Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Olimpik ce ih pobjedit budite sigurni, a sto je najvaznije prije ce Olimpik dobiti licencu nego zenicani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
gavran je napisao/la:nadam se da cete dobiti smogovce i izborizi evropu.sretno komsije
Zar ti nisi na slavlju šampiona
::::SAMO ČELIK::::
celik na otoku dolazi u punm sastavu sto nije bio slucaj u posljednje 2-3 utakmice, tako da ne bi bio baš 100% uvjeren da celik ne moze napraviti nista protiv olimpica koji ima 20 igrača i 20 navijača.Uz to da kazem da ce celik imati (ja se nadam) veliku podršku svojih navijača.Elegant je napisao/la:Olimpik ce ih pobjedit budite sigurni, a sto je najvaznije prije ce Olimpik dobiti licencu nego zenicani.
Ma niko ozbiljan ne moze racunati na laganu pobjedu Olimpika protiv Celika.Prvi minus koji ide zenicanima je podcjenjivanje Olimpika sa tim imaju 20 igraca i navijaca.Ekipa koja je sa tim istim brojem igraca i navijaca u dosadasnjem dijelu sezone na trecem mjestu sigurno zasluzuje vise respekta.Isto tako je jako nezahvalno prognozirati rezultat iz razloga sto su i Celik i Vukovi ove sezone podbacili u vecini odlucujucih tekmi kad su mogli uveliko rijesiti pitanje evrope.Vukovi ove sezone igraju jako slabo na Otoci ali ce sigurno ovu zadnju morati zapeti jer sumnjam da ce iko dobiti platu od Nijaza u slucaju da prokockaju ovakvu sansu.S druge strane ce biti Celik sa velikom podrskom i finom ekipom koju vodi gospodin Jagodic.Stvarno je nezahvalno prognozirati bilo sta.Sve ima svoje pluseve i minuse a ko ce se na kraju bolje snaci vidjet cemo.Nadam se pobjedi Olimpika ali u slucaju pobjede Celika jasno ce biti da je Celik vise zelio tu pobjedu i sasvim zasluzeno ce otici u evropu.harqe je napisao/la:celik na otoku dolazi u punm sastavu sto nije bio slucaj u posljednje 2-3 utakmice, tako da ne bi bio baš 100% uvjeren da celik ne moze napraviti nista protiv olimpica koji ima 20 igrača i 20 navijača.Uz to da kazem da ce celik imati (ja se nadam) veliku podršku svojih navijača.Elegant je napisao/la:Olimpik ce ih pobjedit budite sigurni, a sto je najvaznije prije ce Olimpik dobiti licencu nego zenicani.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
- samoposteno
- Kontakt:
+1 svaka cast na postuarhimed89 je napisao/la:Ma niko ozbiljan ne moze racunati na laganu pobjedu Olimpika protiv Celika.Prvi minus koji ide zenicanima je podcjenjivanje Olimpika sa tim imaju 20 igraca i navijaca.Ekipa koja je sa tim istim brojem igraca i navijaca u dosadasnjem dijelu sezone na trecem mjestu sigurno zasluzuje vise respekta.Isto tako je jako nezahvalno prognozirati rezultat iz razloga sto su i Celik i Vukovi ove sezone podbacili u vecini odlucujucih tekmi kad su mogli uveliko rijesiti pitanje evrope.Vukovi ove sezone igraju jako slabo na Otoci ali ce sigurno ovu zadnju morati zapeti jer sumnjam da ce iko dobiti platu od Nijaza u slucaju da prokockaju ovakvu sansu.S druge strane ce biti Celik sa velikom podrskom i finom ekipom koju vodi gospodin Jagodic.Stvarno je nezahvalno prognozirati bilo sta.Sve ima svoje pluseve i minuse a ko ce se na kraju bolje snaci vidjet cemo.Nadam se pobjedi Olimpika ali u slucaju pobjede Celika jasno ce biti da je Celik vise zelio tu pobjedu i sasvim zasluzeno ce otici u evropu.harqe je napisao/la:celik na otoku dolazi u punm sastavu sto nije bio slucaj u posljednje 2-3 utakmice, tako da ne bi bio baš 100% uvjeren da celik ne moze napraviti nista protiv olimpica koji ima 20 igrača i 20 navijača.Uz to da kazem da ce celik imati (ja se nadam) veliku podršku svojih navijača.Elegant je napisao/la:Olimpik ce ih pobjedit budite sigurni, a sto je najvaznije prije ce Olimpik dobiti licencu nego zenicani.
Pogriješio si ima 97 navijača.harqe je napisao/la:celik na otoku dolazi u punm sastavu sto nije bio slucaj u posljednje 2-3 utakmice, tako da ne bi bio baš 100% uvjeren da celik ne moze napraviti nista protiv olimpica koji ima 20 igrača i 20 navijača.Uz to da kazem da ce celik imati (ja se nadam) veliku podršku svojih navijača.Elegant je napisao/la:Olimpik ce ih pobjedit budite sigurni, a sto je najvaznije prije ce Olimpik dobiti licencu nego zenicani.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 18 maj 2013, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Postenoarhimed89 je napisao/la: Ma niko ozbiljan ne moze racunati na laganu pobjedu Olimpika protiv Celika.Prvi minus koji ide zenicanima je podcjenjivanje Olimpika sa tim imaju 20 igraca i navijaca.Ekipa koja je sa tim istim brojem igraca i navijaca u dosadasnjem dijelu sezone na trecem mjestu sigurno zasluzuje vise respekta.Isto tako je jako nezahvalno prognozirati rezultat iz razloga sto su i Celik i Vukovi ove sezone podbacili u vecini odlucujucih tekmi kad su mogli uveliko rijesiti pitanje evrope.Vukovi ove sezone igraju jako slabo na Otoci ali ce sigurno ovu zadnju morati zapeti jer sumnjam da ce iko dobiti platu od Nijaza u slucaju da prokockaju ovakvu sansu.S druge strane ce biti Celik sa velikom podrskom i finom ekipom koju vodi gospodin Jagodic.Stvarno je nezahvalno prognozirati bilo sta.Sve ima svoje pluseve i minuse a ko ce se na kraju bolje snaci vidjet cemo.Nadam se pobjedi Olimpika ali u slucaju pobjede Celika jasno ce biti da je Celik vise zelio tu pobjedu i sasvim zasluzeno ce otici u evropu.
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Naravno.Godinama navijaci Celika cekaju da krene na bolje,i ovaj izlazak u evropu bi sigurno vratio robiju na vrh BH navijacke scene gdje joj je i mjesto.Zaista bi volio da ode Olimpik,ali ako to ne bude Olimpik neka to bude Celik jer su to zasluzili navijaci koji su bili uz taj klub kad je najteze bilo.Zelim samo ukazati da pojedini navijaci Celika ne treba da ponizavaju i pljuju Olimpik da bi nesto dokazivali kako oni zasluzuju put u evropu,dajte podrsku igracima i svojim navijanjem ih nosite do pobjede.Jer pljuvanje i vrijedanje Olimpika od strane pojedinaca je stvarno neumjesno i neukusno pogotov kad se zna da se sa Olimpikom uvijek moglo igrati posteno i posteno dobiti kao i izgubiti.Olimpik ne kupuje i ne prodaje bodove,i to se najbolje vidjelo u zadnjih par kola kad su mogli vjerovatno nastimati par rezultata u nekoliko bezveznih utakmica gdje su gubili bodove,a takodje i Celik,tako da ocekujem spektakljbmilan je napisao/la:Postenoarhimed89 je napisao/la: Ma niko ozbiljan ne moze racunati na laganu pobjedu Olimpika protiv Celika.Prvi minus koji ide zenicanima je podcjenjivanje Olimpika sa tim imaju 20 igraca i navijaca.Ekipa koja je sa tim istim brojem igraca i navijaca u dosadasnjem dijelu sezone na trecem mjestu sigurno zasluzuje vise respekta.Isto tako je jako nezahvalno prognozirati rezultat iz razloga sto su i Celik i Vukovi ove sezone podbacili u vecini odlucujucih tekmi kad su mogli uveliko rijesiti pitanje evrope.Vukovi ove sezone igraju jako slabo na Otoci ali ce sigurno ovu zadnju morati zapeti jer sumnjam da ce iko dobiti platu od Nijaza u slucaju da prokockaju ovakvu sansu.S druge strane ce biti Celik sa velikom podrskom i finom ekipom koju vodi gospodin Jagodic.Stvarno je nezahvalno prognozirati bilo sta.Sve ima svoje pluseve i minuse a ko ce se na kraju bolje snaci vidjet cemo.Nadam se pobjedi Olimpika ali u slucaju pobjede Celika jasno ce biti da je Celik vise zelio tu pobjedu i sasvim zasluzeno ce otici u evropu.Ne potcjenjuje niko u Zenici Olimpic vjeruj, al normalno je biti optimista, zbog cega onda dolaziti ako cemo se nadati porazu
sretno, i neka bolja ekipa pobijedi
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
@jbmilan
Prave riječi. Tako i treba i stvarno neka pobijedi bolji.
Prave riječi. Tako i treba i stvarno neka pobijedi bolji.
Nedajte se vukovi. Pokazite ovim samoprozvanim "velikanima" koliko su zapravo mali
NO PYRO NO PARTY
- savatihotece
- Kontakt:
Daj ne dipr. Ako ste jaki kako to da gubite bodove u bezveznim utakmicama. Vi ste bezveze klub. Forza Čelik.arhimed89 je napisao/la:
Naravno.Godinama navijaci Celika cekaju da krene na bolje,i ovaj izlazak u evropu bi sigurno vratio robiju na vrh BH navijacke scene gdje joj je i mjesto.Zaista bi volio da ode Olimpik,ali ako to ne bude Olimpik neka to bude Celik jer su to zasluzili navijaci koji su bili uz taj klub kad je najteze bilo.Zelim samo ukazati da pojedini navijaci Celika ne treba da ponizavaju i pljuju Olimpik da bi nesto dokazivali kako oni zasluzuju put u evropu,dajte podrsku igracima i svojim navijanjem ih nosite do pobjede.Jer pljuvanje i vrijedanje Olimpika od strane pojedinaca je stvarno neumjesno i neukusno pogotov kad se zna da se sa Olimpikom uvijek moglo igrati posteno i posteno dobiti kao i izgubiti.Olimpik ne kupuje i ne prodaje bodove,i to se najbolje vidjelo u zadnjih par kola kad su mogli vjerovatno nastimati par rezultata u nekoliko bezveznih utakmica gdje su gubili bodove,a takodje i Celik,tako da ocekujem spektakl
- Crni gavran
- Kontakt:
Ako policija ne zezne stvar, Otoka ce biti crveno crna 
Olimpic ako pobjedi sportski, neka mu je Evropa sa srecom
Olimpic ako pobjedi sportski, neka mu je Evropa sa srecom
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Iako ta utakmica neće imati nikakvog značaja vezano za plasman u Evropu bilo bi mi drago da tu bude jedan pravi derbi sa punim stadionom u kojem će na kraju slaviti bolji. Lično, nemam nikavu sumnju da će Olimpic pobijediti. Naravno, razumijem euforiju u Zenici i drago mi je da će gosti imati sve uslove da prate svoj klub. Treba konačno pokazati da smo svi dorasli zadatku i nismo primitivci.
Što se tiče Radnika, za mene je ovo očekivan i dobar rezultat i potvrda snage Olimpica. Radnik je zapeo iz sve snage, a znamo da ih je jedno Željo dobio u Bijeljini. Uz to, obraz je opet sačuvan.
Što se tiče Radnika, za mene je ovo očekivan i dobar rezultat i potvrda snage Olimpica. Radnik je zapeo iz sve snage, a znamo da ih je jedno Željo dobio u Bijeljini. Uz to, obraz je opet sačuvan.
Zato?arbitraža je napisao/la:Iako ta utakmica neće imati nikakvog značaja vezano za plasman u Evropu bilo bi mi drago da tu bude jedan pravi derbi sa punim stadionom u kojem će na kraju slaviti bolji. Lično, nemam nikavu sumnju da će Olimpic pobijediti. Naravno, razumijem euforiju u Zenici i drago mi je da će gosti imati sve uslove da prate svoj klub. Treba konačno pokazati da smo svi dorasli zadatku i nismo primitivci.
Jeli to olimpic nece dobiti licencu?
Republika Zenica
Ma jok, on aludira da Celik i Borac nece dobit licence, da ce je eto samo Olimpic, inace najposteniji klub u PL BiH, dobitidubioza je napisao/la:
Zato?
Amicci Di Nessuno
Ma znam na sta je mislio, samo ne znam kako je u to siguran, pa reko da ne misli da je olimpic nece dobitijbmilan je napisao/la:Ma jok, on aludira da Celik i Borac nece dobit licence, da ce je eto samo Olimpic, inace najposteniji klub u PL BiH, dobitidubioza je napisao/la:
Zato?
Republika Zenica
Evo da probam popraviti stvari, jer nisam mislio podbadati. Mislim da je ovo iza što sam napisao mnogo bitnije, ali...
Prvo se izvinjavam i onda ispravljam misao, mislim da neće imati rezultatski značaj.
Znači, to je moje mišljenje i ne tvrdim.
Prvo se izvinjavam i onda ispravljam misao, mislim da neće imati rezultatski značaj.
Znači, to je moje mišljenje i ne tvrdim.
Priču o licenci treba staviti na stranu, jer ovdje se samo špekuliše ko će dobiti, ko neće, a sve su to neprovjerene i poluprovjerene informacije. Ono što je bitno...
Olimpic igra kući, ima dobar sastav i svoje adute, ali i mi imamo svoje i sve je otvoreno. Prema tome, nek bude dobra utakmica i nek pobijedi bolji!
Olimpic igra kući, ima dobar sastav i svoje adute, ali i mi imamo svoje i sve je otvoreno. Prema tome, nek bude dobra utakmica i nek pobijedi bolji!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Slažem se s tobom. Stvarno to treba ostaviti po strani i ne razumijem ljude koji od ove utakmice žele napraviti nešto što ne bi trebala biti. Ja sam sada izletio sa jednom kostatacijom i stvarno neću više. Neka se igra fudbal, a neka uprave brinu o drugim stvarima. Na kraju krajeva želja mi je da Olimpic ili Čelik idu u Evropu, svakako prije Borca.Steelman je napisao/la:Priču o licenci treba staviti na stranu, jer ovdje se samo špekuliše ko će dobiti, ko neće, a sve su to neprovjerene i poluprovjerene informacije. Ono što je bitno...
- SarajlijaTM
U evropu !!!
Manite se licenci pobjedite to zadnje kolo!
U inat svima glavni grad dominira,sa nek čitavu godinu pjevaju kako nas mrze!!!
Manite se licenci pobjedite to zadnje kolo!
U inat svima glavni grad dominira,sa nek čitavu godinu pjevaju kako nas mrze!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.