Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Re: Serie A
Ljudi koji su igrali najljepsi fudbal u ligi ove sezone ovako da zavrse sezonu

Svaki iole bolji igrac i treba otici iz lige,eto liga lopovima i glumcima sa mohawk hairstyle
embrace the chaos
- Trequartista
- Kontakt:
A ja levat svađam se s rajom i branim Serie A.
@Puma, preimenuj im temu u AC Penal.

@Puma, preimenuj im temu u AC Penal.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- crvenocrni
- Kontakt:
Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije svirano) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
Znaci prvi sam protiv ovakvog sudjenja, ne samo u Italiji nego i ostatku Evrope ali brate treba sve gledat istim ocima a ne biti licemjeri
P.S. Da se razumijemo, prvi sam protiv ovakvog guranja Milana ali i ostalih koji se guraju kako protiv Milana tako protiv ostalih klubova
Znaci prvi sam protiv ovakvog sudjenja, ne samo u Italiji nego i ostatku Evrope ali brate treba sve gledat istim ocima a ne biti licemjeri
P.S. Da se razumijemo, prvi sam protiv ovakvog guranja Milana ali i ostalih koji se guraju kako protiv Milana tako protiv ostalih klubova
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 19 maj 2013, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
- AvantiSignora
- Kontakt:
Eh da nije Viola izgubila kuci od Pescare sad bi bili u LS..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Nisam gledao gore suđenje još od kako je ''veliki'' Zaim Helvida kročio velelepnim travnjacima Premier lige BiH
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Trequartista
- Kontakt:
Ma kakvim ba svim očima?crvenocrni je napisao/la:Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
Dvije sezone im se svira 20 izmišljenih penala. Nemoj matere ti!
Serie A je večeras dotakla dno!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

Da vas cujem To To To Totonero.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Svega sam se nagledao u Seriji A, i to samo u zadnjih 5-6 sezona, ali ovo večeras je dno dna, ne ide dalje. Propast lige po svim parametrima.
Najžalosnije će biti ako Fiorentina bude primorana prodati par najboljih igrača zbog ove sprdnje u zadnjem kolu.
Najžalosnije će biti ako Fiorentina bude primorana prodati par najboljih igrača zbog ove sprdnje u zadnjem kolu.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Contentissimo
- Kontakt:
crvenocrni je napisao/la:Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
kako vas vise nije stid kukati za tim golom, pa prosle sezone sudjeno vam je 15-tak penala od kojih je bar pola kao ovaj veceras, ali hvatajte se vi za taj gol, kao zbog njega ste izgubili titulu ccccccccccc
Zadnja izmjena: Contentissimo, dana/u 19 maj 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
SKY: Fiorentina traži istragu od saveza povodom meča Siena-Milan!
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- EnzoFerrari
- Kontakt:
jbo majku svoju koji padavicar, dobro je reko Zdenek Zeman za njeg.Tritolone je napisao/la:
![]()
![]()
Da vas cujem To To To Totonero.
Zadnja izmjena: EnzoFerrari, dana/u 19 maj 2013, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- Sportfanatik
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:SKY: Fiorentina traži istragu od saveza povodom meča Siena-Milan!
sumnjam da će išta biti od ovoga ali treba ustrajat
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- francobaresi
- Kontakt:
Istragom neće ništa postići a čisto sumnjam da će savez to razmatrati . Ne treba im još jedan skandal koji bi zadao konačni udarac Serie A . To je tako , nema više fudbala već samo biznis i ništa više .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Dobice racku, a ne istragu.....Andrej je napisao/la:SKY: Fiorentina traži istragu od saveza povodom meča Siena-Milan!
AC Lopov nastavlja po starom, tj. gdje su stali prosle god., nastavili su ove, a bojim se sta bi tek moglo biti iduce sezone....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Volio bih da smo izgubili jer igramo ocajno
Volio bih da smo izgubili jer nismo zasluzili LP
Volio bih da smo izgubili pa da Alegri leti s klupe
Drago mi sto smo pobijedili da hejteri crknu od muke
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Volio bih da smo izgubili jer nismo zasluzili LP
Volio bih da smo izgubili pa da Alegri leti s klupe
Drago mi sto smo pobijedili da hejteri crknu od muke
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- crvenocrni
- Kontakt:
Dobro buraz, zaboravi da sam ista rekao. Vi ste 'primjer' za svaki klubTrequartista je napisao/la:Ma kakvim ba svim očima?crvenocrni je napisao/la:Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
Dvije sezone im se svira 20 izmišljenih penala. Nemoj matere ti!
Serie A je večeras dotakla dno!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Ima li neki link za ovu emisiju sto slijedi na SKY-u, sve mi pocrkalo u par minuta..
Support Velez, It's logical! ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.