New York Knicks

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

Admir_Sa
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2013, 15:10

Carlo je napisao/la:
Meni je najviše žao Mela. Čovjek koliko se god trudio neko će ga iznevjeriti. Sada ga je iznevjerio trener, mogu slobodno reći. Specijalista za odbranu sebi ne smije dopustiti da primi preko 100 poena od najgore ofanzivne ekipe lige, ali sad je sve to šuplja priča i priča u prazno.
Odakle ti taj podatak :roll: u plejofu isto odigranih utakmica mi 92poena u prosjeku, vi 88 ;)
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 15:12

O regularnoj sezoni pričam, a vala 92 poena je premalo. 88 je još manje, ali opet govorim sa svim oružjem koje posjedujemo u napadu nismo bili u mogućnosti dati više od tih 88, to je isključivo kriv Woodson.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 19 maj 2013, 15:17

Carlo je napisao/la:O regularnoj sezoni pričam, a vala 92 poena je premalo. 88 je još manje, ali opet govorim sa svim oružjem koje posjedujemo u napadu nismo bili u mogućnosti dati više od tih 88, to je isključivo kriv Woodson.
opet nismo zadnji nego 23, a memfis je mensecini 27 pa igra finale zapada. al kako vam west provuce one dvije asistencije kad se lomio rezultat za ciste zicere :roll: ja mislim da vam je smith direktno ili indirektno sinoc kriv za najmanje 15-20 poena koje ste primili. al ona scena je dobra bila na +6 george fula oba slobodna i niko od igraca njujorka ne skace (iako je haman 10 sekundi ostalo), nego youngu pada lopta u ruke ni krivom ni dužnom :D
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 15:19

Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 15:45

Carlo je napisao/la:Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.
ali je ne igra on ;) ;)
Problem je sto kod vas ima dosta umisljenih igraca koji se postavljaju prije ekipe, dok u indiani nije tako, igra se timska kosarka i jaka odbrana ;)

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 19 maj 2013, 16:06

jel opet gledamo gerijatriju iduce sezone ili se mislite podmladjivati :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 19 maj 2013, 16:10

miki_92 je napisao/la:jel opet gledamo gerijatriju iduce sezone ili se mislite podmladjivati :mrgreen:

Očekuje se Jasikevičius da mijenja Kidd-a i Prigionia.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 16:37

JHam je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Svejedno, ja govorim da je sramota primiti preko 100 poena od ovako preloše ofanzivne ekipe, a Woodson je kao neki stručnjak za odbranu.
ali je ne igra on ;) ;)
Problem je sto kod vas ima dosta umisljenih igraca koji se postavljaju prije ekipe, dok u indiani nije tako, igra se timska kosarka i jaka odbrana ;)
Ko je to umišljen?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 16:39

Zaboravih čestitati Indiani i @admiru. Čestitke, zaslužen prolaz.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 16:40

Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la:
ali je ne igra on ;) ;)
Ko je to umišljen?
Melo,JR...Nemoj misliti da sad ovo pricam zato sto su otisli iz denvera, ali oni su takvi bili i dok su u denveru bili.. ;)
Ne igraju za ime s prednje strane dresa, nego za ono sa zadnje ;)

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 19 maj 2013, 17:37

slika

:mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

filip13

Post Postao/la filip13 » 19 maj 2013, 17:39

Neutral je napisao/la:
miki_92 je napisao/la:jel opet gledamo gerijatriju iduce sezone ili se mislite podmladjivati :mrgreen:

Očekuje se Jasikevičius da mijenja Kidd-a i Prigionia.

:mrgreen:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 20:50

JHam je napisao/la: Melo,JR...Nemoj misliti da sad ovo pricam zato sto su otisli iz denvera, ali oni su takvi bili i dok su u denveru bili.. ;)
Za JRa uredu, ali gdje ćeš to reći za Mela? Pa on je zadnji igrač za kojeg bi rekao da mu ekipa nije na prvom mjestu. Ti si samo klasični hater New Yorka, to si već dokazao.

Čuj Melo umišljen i ne misli na tim. O majko moja.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 21:14

Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la: Melo,JR...Nemoj misliti da sad ovo pricam zato sto su otisli iz denvera, ali oni su takvi bili i dok su u denveru bili.. ;)
Za JRa uredu, ali gdje ćeš to reći za Mela? Pa on je zadnji igrač za kojeg bi rekao da mu ekipa nije na prvom mjestu. Ti si samo klasični hater New Yorka, to si već dokazao.

Čuj Melo umišljen i ne misli na tim. O majko moja.
To sto ti ne vidis dalje od njega to je tvoj problem, vidices kad iduce godine pocne srati ko kod nas kad je igrao, trazi trade a onda sere po ekipi kako ga forsiraju kako previse ocekuju od njega i ne moze igrati pod takvim pritiskom(koji je sam sebi stvorio :!: :!: ) i tek onda pokaze pravo lice ;) ;) Ja ga vidim u LALima poslije sljedece sezone a vi kako hocete ;) (sljedecu igra preko neke stvari)
Vaznija mu je titula najboljeg scorera lige nego PO sa NYKima ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 21:20

Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.

Brini se za Denver. Ti reče da će Denver dalje od Knicksa. Knicksi druga runda, Denver prva. Ćaos.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 21:39

Carlo je napisao/la:Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.

Brini se za Denver. Ti reče da će Denver dalje od Knicksa. Knicksi druga runda, Denver prva. Ćaos.
Denver Zapad, NYK Istok :lol: :lol: :lol: Vi da ste igrali sa Warriorsima bili bi pometeni :lol: :lol:
Kod nas je bio 6-7 godina, to nista ne znaci ;) ;) Vidicemo kad ode u Lakerse, koja ce ploca da se vrti :lol: :lol: :lol:
I da, Denver 57 pobjeda BEZ SUPERSTARA!!! u 5x tezoj konferenciji, NYK 54 sa po vama 2 SUPERSTARA!! u laksoj konferenciji :lol: :lol: Radije bi ispao u prvoj rundi na zapadu nego se takmicio na istoku :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 21:57

JHam je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Uozbilji se. Čovjek je već evo treća godina ovdje. Da mu je važniji lični uspjeh i 40 poena pa ne bi bio BUKVALNO UNIŠTEN poslije utakmice. Čitam sinoć da je sjedio u mraku pola sata i da nije mogao doći sebi i ti se sad našao praviti pametan i govoriti da mu je bitnije da postigne 40 poena nego da pobjedi.

Denver Zapad, NYK Istok :lol: :lol: :lol: Vi da ste igrali sa Warriorsima bili bi pometeni :lol: :lol:
Kod nas je bio 6-7 godina, to nista ne znaci ;) ;) Vidicemo kad ode u Lakerse, koja ce ploca da se vrti :lol: :lol: :lol:
I da, Denver 57 pobjeda BEZ SUPERSTARA!!! u 5x tezoj konferenciji, NYK 54 sa po vama 2 SUPERSTARA!! u laksoj konferenciji :lol: :lol: Radije bi ispao u prvoj rundi na zapadu nego se takmicio na istoku :lol: :lol:
Ti se onda takmiči u prvoj rundi svake godine i ispadaj. Jel to taj west conference pride? Kakve sve gluposti neću čuti :D
Brini se o Denveru, rekoh ti. To je tvoj tim, imaš temu na forumu i tamo komentariši. Nije te nigdje bilo kada su Knicksi prošli prvu rundu. Ne znam samo zašto... Vjerovatno zato što si rekao da nemaju šanse da prođu tu prvu rundu :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 22:03

Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la:

Ti se onda takmiči u prvoj rundi svake godine i ispadaj. Jel to taj west conference pride? Kakve sve gluposti neću čuti :D
Brini se o Denveru, rekoh ti. To je tvoj tim, imaš temu na forumu i tamo komentariši. Nije te nigdje bilo kada su Knicksi prošli prvu rundu. Ne znam samo zašto... Vjerovatno zato što si rekao da nemaju šanse da prođu tu prvu rundu :D
Jesmo li ja i ti na istom forumu?? :lol: :lol:
Nosio sam Kawhijev avatar jer sam tad vnogo pojeo, a druga je stvar sto ti ne vidis ono sto ne zelis ko i oni Jamesovci, pa cim vam neko nesta kaze na vaseg ljubljenog Meloa/Jamesa vi napadate ko ameri kad nadju naftu :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 19 maj 2013, 22:04

Ja prije svega navijam za Knickse, a najdraži igrač mi nije Melo ako baš želiš da znaš.

Jedeš ti **** redovno, a evo i sad ćeš ga pojest :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 19 maj 2013, 22:09

Carlo je napisao/la:Ja prije svega navijam za Knickse, a najdraži igrač mi nije Melo ako baš želiš da znaš.

Jedeš ti **** redovno, a evo i sad ćeš ga pojest :D
Kako ga branis nebi se bas reklo :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []