Kenan Pirić čudo od djeteta
Cijeli dan kiša pada,nevrijeme,poplave a u nas travnjak na stadionu za čistu desetku..
Sigurno jedan od bolji terena u državi..
Moderator/ica: GracanicaAA
Čaršijski momak. Nije da ih mrzimo, al i srebreničanima se dopalo. Pozdrav i vidimo seindijanac1989 je napisao/la:svaka ćast komsije, ( joj jesam pokupio naglasak jbt, tako je kad dijete u opancima sa sela ode u carsiju)![]()
To Benjo ako se tebi dopalo nemora znacit da cijelom Srebreniku dopalo,pisi u svoje ime a ne u ime mnozine il skupine..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala gradačačani i lukavčani na podršci.. ja bih bio sretan da ostanemo u 1. ligi narednu godinu, jer nam je realizacija katastrofa![]()
Čaršijski momak. Nije da ih mrzimo, al i srebreničanima se dopalo. Pozdrav i vidimo seindijanac1989 je napisao/la:svaka ćast komsije, ( joj jesam pokupio naglasak jbt, tako je kad dijete u opancima sa sela ode u carsiju)![]()
crni89 je napisao/la:To Benjo ako se tebi dopalo nemora znacit da cijelom Srebreniku dopalo,pisi u svoje ime a ne u ime mnozine il skupine..Benjo_AFC86 je napisao/la:Hvala gradačačani i lukavčani na podršci.. ja bih bio sretan da ostanemo u 1. ligi narednu godinu, jer nam je realizacija katastrofa![]()
Hehe svaka čast onom ko ovo piše..vidi se da mu je geografija poznata ko meni kvantna fizikaBrcko87 je napisao/la:Ja neznam ko sastavja ove tekstove ss.ba...Gradina iz Lukavca...
Završen je tako još jednim porazom izlet kluba iz Lukavca u društvo najboljih, koje im definitivno neće ostati u dobrom pamćenju, budući da su u trideset kola uspjeli osvojiti samo devet bodova.
S druge strane, Rudar je imao sudbinu u svojim rukama, pa iako je u meč ušao sa svega dva, odnosno tri boda više od Travnika i GOŠK-a, pobjedom u Lukavcu je uspio otkloniti sve dileme oko svog opstanka među elitom.
Zaslužena pobjeda ekipe iz Prijedora,mislim da nije prodana utakmica..nisu ni oni neka ekipa al opet su klasa za nas..
Igrač utakmice golman Gradine Zukić(Arap)Arape upucaj se..
da upravu siBrcko87 je napisao/la:Nije zastava Srbije nego RS-a..
Bog sami zna haha da li će ovaj ostati, igrači se žale kaže treninzi su ko sa djecom pionirima..samolukavac je napisao/la:Ko će vam biti trener sad u Prvoj ligi.....
Samir Adanalić znam pratio sam to da je zahvaljujući njemu napravljena jedna lijepa priča što se tiče Gradine i Premier lige, ma hajde valjda dođe neko pa se zadrži duže vremena, isto tako se nadam da će i nama doći pa da ostane bar sezonu, vidimo se u Prvoj ligi....Benjo_AFC86 je napisao/la:Bog sami zna haha da li će ovaj ostati, igrači se žale kaže treninzi su ko sa djecom pionirima..samolukavac je napisao/la:Ko će vam biti trener sad u Prvoj ligi.....
Adanalić je imao najbolje treninge, jest da sa interneta pokupi hehe al opet su imali snage drama, on je i uveo u PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.