u 14.30 u nedjelju Everton-Liverpool
a u 17.00 Arsenal-Chelsea
Kevin je napisao/la:je li ovo izgleda da nece nijedna utakmica biti na tv-u?
u 14.30 u nedjelju Everton-Liverpool
a u 17.00 Arsenal-Chelsea
Pa bolje je gledati utakmicu
Arsenal-Chelsea nego nase amatere ovdje !
znaci nista od derbija kola ovaj tjedan sto je jadno stvarno..iskreno volio bih da bude Široki prenošen,ali ako ne,onda Borac-sarajevo..boli me k..c za Arsenal chelsea i takve.iako sam fan arsenala..ali svako malo imaju utakmice engleske lige,lige prvaka..dosadi...radije ode vani sutat loptu..Schlager je napisao/la:Pa bolje je gledati utakmicu
Arsenal-Chelsea nego nase amatere ovdje !
to ti samo tako mislis...raja voli ovaj nas lokalni rivalitet u bosni,i da je srece i malo talenta i mozga na BHT pa da u nedjelju radi kombinovani prenos Zrinjski-Siroki i Borac-Sarajevo *valjda tri javna servisa imaju bar dvoja reportazna kola),to bi bilo duplo gledanije od sugave utakmice arsenal-chelsea u kojoj ce vjerovatno arsenal opet isrcati sa 18 stranaca,11 na terenu i 7 na klupi,a i ostali liverpooli,chelsea i drugi nisu nista bolji...nije mi jasno samo kako se navijaci uopste mogu identifikovati sa tim klubovima...jaka fora,imas para,pokupujes sve sto valja i ti si faca...meni se to gadi,a jos vise mi se gadi sto njima nije dosta da kupe 20 stranaca,nego svi oni imaju 50-tak igraca,zlu ne trebalo,cisto da ne odu igrati za nekog drugog....a ne mogu doci ni do klupe u tim klubovima...primjer,zoran bambi tosic i nemanja matic reprezentativci srbije i jos 200 takvih momaka iz cijelog svijeta,umjesto da budu glavni igraci po zvezdi,partizanu,steaui,slaviji prag ili sta ja znam gdje,oni igraju jednu utakmicu godisnje....ima li iko predstavu sta za te igrace u najboljim godinama znaci kad odigraju jednu ili dvije utakmice godisnje,umjesto da iz nedjelje u nedjelju dizu stadione na noge?
Iz razgovora sa ljudima vidim da ih sve vise misli kao ja i da im se povraca i od lige sampiona i svega ovoga u sta se nekadasnji fudbal pretvorio....jedino gdje jos ima drazi i smeka to su reprezentacije,ako i to krupni kapital ne upropasti,pa za katar pocne igrati 15 argentinaca i brazilaca....
Pa to moze biti samo pozitivno.Znaci da Borac nema sta kriti,i daje prenos kod kuce uvijek!Jos da nas hoce koji put u gostima prenositi....Gerrard je napisao/la:Od kada je uveden projekat derbi kola , svaka utakmica kluba za koji navijate je oznacena kao derbi
nije to nepismenost, jebga, takvo je sad stanje...nije ni Sarajevo na zalost ono sto je nekad bilo...al nije to tema vec TVhilmo je napisao/la:Haj sto su u savezu lopovi, al sto su nepismeni....
http://www.nfsbih.net/htm/15k.pdf
Ist. sarajevo??????
cccccccc
" ја ? $ је & тога " $ су ",јер $ & ". Сарајево, са ? СStole iz Bora je napisao/la:Ist. sarajevo.
Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.
Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
Ma daj Sajine, napisi srpski Lukavica, da te ceo svet razumije............." je napisao/la:" ја ? $ је & тога " $ су ",јер $ & ". Сарајево, са ? СStole iz Bora je napisao/la:Ist. sarajevo.
Moguce je da misli da su nepismeni jer stoji malo slovo s na pocetku imena grada.
Ist. Sarajevo - nekako mi se cini pravilnije.
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Paromlinac i 19 gostiju.