Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
GDJE JE SAD SAVEZ I IZBACIVANJE U seria b ? pa ovo je bas ono jadno i bijedno .. najgori su mi oni jadove berluskonijevi koji imaju obraza da se raduju drugom golu, ja da sam navijac milana nebih ustao sa klupe FUJ!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!
31 31 31 31 31 31 31
Jedva čekam dan kad će Talijani izgubit i to 3.mjesto koje kvalifikacije nosi.
- Contentissimo
- Kontakt:
suđenje u seriji a zadnjih sezona je DNO DNA 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
- Sportfanatik
- Kontakt:
Suze u Pescari, momci čitav život igraju nogomet i onda im se ovo desi, koja tuga. Ja bi se ubio.
Puno su im i 2SiamoNoi je napisao/la:Jedva čekam dan kad će Talijani izgubit i to 3.mjesto koje kvalifikacije nosi.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Contentissimo
- Kontakt:
stvarno mi je zao Fiorentine sto na ovakav nacin izgubi zasluzeno 3. mjesto, jbg steta za calcio...stvarno providno ovo veceras 
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- IlPrincipe
- Kontakt:
Berlusconi ujutro kad pogleda kroz prozor i ugleda hiljade ljudi ..

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
30 milki je bilo u igri, sta ste stvarno mislili da bi mafiozo Berlusconi dozvolio da Milan igra EL
al matere mi ovakvi penali se ni u ligama na balkanu ne sude a zna se kakva je zabokrecina ovdje. Tuzno.
Sad cekam da netko zalipi onaj gif Berlusconia sa Deal With It.
Sad cekam da netko zalipi onaj gif Berlusconia sa Deal With It.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Kakav penal, kakav smijeh, bravo Savez, bravo Bergonci, bravo Milan. Potpuno zasluzeno..ukradena pobjeda. Mrs **** lopovska.
Support Velez, It's logical! ★
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Da ne bi sudija i penala Milan ne bi se borio za Europa ligu a uzese Fiorentini oko 12 miliona eura uz pomoc sudija, ljudi to nije sport samo to su milioni eura uzeti jednoj ekipi.Contentissimo je napisao/la:stvarno mi je zao Fiorentine sto na ovakav nacin izgubi zasluzeno 3. mjesto, jbg steta za calcio...stvarno providno ovo veceras
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Ovo što radi sudijska organizacija je lakrdija.Pa ovako suđenje nije ni kod nas, večeras su toliko pogurali Milan da je to smiješno i žalosno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Sportfanatik
- Kontakt:
jbg, nogomet je postao biznis a ne igra, vi ste moralni pobjednici ako je to neka utjeha ali yebo toMont0 je napisao/la:Kakav penal, kakav smijeh, bravo Savez, bravo Bergonci, bravo Milan. Potpuno zasluzeno..ukradena pobjeda. Mrs **** lopovska.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- francobaresi
- Kontakt:
Ne spominji mi džaba , igra je bila katastrofalna i ne radujem se previše , na ovakav način doći do pobjede za mene je gnusno i katastrofalno .Trequartista je napisao/la:U kvalifikacijama za CL normalno navijati protiv Milana jer su se te našli zahvaljujući lopovluku i krađi.
Sad kad mi dođe @franco da me ubjeđuje kako su dobro igrali.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ovo vise nema veze sa sportom,Biznis je na prvom mjestu zato je ova liga i propala.....Dovoljno je sjetiti se kakvi su igraci prije igrali u Serie A i ko sad igra i koliko ima "zvijezda" u ovoj ligi trenutno...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma svasta sam se nagledao , ovaj je u rangu sa sudjenjem u Zepcu i Orasju prije po penalima, onda maskiranju cuj on Ambrosinija iskljuci da zamaskira- tad ko je imao ikad dodira s tim znao je da je namjesteno, pa slobodnjaci u zoni suta, iskljuci pola klube itd itd...ali eto covjek se nada nije to BiH liga , to je top 5 liga. propala liga do kraja.
nama ovo odgovara, Jovetic sad 100% ide, i to vjerovatno u Juve, i to ide jeftinije nego da su LP izborili, al bolan meni zao ljudi, mene stid za njih a ni iz dzepa ni u dzep mi
nama ovo odgovara, Jovetic sad 100% ide, i to vjerovatno u Juve, i to ide jeftinije nego da su LP izborili, al bolan meni zao ljudi, mene stid za njih a ni iz dzepa ni u dzep mi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Tritolone je napisao/la: Sad cekam da netko zalipi onaj gif Berlusconia sa Deal With It.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Sportfanatik
- Kontakt:
još ako iz lige odu Cavani, Jovetić, LjajićPonos Torina je napisao/la:Ovo vise nema veze sa sportom,Biznis je na prvom mjestu zato je ova liga i propala.....Dovoljno je sjetiti se kakvi su igraci prije igrali u Serie A i ko sad igra i koliko ima "zvijezda" u ovoj ligi trenutno...
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ipak se Montolivo nije zajebo 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Daj, ne mogu vjerovat. Fiorentine mi je bas zao, ljudi su zasluzili LP, a sve zbog yebenog suca.
Puj ,yebes ovakvu ligu
Puj ,yebes ovakvu ligu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 1 gost.