UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

fera
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la fera » 27 apr 2013, 21:13

veceras ocekujem pobjede Jonesa,Belchera,Davisa,Nelsona i Millera. nije navijacki tako sam bacio na kladionicu :D
interesantan card samo jos da je izdrzati budan :mrgreen:
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 28 apr 2013, 00:27

potpisujem :P

fera moras jednom ispostovati :D

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 28 apr 2013, 04:36

Dobra prva borba main eventa.
Healy tačno radio ono što je i najavljivao, igrao na svoe prednosti kardio i dirty wresling i na kraju dobio. Miller mnogo bolji u prvoj, ali ga je kardio izdao već u drugoj. Mora poraditi na tome.
Lagana pobjeda Davisa, nadboksao je protivnika, brži je, bolji kardio i kompletniji borac. Jedan sudija sudio 29-28, treba mu zabranit suđenje za sva vremena. Iskreno, nije Brazilac ovaj nivo, isforsirao je borbu trash-talkom.
Klasičan knockout Big Countrya, desna over the top. Bit će zanimljivo koga će mu dati sljedećeg.
Bisping nadradio Belchera. Prva runda dosta izjednačena, a onda je Bisping uhvatio ritam i nadboksao Belchera, brži je, bolji kardio, bolje ruke. Šteta zbog načina završetka, za nadat se da se ne radi o ozbiljnijoj povredom.

Lagana pobjeda Jonesa. Očekivano, bolji je borac-
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 apr 2013, 12:44

Isplatilo se sinoć ostat duže, sjajne borbe. Roy Nelson, jedan od najdražih boraca, kakav K.O. Ne mogu da verujem kakav lik ima udarac, fakat ono niko nema, huhu.
Bones bez ikakvih problema uništio Sonnena. Na kraju sam ured povratio kad sam mu vidio nožni palac, a jest ga sjebo, jbte. :D

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 apr 2013, 13:50

anonymousHD je napisao/la:Isplatilo se sinoć ostat duže, sjajne borbe. Roy Nelson, jedan od najdražih boraca, kakav K.O. Ne mogu da verujem kakav lik ima udarac, fakat ono niko nema, huhu.
Bones bez ikakvih problema uništio Sonnena. Na kraju sam ured povratio kad sam mu vidio nožni palac, a jest ga sjebo, jbte. :D
Imal gdje snimak ili slika noznog palca njegovog, ja to nisam vidio sinoc?

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 29 apr 2013, 00:16

Bravo za debeljka Nelsona kakav krose udarac ono kada te pogodi nema ostajanja na nogama.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 29 apr 2013, 01:16

tyler durden je napisao/la:Imal gdje snimak ili slika noznog palca njegovog, ja to nisam vidio sinoc?
http://25.media.tumblr.com/f6dc6b6e4782 ... o1_250.gif" onclick="window.open(this.href);return false;
http://24.media.tumblr.com/f1f1b2331e3c ... o1_500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 29 apr 2013, 10:51

Polo je napisao/la:Bravo za debeljka Nelsona kakav krose udarac ono kada te pogodi nema ostajanja na nogama.
najjaci lik. od pocetka karijie rusi predrasude. pored onakve snage lik ima i ponajbolju bradu u MMA. ne mislim na to sto je pustio bradu nego moze primit udarac :D

sto se eventa tice nije bilo nekih iznanađenja osim healya on me pozitivno iznenadio bas. sonnen zamalo na srecu nije uzeo titulu. zao mi je belchera sjebali su ga fino.
onaj magalhaes se nafurao ko da je u najmanju ruku jon jones, bas mi je drago sto ga je ovako sa lakocom pobijedio. onaj sudija sto je bodovao 29-28 vjerovatno samo TD gleda jer ga je uspio u prvoj jednom vinny srusiti.

Ismire odlazi!!!

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 19 maj 2013, 12:12

Ima li nas???? :D

Highlight potez sinoć u main eventu. Isplati se pogledati.

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 19 maj 2013, 13:13

work je napisao/la:Ima li nas???? :D

Highlight potez sinoć u main eventu. Isplati se pogledati.
Po meni loš event, izgleda da UFC samo u SAD pravi dobre mečeve, a u ostalim zemljama prodaje maglu.

Belfort ubica kontendera :D
Ali u mojim očima nikad neće bit velik zbog TRT-a.
Ako dođe do revanša protiv silve, nadam se da će opet biti uspavan, i ako ni silva nije oličenje gospodina ipak se ne puca kao dotični.

PS. Hunt nije još dobio vizu, mogao bi propast jedan strašan meč, i Huntova zadnja šansa da u poznim godinama dobije priliku za prvaka, šteta :cry:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 20 maj 2013, 18:23

dobar event, belfort opet na sjajan nacin dosao do pobjede. souza lako uspavao protivnika. izdvojio bi i linekera koji je bio sjajan

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 21 maj 2013, 23:14

Nisam bio tu sedmicu i tek sam prosle dosao ali sam propustio ovo cekam da postave post show na torrente.

Normalno da je los Card van US kad forsiraju borce iz tih zemalja, plus priprema sve se za maraton sredinom Aprila na Fox Sports 1 gdje ce biti napucani mecevi.

Kako vidim Card za 160 nije tako los ;)

Ima i ovo, trailer za novu UFC igricu za Xbox One " onclick="window.open(this.href);return false;

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 22 maj 2013, 21:04

Meni je sad ovaj sljedeći card vrlo dobar. Ima mnoštvo boraca koji su mi "simpatični", tako da ne vjerujem da ću se dosađivati prilikom gledanja eventa.
U prelimima ima Thompson, mogao bi biti atraktivan meč.
Dalje tu je Nurmagomedov kojeg cijenim visoko i mislim da će imati dobru karijeru.
Nekako mi, u posljednje vrijeme, simpatije kupe ovi dirty wresleri, tako da će mi biti interesantno odgledati i Smitha koji je onaj TUF uzeo na mrtvo mrcvarenje protivnika u parteru.
Cerrone Noons bi mogla biti ok.
Glover Te Huna će mi biti interesantna. Glover je hypeovan, veliki pritisak je na njemu. Te Huna nekoliko dobrih zadnjih borbi i dobri entrensi. ;)
Hunt protiv nekakvog borca. Nevažno, Hunt je Hunt i , nema i, Hunt woooooohahaha. :lol:
Sad ozbiljno, bit će mi interesantno za kakvu će se taktiku odlučiti Junior. Mislim da će stajati obojica na početku, da se ispitaju. E sad je pitanje kakavo je Juniorovo boksanje u odnosu na Huntov stiking. Možda će Junior ići na obaranje, a ne bi me ni iznenadilo da Hunt ode u parter, onakav kakav jest. Kad se sjetim da je dobrovoljno išao Struveu u gard. :roll:
Main također interesantan. Uvijek je interesantno gledati borbu za pojas u HW. Cain apsolutni favorit. Mislim da je jednostavno bolji od protivnika, tako da neću elaborirati. Silva mi je ok lik, ali nije top same divizije, tako da ne vidim način kako će uzeti ovu borbu. Samo se nadam da neće biti krvavo kao prošli put, bilo je malo prebrutalno.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 maj 2013, 21:43

Trujillo je strasan imace Nurmagomedov problema

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 23 maj 2013, 15:30

Hunt je znaci dobio vizu i matchup protiv JDS-a stoji. Borba je veoma interesantna, stvarno puno mogucih izlazaka od kompletne dominacije JDS do moguceg KO od Hunta (nije vjerovatno opet). Ono sto se nece dogoditi je KO JDSa, jer iako Junior ima bradu od celika Hunt moze primiti vise a JDS nije Knockout ekspert. Jinx!

Cain v Silva je brutalno dobro, ja ali jos bolje je sto se ova borba gleda na ekranu jer neznam ko bi se nes pokusavao i volio se boriti protiv jednog od ove dvojice. :P Cain je brzi i kompletniji borac i ima bolji cardio ali Silva prednosti velicine ali nije brz. Mislim da ga Cain nece podcjenuti i doce do pobjede preko 5 rundi. Ako bude opet onako brutalno kao prva borba, nije ni bitno kakve ce ostale biti.

" onclick="window.open(this.href);return false; :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 maj 2013, 12:18

Hoće li igdje biti da se može direktno gledati...

uff to je okršaj titana
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 maj 2013, 22:04

ramiral je napisao/la:Hoće li igdje biti da se može direktno gledati...

uff to je okršaj titana
hoce na PPV :mrgreen:
a mozes se peglati i sa streamovima ako ti se da, ja cu vjerovatno sutra ujutro torrent sebi skinuti.

Ismire odlazi!!!

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 25 maj 2013, 03:15

andreson je potpisao ugovor, jos 10 borbi :!:

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 25 maj 2013, 06:18

alevkov je napisao/la:andreson je potpisao ugovor, jos 10 borbi :!:
Ne znam šta da mislim. Ako dobije Weidmana, ponestaje protivnika i mislim da bi mu za zaradu najbolje bilo ići težinsku kategoriju iznad jer će ljudi izgubit interes za njegove borbe. Nešto slično se dešava GSP-u gdje su ljudi postali pomalo zasićeni.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2013, 08:42

work je napisao/la:
alevkov je napisao/la:andreson je potpisao ugovor, jos 10 borbi :!:
Ne znam šta da mislim. Ako dobije Weidmana, ponestaje protivnika i mislim da bi mu za zaradu najbolje bilo ići težinsku kategoriju iznad jer će ljudi izgubit interes za njegove borbe. Nešto slično se dešava GSP-u gdje su ljudi postali pomalo zasićeni.
ja mislim da nisi u pravu. ok 10 borbi je puno al silva i gsp su dva najveca imena raja je luda za njima i pune kase ufc-u neprestano.

Ismire odlazi!!!

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.