Postao/la SaltCityAttack » 15 maj 2013, 18:19
sef_mafije je napisao/la:JTS je napisao/la:pazi ti momka, jeste bistar .. "vrijeme je da i sloboda nama da bodove", a u nastavku piše nek' su ispali, dabogda se ne vratili 10 godina .. šta reći?! volio bih da Sloboda pusti Budućnosti, kao znak nastavka dobre saradnje

a i jer su navijači Budućnosti većinom korektni, a Budućnost svakako ne zaslužuje da ispadne i iz ove šabanije
samo me zanima zašto ovaj gore patološki mrzi Slobodu

Mi pobijedimo Zelju, Sarajevo, Zrinjski, Celik, a lafo ne mozemo Slobodu nikad dobit kuci ?? (što? zato jer naši prodaju bodove da Sloboda ostane u ligi, i tu sam malo ljut ali ne mrzim slobodu)
Volio bi da se fukare organizuju pa da Tušanj bude pun kao stadion u Zernici, Tuzla grad sa oko 200.000 stanovnika a dodje 300 navijaca ???
pa vas smo dobijali brate pa gdje drugo mozemo dobit na gostovanju nego kod vas?..komsiluk, jako puno nasih navijaca, tkao da smo haman pa kao kod kuce i to je uglavnom razlog.. druze ti zaboravljas da smo i vama ipak valjali..one godine kad ste ispali dali smo vam 1 bod ,jer tri nismo smjeli dati jer bi i mi bili u nezavidnojsituaciji tako da je ostlao 0-0..onda kad ste evropu izborili i to ste zahvaljujuci Slobodi koja je izbacila iz playoffa u zadnjem kolu Dzerzelez, a vi se plasirali, a nezaboravi da je Dzerzelez Vodio 1:0 na poluvremenu i u tim trenutcima vi niste ni bili u planovima za playoff i evropu...meni ste uvjek bili dragi iz razloga jer ste i prije rata igrali dobar fudbal, a i komsije ste nam..moje iskreno misljenje je da u Tuzli imate bodove za opstanak u sto se naravno nadam da ce sedesiti i ako bi volio da to vi obezbjedite prije te utakmice, tako da odigramo jednu normalnu utakmicu bez pritiska be grube igre , jer tad nebi trebalo ni vama , a ni nama bas jedna prijateljska utakmica
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987