FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

sef_mafije
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la sef_mafije » 15 maj 2013, 08:00

JTS je napisao/la:pazi ti momka, jeste bistar .. "vrijeme je da i sloboda nama da bodove", a u nastavku piše nek' su ispali, dabogda se ne vratili 10 godina .. šta reći?! volio bih da Sloboda pusti Budućnosti, kao znak nastavka dobre saradnje :mrgreen: a i jer su navijači Budućnosti većinom korektni, a Budućnost svakako ne zaslužuje da ispadne i iz ove šabanije

samo me zanima zašto ovaj gore patološki mrzi Slobodu :roll:
Mi pobijedimo Zelju, Sarajevo, Zrinjski, Celik, a lafo ne mozemo Slobodu nikad dobit kuci ?? (što? zato jer naši prodaju bodove da Sloboda ostane u ligi, i tu sam malo ljut ali ne mrzim slobodu)

Volio bi da se fukare organizuju pa da Tušanj bude pun kao stadion u Zernici, Tuzla grad sa oko 200.000 stanovnika a dodje 300 navijaca ???
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 15 maj 2013, 12:19

sef_mafije je napisao/la:
JTS je napisao/la:pazi ti momka, jeste bistar .. "vrijeme je da i sloboda nama da bodove", a u nastavku piše nek' su ispali, dabogda se ne vratili 10 godina .. šta reći?! volio bih da Sloboda pusti Budućnosti, kao znak nastavka dobre saradnje :mrgreen: a i jer su navijači Budućnosti većinom korektni, a Budućnost svakako ne zaslužuje da ispadne i iz ove šabanije

Mi pobijedimo Zelju, Sarajevo, Zrinjski, Celik, a lafo ne mozemo Slobodu nikad dobit kuci ?? (što? zato jer naši prodaju bodove da Sloboda ostane u ligi, i tu sam malo ljut ali ne mrzim slobodu)

Volio bi da se fukare organizuju pa da Tušanj bude pun kao stadion u Zernici, Tuzla grad sa oko 200.000 stanovnika a dodje 300 navijaca ???
Bice bice ne brini ti :D :D

sef_mafije
Kontakt:

Post Postao/la sef_mafije » 15 maj 2013, 12:35

i treba, aBd samo da se ubrzo napravi stadion, pa ga napunit bar na otvorenju, i da repka koju tekmu u Tuzli odigra ;)
FK Buducnost - Ljumani - Banovici.net
Eno dole u kuglani, moji drugovi, vino piju i pjevaju mene cekaju...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 15 maj 2013, 17:47

Ma dzaba nama ovdje pricat' kako ce nam pustit kako ce ovo kako ce ono.. Mi ako smo dobra ekipa, treba da pobjedimo i ovog Branitelja i Rudara i s kim vec igramo do kraja.. treba guz.ove oderat na ovim utakmicama, treba pokazat zasto se pare ulazu u njih, a ako im vec nije stalo da ostanu i ako misle ostati ako kupe utakmicu nek onda slobodno napuste klub..ima juniora i kadeta koji su bolji od vecine prvotimaca i koji bi dusu dali za ovaj klub koji propada.. Hvala svim navijacima koji bi nam pustili te utakmice, time pokazuju ko su i sta su.. svaka cast
1947!

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 15 maj 2013, 18:14

Ljumani_Banovici je napisao/la:Ma dzaba nama ovdje pricat' kako ce nam pustit kako ce ovo kako ce ono.. Mi ako smo dobra ekipa, treba da pobjedimo i ovog Branitelja i Rudara i s kim vec igramo do kraja.. treba guz.ove oderat na ovim utakmicama, treba pokazat zasto se pare ulazu u njih, a ako im vec nije stalo da ostanu i ako misle ostati ako kupe utakmicu nek onda slobodno napuste klub..ima juniora i kadeta koji su bolji od vecine prvotimaca i koji bi dusu dali za ovaj klub koji propada.. Hvala svim navijacima koji bi nam pustili te utakmice, time pokazuju ko su i sta su.. svaka cast
Zvijezda i Budućnost su klubovi s ovog kantona koji zaslužuju veliki respekt od nas! Ja sam siguran da će te dobit bodove ako vam bude gorilo a za ova dva hajvana iznad se nema šta reći osim da su hajvani..
075

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2013, 18:19

pa vas smo dobijali brate pa gdje drugo mozemo dobit na gostovanju nego kod vas?..komsiluk, jako puno nasih navijaca, tkao da smo haman pa kao kod kuce i to je uglavnom razlog.. druze ti zaboravljas da smo i vama ipak valjali..one godine kad ste ispali dali smo vam 1 bod ,jer tri nismo smjeli dati jer bi i mi bili u nezavidnojsituaciji tako da je ostlao 0-0..onda kad ste evropu izborili i to ste zahvaljujuci Slobodi koja je izbacila iz playoffa u zadnjem kolu Dzerzelez, a vi se plasirali, a nezaboravi da je Dzerzelez Vodio 1:0 na poluvremenu i u tim trenutcima vi niste ni bili u planovima za playoff i evropu...meni ste uvjek bili dragi iz razloga jer ste i prije rata igrali dobar fudbal, a i komsije ste nam..moje iskreno misljenje je da u Tuzli imate bodove za opstanak u sto se naravno nadam da ce sedesiti i ako bi volio da to vi obezbjedite prije te utakmice, tako da odigramo jednu normalnu utakmicu bez pritiska be grube igre , jer tad nebi trebalo ni vama , a ni nama bas jedna prijateljska utakmica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 17 maj 2013, 20:58

18.05.2013. Sportska dvorana u Banovićima 1/2 finala malonogometnog Kupa BiH MNK BANOVIĆI - KMF Tango I. Sarajevo.

Dođite u što većem broju da podržimo momke do finala. Napravimo pritisak i mislim da Tango (najjači klub u državi) može pasti. Nadam se da će biti puna dvorana, subota je čaršija će biti puna tako da očekujem dobru podršku i na kraju krajeva prolazak. Izbacili su prethodno MNK Mostar SG u gostima, a prije toga službenim rezultatom 3-0 prošli Bosnu. Nismo odavno imali neki tim u 1/2 finala nekog takmičenja, tako da vjerujem da ste se i vi zaželili ovakvi utakmica. Pa onda u finalu k'o protiv Radnika prije par godina. :lol: 3-1 vodimo, pa 3-3 i na penalima izgubimo... Al' valjda će biti bolje sada.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Cepi1981
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Cepi1981 » 18 maj 2013, 03:01

HeavensWonder je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Još da se u Premier ligu plasira i Radnički iz Lukavca i to je to.
Polahko ba, polahko. Prije Slavena ide Omladinac kao i u Prvu! ha ya!
Sloboda, Zvijezda, Buducnost, Radnicki, Gradina, Slaven, Bratstvo i jos neki klubi eto nas... Pola Premijer lige TK ! Na gostovanje prevoz svakih 15 min :mrgreen:
Sta bi sa gigantima iz TK? Od svih Zvijezda je najuspjesnija cak na 12-stom mjestu PL :) kada vratis forum u rikverc jedno 3 nemogu da vjerujem koliko su klubovi TK nazadovali
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 18 maj 2013, 03:07

Sto ti je cudno to?? Pa fukare su to nemaju za hljeba a kamo li za karte. hehe salim se kada budu bolja vremena tj kada Sloboda bude na vrhu PL i Fukare ce biti na vrhu BH-a scene ako Bog da jer to i zasluzuju
svi klubovi koji su bili u prvoj ligi bivse nam drzave zasluzuju da budu na vrhu PL dakle njih 7 zasluzuju da su konstantno u PL i medju prvima
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2013, 04:24

Sta je to cudno?..pa da svi imaju probleme ko mi I da se ne osvajaju trofeji I da si pred gasenjem klinac bi drugih bilo...gledam Zelju u finalu kupa u Sirokom 80 navijaca odpratilo da uzmu duplu krunu..pa ja ne mogu zamislit da smo mi u istoj situaciji kako bi se tuzla digla
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 maj 2013, 04:36

SaltCityAttack je napisao/la:Sta je to cudno?..pa da svi imaju probleme ko mi I da se ne osvajaju trofeji I da si pred gasenjem klinac bi drugih bilo...gledam Zelju u finalu kupa u Sirokom 80 navijaca odpratilo da uzmu duplu krunu..pa ja ne mogu zamislit da smo mi u istoj situaciji kako bi se tuzla digla
Namjestena utakmica, znali ljudi nisu zato ni dosli u Siroki Brijeg, pojedinsci dosli reda radi, pa kvota na X 1.70 u Premier :lol: :lol: :lol: :lol:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 maj 2013, 06:45

Pa cuj namjestena utakmica...posrat ovaj nas fudbal..mada je valjda zeljo trebo dobit u namjestenoj utakmici jel?..pa zve je namjesteno kao I njihove titule I td..celik ih trebo uzet tamo a nigdje ih u evropi zbog lopovluka I nista vise .
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 maj 2013, 09:36

Ajmo Budućnost po opstanak 8-)
SaltCityAttack je napisao/la:Sta je to cudno?..pa da svi imaju probleme ko mi I da se ne osvajaju trofeji I da si pred gasenjem klinac bi drugih bilo...gledam Zelju u finalu kupa u Sirokom 80 navijaca odpratilo da uzmu duplu krunu..pa ja ne mogu zamislit da smo mi u istoj situaciji kako bi se tuzla digla
Misliš 30? Nije tema Želje, ali je glupo skroz.. slave duplu prošle sezone a na nekim tekmama bude više posjete nego kod njih, isto tako i ove sezone.. Mogu misliti kako bi u drugim gradovima slavili, ne samo u Tuzli.. :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 maj 2013, 13:17

Juce sam bio u Tz i sreo nekih 20-30 poznanika... svi oni su rekli da ce Sloboda pustiti Buducnosti ako im zapne.. citiram'' valjali smo mi vama,vi nama..sto opet ne bi tako bilo'' onda moj komentar na sve to ''Dobro se dobrim vraca''
1947!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 18 maj 2013, 13:30

Benjo_AFC86 je napisao/la:Ajmo Budućnost po opstanak 8-)
Misliš 30? Nije tema Želje, ali je glupo skroz.. slave duplu prošle sezone a na nekim tekmama bude više posjete nego kod njih, isto tako i ove sezone.. Mogu misliti kako bi u drugim gradovima slavili, ne samo u Tuzli.. :mrgreen:
A jestel pomislili da su se navijači Želje više zasitili titula i duplih kruna jer ih gotovo pa svake godine osvajaju. Euforija ko i u svemu prođe. Poredit sad sa nekim klubom koji bi prvi puta u svojoj povijesti osvojio bilo koju titulu pa se raja digla je glupo. Kad više naviknete na nešto nije tako više zanimljivo :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 18 maj 2013, 15:49

SaltCityAttack je napisao/la:Pa cuj namjestena utakmica...posrat ovaj nas fudbal..mada je valjda zeljo trebo dobit u namjestenoj utakmici jel?..pa zve je namjesteno kao I njihove titule I td..celik ih trebo uzet tamo a nigdje ih u evropi zbog lopovluka I nista vise .
kompleksi su čudo :roll:

South89
Kontakt:

Post Postao/la South89 » 19 maj 2013, 20:14

Benjo_AFC86 je napisao/la: Misliš 30? Nije tema Želje, ali je glupo skroz.. slave duplu prošle sezone a na nekim tekmama bude više posjete nego kod njih, isto tako i ove sezone.. Mogu misliti kako bi u drugim gradovima slavili, ne samo u Tuzli.. :mrgreen:
Zar ti nisi manijak? Bar do juce bio :?: A sad prozivanja

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 25 maj 2013, 15:25

KAPIJA PLAČE,ČARŠIJA PAMTI!!!

25.5.1995-25.5.2013
1947!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 17:55

nego koliko ekipa ispada iz lige?.. d ali vas pobjeda u Tuzli ostavlja u ligi ili imju i drugi faktori?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 maj 2013, 18:37

SaltCityAttack je napisao/la:nego koliko ekipa ispada iz lige?.. d ali vas pobjeda u Tuzli ostavlja u ligi ili imju i drugi faktori?
4 ispadaju.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 5 gostiju.