AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
tresem se i ja ,Mexes igra cojk srcem cini mi se za Milan
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
stid me loptu sutra sutnuti na sta je ovaj fudbal spao fujjjjjj fujjjjjjjfrancobaresi je napisao/la:Stid me Allaha mi Svevišnjeg !!
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Alegriju u svlacionici treba dat otkaz
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Jao Bergonzija idiota.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kao sto rece..Berlu sredi LP hehehehehe..smjesno, a jos vise zalosno, jadno i čemerno! Najjači je Galiani, koji kao ono se raduje..ovaj Milan je jadniji od onog s početka 80tih ( a znamo sta smo tad radili).
Eto ipak ćemo u LP..da se malo izivljavaju na nasoj nejaci Anderlehti, Malage i slični.
Eto ipak ćemo u LP..da se malo izivljavaju na nasoj nejaci Anderlehti, Malage i slični.
Sta znaci prava izmjena, preokret kako nosonja udje, bravo Alegri
Il Club più titolato al mondo!
Sta ja propustim. Gledam Laz-Cal smor od tekme i tek onako skrenem pogled na rezultate ono 1-2. Koliko mi je bilo krivo, za nepovjerovat.
No nek je pobjeda tu i LP.
Haters gonna hate.
Haters gonna hate.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
hahahaha sramote zato ste u lp kanta za nabijanje ovako providno nije onaj ni u gornjoj tuzli sudija sudio
Samo Sarajevo
- francobaresi
- Kontakt:
Zadnja utakmica u sezoni i ubjedljivo najlošija . Bez 3 pojačanja najmanje , pogotovo na sredini terena nećemo ni kvalifikacije proći . Bruka bruka i bruka !! Na kakav smo način završili na 3 poziciji .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
farukzidane
- Kontakt:
Jad...cemer i bijeda je ovaj fudbal u italiji...dabogda se raspala liga a i drzava...svakako je jadna...fuujjjj

istina da nam nisu svirali penal, istina da je bilo povlacenja gore, istina da su nam 1 na 1 svirali nepostojeci ofsajd, ali i dalje tvrdim da nismo zasluzili LP i iskreno, nije mi drago sto na ovakav nacin dobijamo utakmice.
Radije casno otici u ligu evrope nego na ovaj nacin, ali sta da se radi, nije do nas navijaca koji vjerujem nece biti najsretniji zbog ovoga.
A ja sam suzu pustio, je.bi ga, ubise me emocije
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
a kako je ovo jadno bilo mati draga 
- Consigliere
- Kontakt:
zao mi Fiorentine koja ima 2 puta bolju ekipu od te vase prcije! bez zayebancije.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
AC Penal 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

jebte se
- LegendKiller
- Kontakt:
Po prvi puta mi je bilo krivo što je milan dao gol, mom starom ništa nije bilo jasno, ustade covjek do TV pa gleda i govori pa milan ti je dao gol. Ove sudije su fakta presmiješne, neznam gdje ih nađu. Nismo zasluzili ligu prvaka, mada nije ni fiorentina, al jbg tako je to u italiji zna se ko je gore a ko dole.
Ja ne zelim ovakav milan, galijani i berluskoni sjetim vam se familije po 100 puta.
Ja ne zelim ovakav milan, galijani i berluskoni sjetim vam se familije po 100 puta.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Balotelli, Pazzini and El Shaarawy scored 43 Serie A goals in 2012-2013 - more than Ibra, Pato and Robinho in 2010-2011 (42 goals).
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
sjetite se ljudi fio - milan kako su oni dosli do poda protiv nas ,ali sdije su tako odlucile grijese iz straha da ne pogrijese
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.