Postao/la alan_kardec » 26 nov 2009, 03:41
Ćiro je stari,iskusni,namazani,prefrigani lisac koji ne bira sredstva da bi došao do svog cilja i da bi svu krivicu skinuo sa sebe,iako je on sigurno najveći krivac za neuspjeh u baražu,ako se uopšte može reći "neuspjeh" pošto se zna ko je i šta je Portugal.Ćiro bi bio sjajan političar barem za ove prostore.Vrstan je demagog,zna da manipuliše masama.Kad sam prije neko veče pročitao informaciju da Ćiro za neuspjeh krivi nekakav "srpski lobi" i Dodika,nisam ništa htio komentarisati jer sam kontao da je to "patka" novinara kao što se pisalo i na ovom portalu.Međutim,Ćiro je ovdje na indirektan način potvrdio tu svoju izjavu na šta sam ja ostao šokiran da čovjek koji ima toliko godina i koji je prošao mnogo toga u životu,bezočno laže da bi donekle oprao ono što je isključivo on usrao.Sjećate li se njegovog intervjua koji je bio u ponedjeljak u "60 minuta"?U tom intervju on veli da kad je vidio na treningu u petak da nešto nije u redu sa MIsimovićem,postavio mu je pitanje kao šta nije u redu.U ovom posljednjem intervju koji je dao za ovaj portal,reče da nije Misimovića pitao ništa.Čovjek se počeo zapetljavati u sopstvenim lažima,to je očigledno.Svi su krivi samo je on čist.Poslije Istanbula krivac je bio Nadarević,protiv Španaca u gostima loša sreća i sudija,protiv Španaca u Zenici kartoni su bili krivi,iako je on kriv što ih barem oni glavni igrači nisu ranije očistili.U Lisabonu kriv je bio MIsimović,u Zenici Medunjanin,a za ispadanje u baražu,neki virtuelni "srpski lobi".Postao je poznat po psovkama na presicama na kojima je prisustvovao,ljubio je sve oko sebe da bi se dodvorio "svom narodu".Jedne prilike,onako javno, preko novina, ni kriva ni dužna,Sašu Papca poslao u p.m.,a kroz nekoliko dana ga molio da se vrati u repku i još mali milion nekih stvari koje mu ne služe na čast.
Ono što je sigurno,on je za svoj angažman uzeo dobru lovu,a ni njegov sin nije prošao loše.
Zbog svega ovog navedenog čudi me kako postoje ljudi koji Zvjezdana smatraju izdajnikom,nakon svega što je taj čovjek napravio sa reprezentacijom BiH.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović