Ali ja na temi Barcelona ne pišem o Realu, razlika golema...a pogledaj šta se ovdje pišeLenBias je napisao/la:ti kao navijac barcelone imas vise postova na temi reala nego na onoj barcelone, ne pricaj glupostibluemania je napisao/la:@geoxx lave
Nešto puno pominjete Barcu na ovoj temi o Realu, svaki cas, u svakom postu se pomene ona ili nešto vezano za nju (njeni igraci, treneri, navijaci itd)....rekoh, da nisu slucajno kompleksi u pitanju ili neke slicne smetnje![]()
Ako jedan obican post navijaca Reala (kao onaj iznad ili još stotine takvih) na temi Reala, u sebi sadrži 5-6 pominjanja Barcelone i njenih igraca, trenera, nacin igre - šta onda to tebi znaci![]()
hajmo pošteno
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
istina, ti radis mnogo debilniju stvarbluemania je napisao/la:Ali ja na temi o Barci ne pišem o Realu, razlika golema...pogledaj šta se ovdje pišeLenBias je napisao/la:ti kao navijac barcelone imas vise postova na temi reala nego na onoj barcelone, ne pricaj glupostibluemania je napisao/la:@geoxx lave
Nešto puno pominjete Barcu na ovoj temi o Realu, svaki cas, u svakom postu se pomene ona ili nešto vezano za nju (njeni igraci, treneri, navijaci itd)....rekoh, da nisu slucajno kompleksi u pitanju ili neke slicne smetnje![]()
Ako jedan obican post navijaca Reala (kao onaj iznad ili još stotine takvih) na temi Reala, u sebi sadrži 5-6 pominjanja Barcelone i njenih igraca, trenera, nacin igre - šta onda to tebi znaci![]()
hajmo pošteno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
a što sam debil
baš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu 
nisam reko da si debil, to si sam sada izjavio, rekao sam samo da radis mnogo debilnije stvari od onih koje nekim drugim forumasima nabijas na nos, znas ti to i sam ali te to ne koci ni najmanjebluemania je napisao/la:a što sam debilbaš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu
@bluemania
Ja licno Barcu u nekom ruznom kontekstu ne spominjem na ovom pdfu , mozda nekad u hajci
, al' sad ispade mi ovdje tračamo o vama, Barci ,a vi fol dobri
Ima i vasih komaraca koji cesto slijecu ovamo tipa kanta , gorki ,barca_87 ,Romarioo koji napise esej o Realu na Barcinom pdfu , kurtinjo itd. pa i ti da se ne lazemo , nema dana da neko iz vase garde ne dodje ovde srrati o Murinju, Ronaldu , klubu itd. sve nepotrebno .
komplexi
, jedino je vi culesi koristite na citavom forumu oca mi
, pa brate ako ne volim Barcelonu znaci ja imam nekakve komplexe ? pa nije dotle doslo 
Ja licno Barcu u nekom ruznom kontekstu ne spominjem na ovom pdfu , mozda nekad u hajci
komplexi
Ništa ja ne nabijam nikome na nos, komuniciram sa kolegama u laganom fazonu i ti upadaš paraglajderski i nazivaš me debilomLenBias je napisao/la:nisam reko da si debil, to si sam sada izjavio, rekao sam samo da radis mnogo debilnije stvari od onih koje nekim drugim forumasima nabijas na nos, znas ti to i sam ali te to ne koci ni najmanjebluemania je napisao/la:a što sam debilbaš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu
geoxx je napisao/la:@bluemania
Ja licno Barcu u nekom ruznom kontekstu ne spominjem na ovom pdfu , mozda nekad u hajci, al' sad ispade mi ovdje tračamo o vama, Barci ,a vi fol dobri
Ima i vasih komaraca koji cesto slijecu ovamo tipa kanta , gorki ,barca_87 ,Romarioo koji napise esej o Realu na Barcinom pdfu , kurtinjo itd. pa i ti da se ne lazemo , nema dana da neko iz vase garde ne dodje ovde srrati o Murinju, Ronaldu , klubu itd. sve nepotrebno .
![]()
komplexi, jedino je vi culesi koristite na citavom forumu oca mi
, pa brate ako ne volim Barcelonu znaci ja imam nekakve komplexe ? pa nije dotle doslo
Problem je sto mi pisemo uglavnom realno i ono sto i svaki fan Reala zna a vi pisete kojekakve gluposti.
U tome je razlika.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Pa ne moze ti provjerit ugasene naloge
Vidi ovog ba realnog
ajmooo Gar...Arsenal
Vidi ovog ba realnog
ajmooo Gar...Arsenal
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
sad jos i lazes, lazes o tome sta sam ja napisao i izjavio pa lazes i o tome sta i kako radis i pisesbluemania je napisao/la:Ništa ja ne nabijam nikome na nos, komuniciram sa kolegama u laganom fazonu i ti upadaš paraglajderski i nazivaš me debilomLenBias je napisao/la:nisam reko da si debil, to si sam sada izjavio, rekao sam samo da radis mnogo debilnije stvari od onih koje nekim drugim forumasima nabijas na nos, znas ti to i sam ali te to ne koci ni najmanjebluemania je napisao/la:a što sam debilbaš me zanima...kad vec zachatavaš ovu temu
nidje veze...i slagao si da imam više postova na ovoj temi....provjeri ti to opet, inžinjeru moj pametni
E kad nam kanta foruma kaze da pisemo gluposti nesto ne valjaM4kaveli je napisao/la:geoxx je napisao/la:@bluemania
Ja licno Barcu u nekom ruznom kontekstu ne spominjem na ovom pdfu , mozda nekad u hajci, al' sad ispade mi ovdje tračamo o vama, Barci ,a vi fol dobri
![]()
komplexi, jedino je vi culesi koristite na citavom forumu oca mi
Problem je sto mi pisemo uglavnom realno i ono sto i svaki fan Reala zna a vi pisete kojekakve gluposti.
U tome je razlika.
Dakle princ of Velsa sigurno iduce sezone ne planira igrati Evropsku ligu , ostalo je na Perezu. 

Golčina od danas , not bad
Otići će, ako ga United pusti. 
vjerojatno zato što su to najveći rivali na svijetu, ne kontam šta je tu čudnobluemania je napisao/la:@geoxx lave
hajmo pošteno
ne vidim razlog zbog čega bi barcelona bila tolika svetinja da niti jedan navijač madrida ne smije da je spomene
a bogami ima i vas sepet ovdje na temi navijača barcelone koji ste se u najmanju ruku ulogorili tu te komentarišete sve i svašta.
naprijed rejal
stipu to , Fergiev toliko najavljivani mega transfer na ljeto je najvjerovatnije Di MariamandraX je napisao/la:Otići će, ako ga United pusti.
Mogao bi , al nece..
ide kod svog idola dakako.
ide kod svog idola dakako.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Zasto je Bejl trkaca kokos?Ja kao fan vaseg ljutitog rivala zelim da Jose jos ostane dugi niz godina.Da vam isise sve sto se isisati moze.Da dovede trkace kokosi poput Balea i jos par njih i nastavi sa svojim stilom igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.