pinki je napisao/la:Kaže lik juče na tekmi, kako će sarajevo biti veliki klub s istorijom kad su im još osnivači živi, ja pao sa stolice
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
darkangel1
- Kontakt:
ee gdje sad igra onaj emrah hasanhodzic ???
Na posudbi u Visockoj Bosni. 21 nastupa 2 gola.darkangel1 je napisao/la:ee gdje sad igra onaj emrah hasanhodzic ???
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
ode i Cviko... nek' mu je sa srećom i hvala za dosta lijepog što je uradio i trudio se za Želju !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Rusmir Cviko odlazi iz Željezničara!
Nece to vise biti taj Zeljo!
Izgubili smo Zuju, Brkovica, Besliju, vjerovatno i Guso.
U klubu nemamo ozbiljnog covjeka, samo neki volonteri, a da vidim nekog da bi mogao zamijeniti ove jake ljude, tesko.
Nece to vise biti taj Zeljo!
Izgubili smo Zuju, Brkovica, Besliju, vjerovatno i Guso.
U klubu nemamo ozbiljnog covjeka, samo neki volonteri, a da vidim nekog da bi mogao zamijeniti ove jake ljude, tesko.
Sto se tice cvike samo cu reci SJAJNA VIJEST...
Najvise me pogadja dio gdje kaze da je doslo do zasicenja, to sigurno nije samo kod njega, to je nekako postalo normalno raspolozenje od igraca, navijaca, uprave... Svi smo se uljuljali uspjesima u BiH i neuspjesima u Evropi. Svakako malo ljudi radi korisne stvari u Zelji, poslije ovoga jos jedan manje, nije dobra informacija, al idemo dalje. Hvala Cviki za sve, bio je cini mi se univerzalac, ko Stanic na terenu.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
vala bašnime_tm87 je napisao/la:Sto se tice cvike samo cu reci SJAJNA VIJEST...
Einigkeit und Recht und Freiheit
Meni nikad nije bilo jasno koji je faktor Cviko bio u klubu
Nek mu bude sa srecom gdje god da ode.
Nek mu bude sa srecom gdje god da ode.
NO PYRO NO PARTY
- ficobahtic
- Kontakt:
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako neko zna ovog s britanskom zastavom nek mu poruči da ga častim večerom.likusa je napisao/la:
gdje su nestali ovi ljudi ?
-
old school
- Kontakt:
ako ode Antolovic,opcije su nam Hadzic iz zrnjskog,Fejzic, iskreno ne bi volio nijednog vidjeti,a sve je vec navodno dogovoreno sa Pandzom,zanimljiv napadac kakvog Amar bas do sad i nije forsirao,mislim taj tip napadaca
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Rusmir Cviko je bio važna karika u klubu, ko kaže drugačije - laže.
Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ja kazem drugacije i ne lazem... nevazno nema potrebe dalje pricati o cviki... Amar ZNA!!kvalitet je napisao/la:Rusmir Cviko je bio važna karika u klubu, ko kaže drugačije - laže.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
MrWhite je napisao/la:Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
Sta je zapravo cviko radio?? mislim amar je menadzer kluba (tj sportski direktor i trener ujedno) vidim da je on team menadzer sta je on ustvari radioo??
>>No body likes us but we dont care<<
Da si gledao BHT sport veceras ne bih se smijao....fedeltafrotta je napisao/la:MrWhite je napisao/la:Uredu proslava titule i to sve stoji, ali pjevati zvezdine pjesme na sred Grbavice ne ide u glavu nikako......
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Vrijeme ce pokazati koliko ste izgubili odlaskom Cvike
Veliki covjek i sportski radnik !!
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Jos od prije je zastopao bio odnos Osim-Cviko,nije mi drago prije svega jer nam je uprava manja a sve vise posla dobijaju ostali clanovi koji izuzev AO tesko rade I sadasnji zadatak..
Bila je svadja odavno izmedju njih samo sto Cviko nije zelio u po frke otic nego je sacekao kraj da ne narusi pozitivnu atmosferu..
Njemu hvala na trudu znam da je pravi zeljovac u srcu..
Amar me zna nekad previse iznervirat sa svojom tvrdoglavoscu I tersanjem al dok su god extra rezultati iza njega nemam mu sta prigovoriti..
IDEMO DALJE....
p.s Dialiba je dosao u Sa na 7 dana s trebom da nebude kakve zabune I nadanja..
Bila je svadja odavno izmedju njih samo sto Cviko nije zelio u po frke otic nego je sacekao kraj da ne narusi pozitivnu atmosferu..
Njemu hvala na trudu znam da je pravi zeljovac u srcu..
Amar me zna nekad previse iznervirat sa svojom tvrdoglavoscu I tersanjem al dok su god extra rezultati iza njega nemam mu sta prigovoriti..
IDEMO DALJE....
p.s Dialiba je dosao u Sa na 7 dana s trebom da nebude kakve zabune I nadanja..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.