Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

JTS
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la JTS » 19 maj 2013, 23:03

Tritolone je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:

Da vas cujem To To To Totonero. :D
kad će biti dženaza namaz? :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Pogba

Post Postao/la Pogba » 19 maj 2013, 23:03

muxa je napisao/la: Drago mi sto smo pobijedili da hejteri crknu od muke.
Ma kakvo hejtanje, ja bih prvi volio da je Milan zabio 3-4 gola Sieni, iako sam i prije mjesec rekao da bi volio da Viole idu u LP jer su to igrom zaslužili, ali je opet zarad imena i neke sigurnosti da će Milan proći bar grupu, bolje da to bude Milan.

Nema tu hejtanja, neka pobjedi bolji, to je sportski, a ovo večeras mi samo tako miriše na sve osim sporta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 19 maj 2013, 23:04

Kao sto rekoh, licemjerstvo na najbolji nacin. Svi vide kad je za Milan a niko kad je protiv ili kad je za njihov klub, zao mi je sto uopste ista napisah.
Da sumiramo: Milan - lopovi - svi ostali - postenjacine

Good bye!

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 19 maj 2013, 23:04

crvenocrni je napisao/la:Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije svirano) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
Znaci prvi sam protiv ovakvog sudjenja, ne samo u Italiji nego i ostatku Evrope ali brate treba sve gledat istim ocima a ne biti licemjeri ;)
P.S. Da se razumijemo, prvi sam protiv ovakvog guranja Milana ali i ostalih koji se guraju kako protiv Milana tako protiv ostalih klubova ;)
Pa ko je najviše penala u Serie A dobio?
Ne bali za tim golom 8-)

Najjači gif ikad, što me nasmija haha :lol:
Allegri je gospodin!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 maj 2013, 23:04

JTS je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:slika

:lol: :lol: :lol:

Da vas cujem To To To Totonero. :D
kad će biti dženaza namaz? :lol:
:lol: koliko se poceo bacat odkad je dosao u Serie A, ko da su mu rekli, Balo samo se bacaj.Pola golova sto je dao su penali, Balopenalty :evil:
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 maj 2013, 23:06

Pogba je napisao/la:
muxa je napisao/la: Drago mi sto smo pobijedili da hejteri crknu od muke.
Ma kakvo hejtanje, ja bih prvi volio da je Milan zabio 3-4 gola Sieni, iako sam i prije mjesec rekao da bi volio da Viole idu u LP jer su to igrom zaslužili, ali je opet zarad imena i neke sigurnosti da će Milan proći bar grupu, bolje da to bude Milan.

Nema tu hejtanja, neka pobjedi bolji, to je sportski, a ovo večeras mi samo tako miriše na sve osim sporta.
Kad kazem hejteri onda zaista mislim na hejtere, pa ko se pronadje:wink:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

korisnikforuma
Kontakt:

Post Postao/la korisnikforuma » 19 maj 2013, 23:08

Znači jedan nepriznati gol je bio prekretnica prošle sezone???
A to što je Milanu bilo dosuđeno 10 penala a Juventusu 4 nije bitno???
I onda smo mi licemjeri, ma napušite se **** (mislim samo na ove milaniste koji imaju obraza nakon svega spominjat muntari gol)

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 maj 2013, 23:09

Ovaj mrtvi Milan ce ispasti u pretkolu eto vidjet cete,pa koga su oni ove sezone dobili od boljih timova,jednom Juventusa samo :S
embrace the chaos

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 19 maj 2013, 23:09

crvenocrni je napisao/la:Uf pa vidi tih svih navijaca kako su sad realni i hebu majku sudijama itd. (prvi sam protiv ovoga i ovo jeste nocas nezasluzeno i poklonjeno) Ali kako se samo tako brzo zaboravi ona kradja protiv upravo te Fiorentine nedavno? 2 penala za Fiorentinu od kojih jedan nije bio i cist penal za Milan nije sviran. Pa prosle godine cist gol nije priznat protiv Juventusa sto je na kraju i bila prekretnica za prvaka.Da ne spominjem prosle sezone u LP prvaka drugi penal za Barcelonu dok se nije jos ni korner izveo (nikad prije a i nikad poslije svirano) i da sad ne nabrajam milion drugih primjera.
Znaci prvi sam protiv ovakvog sudjenja, ne samo u Italiji nego i ostatku Evrope ali brate treba sve gledat istim ocima a ne biti licemjeri ;)
P.S. Da se razumijemo, prvi sam protiv ovakvog guranja Milana ali i ostalih koji se guraju kako protiv Milana tako protiv ostalih klubova ;)

Ti vec zaboravi Matriov gol u istoj tekmi koji nije bio priznat? ;)
Zadnja izmjena: AvantiSignora, dana/u 19 maj 2013, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Carli
Kontakt:

Post Postao/la Carli » 19 maj 2013, 23:10

Ma zaboravio ga ;)
Allegri je gospodin!

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 maj 2013, 23:10

Denno je napisao/la:Ovaj mrtvi Milan ce ispasti u pretkolu eto vidjet cete,pa koga su oni ove sezone dobili od boljih timova,jednom Juventusa samo :S
Pogodi kako su nas dobili :lol: penal bio cist :lol:

Sarajevo1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo1946 » 19 maj 2013, 23:11

Milan je uvijek bio najkriminalniji klub u Italiji i kao takav najopasniji za Juventus, zato su mi omraženiji i od Intera.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10

Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 19 maj 2013, 23:12

Jako mi smeta nepravda, a to je veceras ucinjeno fiorentini i mislim da nijednom pravom i normalnom navijacu ovog kluba nije drago zbog ovoga :oops:

mozda ce me neko sada napasti, ali iskreno govoreci, javno tvrdim da bi volio da ne prodjemo u ligu prvaka.
ako ima boga i bit ce tako.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 maj 2013, 23:12

rope11 je napisao/la:Jako mi smeta nepravda, a to je veceras ucinjeno fiorentini i mislim da nijednom pravom i normalnom navijacu ovog kluba nije drago zbog ovoga :oops:

mozda ce me neko sada napasti, ali iskreno govoreci, javno tvrdim da bi volio da ne prodjemo u ligu prvaka.
ako ima boga i bit ce tako.
Respekt!
embrace the chaos

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 19 maj 2013, 23:13

Jeste smijesni :grin:

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 19 maj 2013, 23:13

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 19 maj 2013, 23:13

Sarajevo1946 je napisao/la:Milan je uvijek bio najkriminalniji klub u Italiji i kao takav najopasniji za Juventus, zato su mi omraženiji i od Intera.
Meni je kristalno jasno ako se Milan pojaca i bude nam konkurent da smo mi vec sad ispusili Serie A za slijedecu sezonu.Sanse mi necemo imat sa ovakvim penalima i slicnim sranjima.Scenario mi je vec poznat i gadi mi se slijedeca sezona a da nije ni pocela.

p.s. Viviano on FB: "Better 4th than thieves."

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 19 maj 2013, 23:14

Velika steta za Fiorentinu, zasluzili su ljudi LP, imali su odlicnu sezonu!
Zalosno kako je milan dobio, a jos gore svi su govorili da ce im dosuditi penal, sudije generalno kriminalni, sudijska organizacija losa!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 maj 2013, 23:15

Ja se iskreno nadam da ce Fiorentina zapeti u Ligi Evrope, barem da dodje tamo do 1/4 finala, 1/2 finala a nekako se potajno nadam da ce osvojiti slijedece sezone, naravno ekipa mora ostati na okupu i pojacati se jednim-dvojicom igraca.

Milan niposto ne smije ispasti u kvalifikacijama, jbo ovo veceras, al sto neko napisa francuzi se pojacavaju iz godine u godinu, vidimo i portugalske ekipe igraju finala evrotakmicenja, dakle nema zaebancije ni najmanje.
Support Velez, It's logical! ★

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 19 maj 2013, 23:15

Navijaci Viole da su pravi napravili bi dar mar,ne bi smjeli dopustiti ovako lako da ih kradu,pa treba im se jednom stati u kraj vise,godinama je ovako,mozda u ligi ima klubova koji bi i posteno igrali
Zadnja izmjena: Denno, dana/u 19 maj 2013, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
embrace the chaos

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []