bevanda4 je napisao/la:@hordas i @beast sretno i vama, nadam se da neće netko od preostala 3 tuljana kiksat..
Uočio sam sinoć jedan par, nisam ga zalijepio ode, al sad ću, zbog drastičnog pada kvote:
francuska 3.
Creteil - Paris FC tim2 daje gol @1,45 / X2 @1,60
Bilo je sinoć 1,50 da Paris zabija gol pa zbog toga, inače volim odigrat franc. 3. ligu, dovoljan je jedan pogled u statistiku i bez problema se složi kvota 3-4. Bar je tako bilo do sad. A što se dvoznaka tiče, gledam na rezultati,com kvotu na Paris. Opala sa strašnih 5,50 na 3,75.. Moguće da se radi o dogovorenoj utakmici, ako ne pobjeda Parisa, barem dijeljenje bodova. Creteil voli otići i u prijelaz, ako idu i danas to bi im bio 5. put ove sezone. Sretno svima.
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
U desetom selu živi Antuntun!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Duh nad duhovima
Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.
Eh, kontam da bi se ovdje moglo nešto namjestiti, pa sam gađao dvojku. Kvota je i više nego primamljiva.
Nisam se zalijetao sa uplatom, čisto da se zna.
Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.
Igraju kući sa Bordeauxom, a domaćim gori pod nogama. Uostalom, u dobroj su formi u posljednje vrijeme i sigurno da mogu doći do trojke koja bi im možda i obezbijedila opstanak.
A, forsiram i 2 na Valenciju. Mogu oni do 3 boda kontra Getafea.
Sretno svima.
Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.
Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Levski Sofia - Ludogoretz 2 ( 3.2 ) ili nesto sigurnije x2 (1.6)
Ludogoretz prvi na tablici i nesmije izgubit ako misli uzet to prvo mjesto. U zadnja tri susreta su odnijeli 9 bodova protiv Levskog, nadajmo se da ce i danas pobijedit. Na ruku im ide i forma, u zadnjih 8 utakmica imaju 7 pobjeda i 1 remi.
Sretno tko prati.
Ludogoretz prvi na tablici i nesmije izgubit ako misli uzet to prvo mjesto. U zadnja tri susreta su odnijeli 9 bodova protiv Levskog, nadajmo se da ce i danas pobijedit. Na ruku im ide i forma, u zadnjih 8 utakmica imaju 7 pobjeda i 1 remi.
Sretno tko prati.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
više od gola u prvom pol. i druga opcija 4 ili više na kraju, a mislim da mogu lako i do 6+ 8.00
sretno
više od gola u prvom pol. i druga opcija 4 ili više na kraju, a mislim da mogu lako i do 6+ 8.00
sretno
- Slatinash_7
- Kontakt:
ja za danas odigrao nesto nakon dugo vremena bez kladionice pa da vidimo hocel proci
Vojvodina-Radnicki 2
SAD-Svicarska konacni pobjednik 1 (zna li neko sto je velika kvota na Amerikance?)
Indiana-New York 1
J.R Smith 15,5 poena manje
R.Felton 14,5 poena manje
Kvota 14.8
Vojvodina-Radnicki 2
SAD-Svicarska konacni pobjednik 1 (zna li neko sto je velika kvota na Amerikance?)
Indiana-New York 1
Kvota 14.8
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
PAOK - Panathinaikos 18.5. 18:00 2 1,15
Videoton - Kaposvar 18.5. 18:30 1 1,25
Partizan - C.Zvezda(s.t.) 18.5. 19:30 1X 1,40
Pau Orthez - Bourg (1:1) 18.5. 20:00 1 1,15
Varese - Venezia (3:1) 18.5. 20:30 1 1,20
Atl.Rafaela - Estudiantes 18.5. 21:10 1X 1,35
kvota: 3.75
Videoton - Kaposvar 18.5. 18:30 1 1,25
Partizan - C.Zvezda(s.t.) 18.5. 19:30 1X 1,40
Pau Orthez - Bourg (1:1) 18.5. 20:00 1 1,15
Varese - Venezia (3:1) 18.5. 20:30 1 1,20
Atl.Rafaela - Estudiantes 18.5. 21:10 1X 1,35
kvota: 3.75
Federer - Paire tačan rezultat 2:1 @ 4,00
Očekujem da će Paire pružiti jako dobar otpor Federeru, očekujem da će uzeti barem jedan set, ako ne i čitav meč. Sretno
Očekujem da će Paire pružiti jako dobar otpor Federeru, očekujem da će uzeti barem jedan set, ako ne i čitav meč. Sretno
gl sa SAD, svicarci prejako igrajuSlatinash_7 je napisao/la:ja za danas odigrao nesto nakon dugo vremena bez kladionice pa da vidimo hocel proci
Vojvodina-Radnicki 2
Indiana-New York 1
Kvota 14.8
btw. Willy brate halali za onaj tiket, glupi HSV ne može gola da zabije od milion prilika a i Fortuna dopusti da ispadne. Drugi put više sreće.
Nema veze brate, više sreće drugi put. Jako rijetko prepisujem tikete od drugih (ponekad neki par), ali sam primjetio da si u malo vremena prošao više puta, a i svidio mi se tiket.Robin je napisao/la:btw. Willy brate halali za onaj tiket, glupi HSV ne može gola da zabije od milion prilika a i Fortuna dopusti da ispadne. Drugi put više sreće.
bravo za 1.pol... to imam na običnom, a ispratio sam i na liveu, i tko daje prvi gol i da pada još 1 u prvom poluvremenuzgmiky je napisao/la:Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
sretno
kakav im je penal za 2-0 svirao
vlada87 je napisao/la:Borac-Travnik x
Zvijezda-Siroki 1
Radnik-Olimpik 2
Rudar-Gosk x
samo Olimpik razocarao
Head je napisao/la:Jesam ja jedini koji ce sutra probati Borac Travnik X2?
1946
oldenbug-bonn ide preko,a Baltimore mora da vrati dug Tampi 
bravo brate, kapa do podaMonolog je napisao/la:Duh nad duhovima
Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.Eh, kontam da bi se ovdje moglo nešto namjestiti, pa sam gađao dvojku. Kvota je i više nego primamljiva.
![]()
Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.Igraju kući sa Bordeauxom, a domaćim gori pod nogama. Uostalom, u dobroj su formi u posljednje vrijeme i sigurno da mogu doći do trojke koja bi im možda i obezbijedila opstanak.
![]()
Sretno svima.
neka je, bitno da je prošlotillman je napisao/la:bravo za 1.pol... to imam na običnom, a ispratio sam i na liveu, i tko daje prvi gol i da pada još 1 u prvom poluvremenuzgmiky je napisao/la:Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
sretno
kakav im je penal za 2-0 svirao![]()
![]()
![]()
zgmiky je napisao/la:Austria Beč-Magna Wiener N. 1.pol. 2+ 2.15, 4+ 2.20
sretno
lumani je napisao/la:oldenbug-bonn ide preko,a Baltimore mora da vrati dug Tampi
prva bez problema,a u drugoj za sada Baltimore vodi,ali,ali
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Eto, valjda je neko ispratio barem jedan od ovih parova. Valjda sutra bude još bolje.Monolog je napisao/la:Duh nad duhovima
Slaven Belupo - Zagreb 2
Domaći ne mogu ni gore ni dole na tabeli, a Zagreb je već ispao.Eh, kontam da bi se ovdje moglo nešto namjestiti, pa sam gađao dvojku. Kvota je i više nego primamljiva.
![]()
Što se tiče ovih "većih" kvota, ganjao sam keca na Troyesa.Igraju kući sa Bordeauxom, a domaćim gori pod nogama. Uostalom, u dobroj su formi u posljednje vrijeme i sigurno da mogu doći do trojke koja bi im možda i obezbijedila opstanak.
![]()
Sretno svima.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
kakva je prica u vezi Indiane i NY veceras ? Isplati li se tipovati na NY ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.