NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
vrijeme bi bilo da i nasi skontaju da malo porade na nasoj omladini...samo mogu rec zao mi omladine
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
U Širokom optimizam pred Zvijezdu
Široki Brijeg nakon trofeja u Kupu gostuje u Gradačcu
Zvonimir Kožulj propustio je kompletan jesenji dio sezone usljed teške povrede koljena. Ipak, tokom zimskih priprema ponovo je skrenuo pažnju, a zvanično se vratio 30.marta kada je Široki Brijeg poražen od Čelika. Kasnije je nastupio još na utakmicama protiv Veleža, Rudara iz Prijedora, GOŠK-a i Travnika, a mjesto u timu trebao bi zauzeti i sutra u Gradačcu.
"Potrudit ćemo se da sedmicu na izmaku začinimo dobrim rezultatom iz Gradačca. Sezona je već sad uspješna a do kraja ćemo igrati za prestiž. Borac je nedavno stradao na Pecari, pa se nadamo nastavku serije dobrih rezultata," kaže Kožulj.
Slaven Musa je od plasmana u finale Kupa, na prvenstvenim utakmicama sve više forsirao mlađe igrače među kojima i Kožulja. Mladi reprezentativac odužio se dobrim igrama i najavio svjetlu budućnost.
"Zahvalan sam šefu na ukazanom povjerenju, a najveća mi je želja bila zaigrati nakon teške povrede i duge pauze. Sretan sam, uživam u svojim prvim seniorskim koracima. I sam se nadam da će budućnost biti svijetla," dodao je Kožulj.
Slaven Musa sutra u Gradačcu ne može računati na braću Džidić. Damir već dugo ima problema sa povredom, dok je Ivica prikupio tri žuta kartona. Zbog privatnih obaveza pošteđen je i Mateo Bertoša.
Široki Brijeg nakon trofeja u Kupu gostuje u Gradačcu
Zvonimir Kožulj propustio je kompletan jesenji dio sezone usljed teške povrede koljena. Ipak, tokom zimskih priprema ponovo je skrenuo pažnju, a zvanično se vratio 30.marta kada je Široki Brijeg poražen od Čelika. Kasnije je nastupio još na utakmicama protiv Veleža, Rudara iz Prijedora, GOŠK-a i Travnika, a mjesto u timu trebao bi zauzeti i sutra u Gradačcu.
"Potrudit ćemo se da sedmicu na izmaku začinimo dobrim rezultatom iz Gradačca. Sezona je već sad uspješna a do kraja ćemo igrati za prestiž. Borac je nedavno stradao na Pecari, pa se nadamo nastavku serije dobrih rezultata," kaže Kožulj.
Slaven Musa je od plasmana u finale Kupa, na prvenstvenim utakmicama sve više forsirao mlađe igrače među kojima i Kožulja. Mladi reprezentativac odužio se dobrim igrama i najavio svjetlu budućnost.
"Zahvalan sam šefu na ukazanom povjerenju, a najveća mi je želja bila zaigrati nakon teške povrede i duge pauze. Sretan sam, uživam u svojim prvim seniorskim koracima. I sam se nadam da će budućnost biti svijetla," dodao je Kožulj.
Slaven Musa sutra u Gradačcu ne može računati na braću Džidić. Damir već dugo ima problema sa povredom, dok je Ivica prikupio tri žuta kartona. Zbog privatnih obaveza pošteđen je i Mateo Bertoša.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Moderator
- Kontakt:
Sretno danas, kontao sam doći na utakmicu al vidim drug Amer mi možda ne igra pa se kontam 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
imas na tv.mislim,ajd ba ima jos dobrih igrača poput AmeraBenjo_AFC86 je napisao/la:Sretno danas, kontao sam doći na utakmicu al vidim drug Amer mi možda ne igra pa se kontam

na kojem TV??vatreni je napisao/la:imas na tv.mislim,ajd ba ima jos dobrih igrača poput AmeraBenjo_AFC86 je napisao/la:Sretno danas, kontao sam doći na utakmicu al vidim drug Amer mi možda ne igra pa se kontam
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Sretno danas,da osigurate i teoretski opstanak
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
-
- Moderator
- Kontakt:
BHT prenosi Želju O.oKevin je napisao/la:na kojem TV??vatreni je napisao/la:imas na tv.mislim,ajd ba ima jos dobrih igrača poput AmeraBenjo_AFC86 je napisao/la:Sretno danas, kontao sam doći na utakmicu al vidim drug Amer mi možda ne igra pa se kontam
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
cestitke nasem klubu na opstanku u ligi.nadam se da cemo sledece sezone biti puno uspjesniji i ozbiljniji. utakmicu necu komentarisat bitno je da se ostalo.
forza zvijezda

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Moje čestitke meni dragom klubu. Lijepo vas je vidjeti u sredini tabele.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Znači naredne sezone Premijer liga na Banji.
Čestitke ekipi na izborenom opstanku, kao što astra kaže bez komentara o utakmici 

Dragon Town
poslije tekme druzili se malo sa nurdom doma, probali gradacacku sljivovicuN5555 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Cestitke Zmajevi.
U narednoj sezoni ocekujem puno bolja izdanja.Ove sezone ste podbacili u prvom dijelu tako da ste vecinu drugog morali igrati pod pritiskom pa su i noge bile teske.Ali naredne sezone ocekujem pravu zvijezdu protiv koje ponovo niko nece moci racunati bodove bilo da igraju kuci il u gostima jer ste doista nezgodan protivnik i jako nepredvidiva ekipa.
U narednoj sezoni ocekujem puno bolja izdanja.Ove sezone ste podbacili u prvom dijelu tako da ste vecinu drugog morali igrati pod pritiskom pa su i noge bile teske.Ali naredne sezone ocekujem pravu zvijezdu protiv koje ponovo niko nece moci racunati bodove bilo da igraju kuci il u gostima jer ste doista nezgodan protivnik i jako nepredvidiva ekipa.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
ma bice druze i tih dana al mislim tek kada se zavrsi stadion dosta se sada ulaze u infrastrukturuarhimed89 je napisao/la:Cestitke Zmajevi.
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da prvo trebate zadržati trenera.. čovjek zna šta radi, i mislim da nije do njega bilo toliko kod par kikseva..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Moje mišljenje je da on nema autoritet da vodi Zvijezdu a pored toga nema PRO licencu, da bi klub dobio licencu za takmičenje i sledeće sezone u PL morali smo nać trenera sa PRO licencom "trenera na papiru" iz SarajevaBenjo_AFC86 je napisao/la:Mislim da prvo trebate zadržati trenera.. čovjek zna šta radi, i mislim da nije do njega bilo toliko kod par kikseva..

PAO DOGOVOR I OKO ODIGRAVANJA UTAKMICA MLADE REPREZENTACIJE
to je dobra vijest.neznam kakve su sanse da bude kvalifikacijska utakmica,dali imamo uslove za tommmirza je napisao/la:PAO DOGOVOR I OKO ODIGRAVANJA UTAKMICA MLADE REPREZENTACIJE
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čestitke i od mene i novu sezonu samo sa CVIKOM ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,astra1922 je napisao/la:cestitke nasem klubu na opstanku u ligi.nadam se da cemo sledece sezone biti puno uspjesniji i ozbiljniji. utakmicu necu komentarisat bitno je da se ostalo.forza zvijezda
Naravno da zaslužujete sredinu tabele, imate odličnog trenera, kao i igrače poput Musa i Džafića koji su lani kod nas bili jedni od najboljih
Nadam se da mozete uzeti bod Travniku

Nadam se da mozete uzeti bod Travniku
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.