Ludnica je bila vjeruj, a ovo je vec postala tradicija.. na istoj raskrsniciold school je napisao/la:[youtube][/youtube]bolje su ovi ljudi proslavili ovo u svom gradu nego mi u svom

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ludnica je bila vjeruj, a ovo je vec postala tradicija.. na istoj raskrsniciold school je napisao/la:[youtube][/youtube]bolje su ovi ljudi proslavili ovo u svom gradu nego mi u svom
Koji je ovo grad? Svaka vam dala plava braćo..ficobahtic je napisao/la:Ludnica je bila vjeruj, a ovo je vec postala tradicija.. na istoj raskrsniciold school je napisao/la:[youtube][/youtube]bolje su ovi ljudi proslavili ovo u svom gradu nego mi u svom
Svaka cast raja!!! P.S. Hvala Tifi sto nam otpjeva na proslavi...old school je napisao/la:[youtube][/youtube]bolje su ovi ljudi proslavili ovo u svom gradu nego mi u svom
Kakav Mimo sviju ti ??justFlowFKZ je napisao/la:Samo smo se juce na proslavi isfulali u prozivanju to je haos.Mimo je ipak trebao malo razmisliti o tome pa uz ime reci i broj igraca i tako bi izbjegli i taj problem al eto.
nego zasto Yosi nije prozvan?
druže ne najavljuj. postanu prevelika očekivanja pa se spustimo kod Travnika. Nećemo prošetat, nego ćemo svaku utakmicu odigrat na nivou, za gol više.Alipasino je napisao/la:Halo carsijasi sta ima kod vas,bice bolje bice te i vi sampioni ko ceka taj doceka,malo sabura i to je to.Mi cemo iducu sezonu prosetat ligom jer garant ce doc pojacanja a nasa mladost Hodzic,Sadikovic,Hasanovic i Pehilj su dovoljna garancija za to.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Levin, MoSaZeLjo1921, NeSamSafetee, Tarapi i 45 gostiju.