Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Kako smo samo bili blizu da izgubimo Begovica. Pa bio je na spisku Kanade 2008 za kvalifikacije, ali srecom nije zaigrao. Hvala Bogu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mislim i da je u dvije utakmice bio i na klupi, al sreca pa nije usao nijednomCartman je napisao/la:Kako smo samo bili blizu da izgubimo Begovica. Pa bio je na spisku Kanade 2008 za kvalifikacije, ali srecom nije zaigrao. Hvala Bogu.

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Nema potrebe da se vraćamo na to ŠBB - KBB, enjoy the moment. 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
baš me zanima gdje će na ljeto. šta vi mislite? iz stoke ide jer su doveli onog butlanda.
svi jači klubovi u engleskoj imaju golmana osim arsenala.
Nije vala ni Reina kao što je nekad bio.utaka je napisao/la:baš me zanima gdje će na ljeto. šta vi mislite? iz stoke ide jer su doveli onog butlanda.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
mislio sam od ovih jačih klubovaceze je napisao/la:Nije vala ni Reina kao što je nekad bio.utaka je napisao/la:baš me zanima gdje će na ljeto. šta vi mislite? iz stoke ide jer su doveli onog butlanda.

Bili smo blize da ga izgubimo glupim izjavama da se ne javlja na telefon i da mozemo bez njega...Cartman je napisao/la:Kako smo samo bili blizu da izgubimo Begovica. Pa bio je na spisku Kanade 2008 za kvalifikacije, ali srecom nije zaigrao. Hvala Bogu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Aj ne seriutaka je napisao/la:mislio sam od ovih jačih klubovaceze je napisao/la:Nije vala ni Reina kao što je nekad bio.utaka je napisao/la:baš me zanima gdje će na ljeto. šta vi mislite? iz stoke ide jer su doveli onog butlanda.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ja bih volio da pređe ili u Arsenal ili Liverpool.utaka je napisao/la:baš me zanima gdje će na ljeto. šta vi mislite? iz stoke ide jer su doveli onog butlanda.
Da, Liverpool ili Arsenal !
Ne bi imao ništa i da ode u Everton

everton ima howarda, u liverpool moze ako prodaju reinu u barsu, a arsenal je dosta realan iako wenger sigurno nece dati puno para za njegaNeutral je napisao/la:Da, Liverpool ili Arsenal !
Citam danas na jednom bh sportskom site-u kako bi begovic trebao otici u liverpul. Odnosno reina bi otisao u barcelonu cime bi barca dobila i boljeg golmana od valdeza (mada to sad nije ni bitno) a onda bi liverpul poslo 10miliona i jos downinga za begovica.
Sad koliko je to tacno ne znam. Liverpul je bolji od trenutnog kluba do svakako, mada bih ja vise volio da ode u arsenal, al eto i nema nekih puno opcija, prakticno samo liverpul i arsenal a wenger ne da puno para.
Sad koliko je to tacno ne znam. Liverpul je bolji od trenutnog kluba do svakako, mada bih ja vise volio da ode u arsenal, al eto i nema nekih puno opcija, prakticno samo liverpul i arsenal a wenger ne da puno para.
Bega treba otići u klub koji igra CL.Neutral je napisao/la:Da, Liverpool ili Arsenal !
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ja mislim da Mr. Sexy treba otići u neki veliki klub, neku instituaciju, a takvi su Liverpool, Arsenal, Man Utd .. čak nije bitna LP, ebeš je tam', ne mora je ni igrat', glavno da brani za veliki klub što i zaslužuje .. a po meni Liverpool je možda najizglednija opcija i najveći Engleski klub
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
A koji klub igra CL , a treba boljeg golmana ? Arsenal možda ? Neće da troše pare , kao i uvijek . A čisto sumnjam da će Asmir ići iz PL.Saurman je napisao/la:Bega treba otići u klub koji igra CL.Neutral je napisao/la:Da, Liverpool ili Arsenal !
Begović će u Liverpool najvjerovatnije. Reina ide u Barcu, a Begović u Liverpool. Nekako logičan slijed događaja, iako je to samo moje mišljenje.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
http://www1.skysports.com/football/live ... 935/report" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo ga igrac utakmice danas
Evo ga igrac utakmice danas

Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
viKK je napisao/la:A koji klub igra CL , a treba boljeg golmana ? Arsenal možda ? Neće da troše pare , kao i uvijek . A čisto sumnjam da će Asmir ići iz PL.Saurman je napisao/la:
Bega treba otići u klub koji igra CL.
Arsenal je nekako najbolja opcija.Ionako imaju problema sa golmanima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Ja bih najviše volio da dodje u Arsenal ali!
Nazalost ima ono ali, u Arsenalu jos uvijek vjeruju svom mladom golmanu Szczesnyom i najvjerovatnije da će iz Arsenala krenut po Julia Cesara jer im treba stariji golman, naviknut na ligu da pod njegovim okriljem stata i ovaj mladi Poljak...
Nazalost ima ono ali, u Arsenalu jos uvijek vjeruju svom mladom golmanu Szczesnyom i najvjerovatnije da će iz Arsenala krenut po Julia Cesara jer im treba stariji golman, naviknut na ligu da pod njegovim okriljem stata i ovaj mladi Poljak...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Cujem da bi Begovic mogao da predje u Tosk tesanjski??? Sve vam je to rekla kazala dok ga ne vidim u dresu neke ekipe nevjerujem ni novinaroma ni nikome., ista stvar I sa dzekom I ostalim zmajevima.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.