Olimpik Sarajevo

Neutral
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2013, 12:53

Samo malo, šta misliš pod tim "U inat" :?:

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 19 maj 2013, 12:58

Ma bit će pobjeda, nema brige. Igra se za klub i za grad. Prvi put bi tri kluba iz Sarajeva bila na ove tri pozicije na kraju sezone. Nije mala stvar, a drago mi je da ima komšija koji podržavaju namlađi klub.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2013, 13:01

Vukovi poderite Celika veze oni nemaju Gradinu su naguzove dobili pa da gledamo sto vise evropskih tekmi u Sarajevu.Bice raje koja ce doc i navijat za vas.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 19 maj 2013, 13:03

Alipasino je napisao/la:Vukovi poderite Celika veze oni nemaju Gradinu su naguzove dobili pa da gledamo sto vise evropskih tekmi u Sarajevu.Bice raje koja ce doc i navijat za vas.
olimpic je prijavio bilino polje za igranje evropskih utakmica tako da nebi gledo to u sarajevu :D

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 maj 2013, 13:09

Pa onda cemo gledat u Zenici sat voznje niakva razlika.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 19 maj 2013, 13:16

Alipasino je napisao/la:Pa onda cemo gledat u Zenici sat voznje niakva razlika.
ne gledate svoj klub a da gledate olimpic :lol:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 maj 2013, 13:17

Pritoka Dunava jesi li mogao išta pametnije smisliti i napisati?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 19 maj 2013, 13:26

Pisete gluposti al bas nit ce Celik lagano dobiti nit Olimpic nadam se otvorenoj utakmici ali mi nesto govori da ce to biti tvrda utakmica i mislim da ce jedan gol odluciti.Po meni Olimpicu nije nikakva prednost domaci teren jer po meni losije igraju kuci sto opet nista ne mora da znaci u ovoj utakmici ja samo ocekujem korektno sudjenje i neka pobjedi bolji i ko god to bude ja cu mu cestitat.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 maj 2013, 14:17

savatihotece je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
Naravno.Godinama navijaci Celika cekaju da krene na bolje,i ovaj izlazak u evropu bi sigurno vratio robiju na vrh BH navijacke scene gdje joj je i mjesto.Zaista bi volio da ode Olimpik,ali ako to ne bude Olimpik neka to bude Celik jer su to zasluzili navijaci koji su bili uz taj klub kad je najteze bilo.Zelim samo ukazati da pojedini navijaci Celika ne treba da ponizavaju i pljuju Olimpik da bi nesto dokazivali kako oni zasluzuju put u evropu,dajte podrsku igracima i svojim navijanjem ih nosite do pobjede.Jer pljuvanje i vrijedanje Olimpika od strane pojedinaca je stvarno neumjesno i neukusno pogotov kad se zna da se sa Olimpikom uvijek moglo igrati posteno i posteno dobiti kao i izgubiti.Olimpik ne kupuje i ne prodaje bodove,i to se najbolje vidjelo u zadnjih par kola kad su mogli vjerovatno nastimati par rezultata u nekoliko bezveznih utakmica gdje su gubili bodove,a takodje i Celik,tako da ocekujem spektakl :mrgreen:
Daj ne dipr. Ako ste jaki kako to da gubite bodove u bezveznim utakmicama. Vi ste bezveze klub. Forza Čelik.
NK ČELIK - FK LEOTAR 1:1
NK ČELIK - FK RADNIK B. 2:2
FK RUDAR P. - NK ČELIK 1:1
NK TRAVNIK - NK ČELIK 2:1
NK GOŠK - NK ČELIK 0:0
Zamisli sad koliko neozbiljan moras biti i na osnovu par slabih rezultata zakljuciti recimo da je olimpik losa ekipa.Isto tako da ja zakljucim da je na osnovu ovih par utakmica Celik losa ekipa.Znaci totalno nepoznavanje fudbala.Osim toga,Celik ove sezone nije pobjedio Olimpik ni na Bilinom polju.Zamisli moje price sad da kazem ako ste jaki treba da nabijete gradinu a dva puta ste je dobili jedva.Ali ja sam svjestan da Celik tu tekmu nije dobio jedva zato sto su slabi nego sto svi podcjenjuju Gradinu i ulaze lazerno u utakmice protiv iste pa se nekolicini ekipa obilo o glavu al vama na srecu nije,kao sto je protiv Radnika s kojim je Olimpik igrao u gostima a vi kuci.
Mozemo mi jedni druge ubjedjivati praznom pricom danima al treba sacekati subotu i nakon toga vidjeti gdje je ko i sta je ko?
Jasno je meni da pojedini navijaci Celika malo dizu tenzije radi nabrijavanja na tekmu pa u Olimpiku traze nekog neprijatelja i slicno,ali to ce biti tekma dva sportska kolektiva u jednoj finoj i korektnoj atmosferi nakon koje cemo znati ko je putnik u evropska takmicenja.Ako Celik dobije na otoci,zaista nebi volio da imate problema sa papirologijom,izborite to zasluzeno i sretan vam put.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

jagamu
Kontakt:

Post Postao/la jagamu » 19 maj 2013, 15:47

[quote="Buu"]Nedajte se vukovi. Pokazite ovim samoprozvanim "velikanima" koliko su zapravo mali

Znas sta,ma ni nemoramo u Europu,al mi je drago sto smo velikana izbacili iz lige,znam da vas boli,al nauci se zivjet stom cinjenicom.. ;)
Da ne trolam ljudima temu ko bude bolji neka ide u tu famoznu Europu s nadom da ce abd.sto bolje predstavit drzavu BiH.
moSa likCe

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 19 maj 2013, 16:40

Sretno Olimpik i poderite ove Zeničane i pokažite im gdje im je mjesto, a to je da ne vide Europe zadugo, iako sad imaju vrlo hvalisavog i pričljivog trenera pun je sebe čovjek, a imali su prije njega i lijepog, ako ne i najljepšeg nema popusta samo ih zgazite.
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 19 maj 2013, 18:46

zeljooooo je napisao/la:Sretno Olimpik i poderite ove Zeničane i pokažite im gdje im je mjesto, a to je da ne vide Europe zadugo, iako sad imaju vrlo hvalisavog i pričljivog trenera pun je sebe čovjek, a imali su prije njega i lijepog, ako ne i najljepšeg nema popusta samo ih zgazite.
Jest, jest.. zenicani imaju covjeka punog sebe, brkatog i neurednog s friz pokusajem Betovena, neuspjesnim naravno. Govorljiv je pravo, Provuce kroz brkove rijec-dvije i onda stane. Pokusava rigat al ni to ne ide, zvace, klati se, pa opet izbaci rijec-dvije ispod brkova...umislja da je Aristotel, a ustvari.. VLADO ZENICANI SU UZ TEBE :oops: :oops: :oops:

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 19 maj 2013, 18:52

FliX je napisao/la:
zeljooooo je napisao/la:Sretno Olimpik i poderite ove Zeničane i pokažite im gdje im je mjesto, a to je da ne vide Europe zadugo, iako sad imaju vrlo hvalisavog i pričljivog trenera pun je sebe čovjek, a imali su prije njega i lijepog, ako ne i najljepšeg nema popusta samo ih zgazite.
Jest, jest.. zenicani imaju covjeka punog sebe, brkatog i neurednog s friz pokusajem Betovena, neuspjesnim naravno. Govorljiv je pravo, Provuce kroz brkove rijec-dvije i onda stane. Pokusava rigat al ni to ne ide, zvace, klati se, pa opet izbaci rijec-dvije ispod brkova...umislja da je Aristotel, a ustvari.. VLADO ZENICANI SU UZ TEBE :oops: :oops: :oops:
jest i ovaj nas narod puko ko kokica.Nastojite omalovazavati klubova i razumljivo je to da je to neko pametno podjebavanje.Nego se uhvatili prepucavat preko dva vjerovatno najbolja strucnjaka u ligi i omalovazavajuci njih nastojite vrijedjati jedni druge.Ammar i Vlado su gospoda i ako u bilo cemu nebi trebali traziti nacin za prepucavanje onda nebi u vezi njih dvojice jer su to dva dobra trenera i posveceni su svom poslu 100%.Kao da je bitno jel Ammar prica po dvije tri rijeci il kako vladu prica i dali je narcis.To su dva super strucnjaka i dosad rade svoj posao perfektno.U klubovima ima toliko sljama i svega preko cega se mozete prepucavati a vi se uhvatili onog najvrednijeg u oba kluba-menadzera :D
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 19 maj 2013, 19:29

jagamu je napisao/la:
Buu je napisao/la:Nedajte se vukovi. Pokazite ovim samoprozvanim "velikanima" koliko su zapravo mali

Znas sta,ma ni nemoramo u Europu,al mi je drago sto smo velikana izbacili iz lige,znam da vas boli,al nauci se zivjet stom cinjenicom.. ;)
Da ne trolam ljudima temu ko bude bolji neka ide u tu famoznu Europu s nadom da ce abd.sto bolje predstavit drzavu BiH.
:lol:
upravu si :lol:
NO PYRO NO PARTY

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 19 maj 2013, 21:08

Krenule neke ofanzive vidim, a meni Borac nije ni kraj pameti. Svakako neće biti treći, pa ne moraju brinuti za liencu. Olimpic ili Čelik će to riješiti međusobno na zelenom terenu.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 maj 2013, 21:18

open je napisao/la:Krenule neke ofanzive vidim, a meni Borac nije ni kraj pameti. Svakako neće biti treći, pa ne moraju brinuti za liencu. Olimpic ili Čelik će to riješiti međusobno na zelenom terenu.
Boga mi se malo pretjeruje, i onako je vec poznato da borac i celik nemogu zavrsiti licencu, tako da je olimpicu svejedno u svakom slucju ide u evropu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 19 maj 2013, 22:11

Kratko i jasno.

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 19 maj 2013, 22:12

pile87 je napisao/la:
open je napisao/la:Krenule neke ofanzive vidim, a meni Borac nije ni kraj pameti. Svakako neće biti treći, pa ne moraju brinuti za liencu. Olimpic ili Čelik će to riješiti međusobno na zelenom terenu.
Boga mi se malo pretjeruje, i onako je vec poznato da borac i celik nemogu zavrsiti licencu, tako da je olimpicu svejedno u svakom slucju ide u evropu.
Pa eto ako im je svejedno neka puste u nedelju i cao :) Pusti se te suplje price bgti..
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 19 maj 2013, 23:16

Zaboravimo licence, idemo malo otvoriti polemiku. Olimpic ili Čelik, mogući protivnici su isti. Za Borac ne znam, ali evo za Olimpic i Čelik, pa da malo gatamo ;) Ovi su za sada poznati i mogući.

Rosenborg - Nor
Ventspils - Lat
Tromso - Nor
Aktobe - Kaz
St. Patricks - Irl
Garabag - Azb
Malmo - Swe
Reykjavik - Isl
Inter Turku - Fin
Dacia - Mol
Levadia - Est
Linfield Belfast - Nir
Valletta - Mlt
Metalurgs - Lat
Gefle - Swe
Pyunik - Arm
Inter Baku - Azb
Skonto - Lat
Saduva - Lit
Vaduz - Lie
Flora - Est
Khazar - Azb

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 19 maj 2013, 23:17

Dosta je price u posljednje vrijeme oko licence. Ali kao sto je neko vec napisao, o tome ne znamo apsolutno nista i sve su samo nagadjanja. Sva 3 kluba imaju odredjenih problema oko licence i ne zna se ko ce ju dobiti, a ko ne. MOgucnost da jedan ekipa izadje u Evropu s time sto je dobila licencu, a ostale nisu treba ostaviti po strani.

Robijasi, dobro dosli na Otoku i nadam se da ce utakmica proci u pravoj sportskoj atmosferi, pa neka bolji pobjedi.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.