike :DD
❤️1946❤️
Ćao, ćao VukasovićKrajPrice je napisao/la:Seljacki klub cao cao!
Pa za razliku od vas, mi smo seljaci sa sela...
Znaci za tvoju informaciju, Gabela ima 1500 stanovnika i veliki je uspjeh uopce sto smo usli u PL, a evo zadržali smo se dvije sezone. Svoje negativne komentare zadrži za sebe
Ma pusti pacenika
Zelim vam ostanak u PL, aBd da vam u tome pomognemo
Zelim vam ostanak u PL, aBd da vam u tome pomognemo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nadam se da cete se zainatiti protiv Borca, zbog ove prijateljske podjele bodova s Travnikom 
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
evo smor se vraca opet, kako ne kontas covjece da si dosadan? sacekaj jos koji mjesec dok ne udjete u te kvalifikacije da vas opet izraelci namlate ko mlade majmuneKrajPrice je napisao/la:Seljacki klub cao cao!
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Momci imate od mene po 2 km kredita svi,citava Gabela samo sjebite Borca !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.