HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Mene bi bilo sramota porediti Velez i ovaj vas umjetni klub!
Pa ljudi su bili Neko i nesto u bivsoj jugi,cijeli mostar disao za njih.
Za vas klub bez legendi i historije navijaju samo nacionalisti.
Pozdrav od najtrofejnijeg BH kluba !
Uz poruku da ispadnete iz lige,gasenje vam ubrzo slijedi,papa!
Dobro je. Nakon crvenog kartona pomislio sam da cemo spusit.
A sad u Vrapcice po pobjedu. Neka smo desetkovani, ali sa ose dobro nabrijat. Jos jedna slucajnost je da ih pobjedom mozemo izbacit iz lige. To bi bilo
A sad u Vrapcice po pobjedu. Neka smo desetkovani, ali sa ose dobro nabrijat. Jos jedna slucajnost je da ih pobjedom mozemo izbacit iz lige. To bi bilo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
a mene bi bilo sramota na ovakav nacin osvajati titule i bila bi me sramota drzat tog covjeka na tvojoj profilnoj koji kose nije opro odkad je sjeo na vasu klupu
neznam ja oces ti moc skupit 10 km za gorivo jer ima vozit od podvelezja do vrapcica
Pusa i tebi paceniceKrajPrice je napisao/la:Mene bi bilo sramota porediti Velez i ovaj vas umjetni klub!
Ja mogu postaviti koga hocu,milion legendi kluba,igraca,trenera.....werly je napisao/la:a mene bi bilo sramota na ovakav nacin osvajati titule i bila bi me sramota drzat tog covjeka na tvojoj profilnoj koji kose nije opro odkad je sjeo na vasu klupu
Ti mozes postaviti samo kakvo prase na profilnu,to vam je jedina legenda kluba,hahahahahahah
Nemoj tako kraj njihova legenda je leon buhic,ima 19 utakmica i 3 gola. Smijesan klubic bez tradicije
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
ajde razgulite s teme i i zivite od proslosti
Jesul bile horde u mostaru ?
nisu,nijedan se nije pojavioterabajt je napisao/la:Jesul bile horde u mostaru ?
Ivo Ćorić, Ivan i Đuka Rebac, Jure Zelenika, Mirko Buhač, braća Merdžo itd. samo su neke od legendi kluba, a vecina njih je igrala nogomet dok tvoj zeljo nije ni bio u planu !KrajPrice je napisao/la:Mene bi bilo sramota porediti Velez i ovaj vas umjetni klub!
Umjetni klub nastao 1905. ? Jos jedna zanimljiva izjava..
Na tebe se ne trebaju trositi velike rijeci, klub ti slavi titulu a ti cijel dan na forumu, a poznat si otprije kao mrzilac Zrinjskog i veliki pacenik !
Adolescentni egocentrizam-pojam koji te najbolje opisuje i zbog kojeg se ne treba rapsravljati s tobom, istrazi malo..
Ne mrzimo mi nikoga, samo vas ne volimo pretejerano kao ni vi nas..AlemC85 je napisao/la:a što mrzite velež, to govori o njegovoj veličini, a o vama kao primitivcima s dna kace, a realno ne mogu vas ni ja organski podnijeti, ne volim vas nikako......ovo je samo još jedna od utakmica u nizu, a kakav derbi, to samo sanjajte.....
Ni ja ne znam zasto se ovo naziva derbijem, i meni je preslo u naviku pa cesto napisem..
Gledajuci titule, navijace i sve drugo nikako se ne mozemo mjeriti jer zaostajete miljama i to nikako ne moze biti derby.. Jos je gore kad netko napise gradski derby, valjda je za to potrebno da klubovi budu iz istog grada, sto u ovom slucaju nije tako...
"Njegova velicina" samo ovo
De nek neko napise koje bio na tekmi kratki izvjestaj sa tekme ... Kakvi smo mi bili ??? i Jesmo li imali i jednu sansu da pobjedimo nakon vasa 2 crvena ?
ps. nismo se pojavili murija je vratila navijace prije Mostara.
ps. nismo se pojavili murija je vratila navijace prije Mostara.
Starmo dobro si to srocio,nemoze biti gradski derbi ako je jedan tim iz Mostara a drugi iz medjugorja. Svaka cast za komentar te legende sto su sutali krpenjace su ponosni na tebe. Daj pajdo stipu Lezve da nije njega i Starog mosta nebi nam niko za grad cuo
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
imalo je sarajevo nesto poluprilika nakon 2 crvena,bila je situacija gdje je nas golman zaplivo u prazno ali cini mi se hadzic nije dobro reagirao
moRAja je napisao/la:Starmo dobro si to srocio,nemoze biti gradski derbi ako je jedan tim iz Mostara a drugi iz medjugorja. Svaka cast za komentar te legende sto su sutali krpenjace su ponosni na tebe. Daj pajdo stipu Lezve da nije njega i Starog mosta nebi nam niko za grad cuo
Nadam se da ćete pobjediti Veleža u Vrapčićima i tamo pomoći nama pri ostanku u PL 
Zadnja izmjena: LG97DM, dana/u 19 maj 2013, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.
-
konjicanin01
- Kontakt:
bas si debil sta oces da kaze s ovom mapomkrmak je napisao/la:moRAja je napisao/la:Starmo dobro si to srocio,nemoze biti gradski derbi ako je jedan tim iz Mostara a drugi iz medjugorja. Svaka cast za komentar te legende sto su sutali krpenjace su ponosni na tebe. Daj pajdo stipu Lezve da nije njega i Starog mosta nebi nam niko za grad cuo
Idi beri paprike!LG97DM je napisao/la:Nadam se da ćete pobjediti Vehleža u Vrapčićima i tamo pomoći nama pri ostanku u PL
a ti odyebi s ove teme i brini se o svojim kompleksima.KrajPrice je napisao/la:Idi beri paprike!LG97DM je napisao/la:Nadam se da ćete pobjediti Vehleža u Vrapčićima i tamo pomoći nama pri ostanku u PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.