ne moze imbecil, to je jace od njegaLillard je napisao/la:a ti odyebi s ove teme i brini se o svojim kompleksima.KrajPrice je napisao/la:Idi beri paprike!LG97DM je napisao/la:Nadam se da ćete pobjediti Vehleža u Vrapčićima i tamo pomoći nama pri ostanku u PL
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sta se svadjete,treba Veleza ostaviti u ligi i dati mu bod ili sva tri ,neka nama njih ,Zrinjski i Velez su nam jedina "zabava" u ovome nakaradnom gradu punom mrznje!
bekic uvijek najrealniji respect 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
donesi nam bola malo gatackog sira ili jogurta od ovaca sa podvelezja stoko neurbana
I ja sam se nadao da će te ćaća i mater odgojiti normalnog i pristojnog ali vidim nisu uspjeliLG97DM je napisao/la:Nadam se da ćete pobjediti Veleža u Vrapčićima i tamo pomoći nama pri ostanku u PL
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Pa momak se nada sportski.Vi vrapcicani se stvarno pjenite bez potrebe.pokipit ce te od frustracija !
-
konjicanin01
- Kontakt:
A stvarno bekicu sto vam je osnivacka skupstina odrzana u medjugorju a ne u mostaru,jel to ima neke veze s gospom ilibekicamir je napisao/la:Pa momak se nada sportski.Vi vrapcicani se stvarno pjenite bez potrebe.pokipit ce te od frustracija !
Prvo je napisao VeHlez, pa se onda ispravio valjda se boji banovica. Uglavnom od svih klubova sa kojima smo mogli igrati odlucujucu utakmicu, jako mi je drago da je ste to vi, jer ste ubjedljivo najgora ekipa trenutno u PL. Hladno cemo vam zabiti 2-3 komada u prvom poluvremenu, a kasnije mozda i dozivite katastrofu, zavisi hocemo li htjeti da vas ponizavamo dalje.bekicamir je napisao/la:Pa momak se nada sportski.Vi vrapcicani se stvarno pjenite bez potrebe.pokipit ce te od frustracija !
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Bliss je napisao/la:Prvo je napisao VeHlez, pa se onda ispravio valjda se boji banovica. Uglavnom od svih klubova sa kojima smo mogli igrati odlucujucu utakmicu, jako mi je drago da je ste to vi, jer ste ubjedljivo najgora ekipa trenutno u PL. Hladno cemo vam zabiti 2-3 komada u prvom poluvremenu, a kasnije mozda i dozivite katastrofu, zavisi hocemo li htjeti da vas ponizavamo dalje.bekicamir je napisao/la:Pa momak se nada sportski.Vi vrapcicani se stvarno pjenite bez potrebe.pokipit ce te od frustracija !
Mozda trenutno Velez ima bolju i spremniju ekipu ali druze nismo mi ti kojima treba bod da bi ostali u ovoj sug... ligi ....inace vidim taj Velez je do sada sve redom nakantao,mozda ih proti Zrinjskog podje ali biti ce tu i treme i razmisljanju o Branitelju i ostalim 2. ligaskim ekipama ali posto smo mi "plemici" podarit cemo vam taj bod ako vam bude trebao jer ipak smo mi susjedni klubovi,koliko je god nama mostarcima drag Rodoc zbog Aluminija,svadbenih sala i ostalih autokuca sa svim modernim servisima toliko su nam dragi i Vrapcici jer u ovo doba tamo pored vaseg stadiona gdje imate koncesiju na 50 godina ima lijepa pijaca sa velikim izborom cvijeca i ostalih proljetnih sjetvi a o alatima i kucanskim potrebstinama da ne pricamo!
bekicu
rođeni pazite se. bahatost bi se mogla odbit od glavu
rođeni pazite se. bahatost bi se mogla odbit od glavu
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Bekicu kada spomenes Velez trebas da ustanes zajedno sa svojim ukucanima!
Evo svi ustaše!KrajPrice je napisao/la:Bekicu kada spomenes Velez trebas da ustanes zajedno sa svojim ukucanima!
Vidi bekica lafo smeta mu komunizam i petokraka a "druze". Ma bolan ti si Velezovac nas. Nego u nedjelju slobodno dodji na pravu tribinu znam i ja da ti je pun k.... seljakluka tamo
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
dolazi li i marino s ostatkom skupine?
Taman dobro da dodje bit će vas 21moRAja je napisao/la:Vidi bekica lafo smeta mu komunizam i petokraka a "druze". Ma bolan ti si Velezovac nas. Nego u nedjelju slobodno dodji na pravu tribinu znam i ja da ti je pun k.... seljakluka tamo
Ne gine vam 2. liga, kad vam kapiten Mile hat trick uvali, hehehehe.
dosadni ste vise sa marinom bogdanom on uopce ne dolazi na tribinu stajanje a da dodje ultrasi bi ga izbacili istog trenutka,nego malo manje se kurcite mogli bi vi prosle godine ispast ko sloboda pa eto koliko ste retardiran klub dali ste gosku bodove a izbaciji "svoju" slobodu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
st aje ovo, ima neko ko nama zeli pobjedu u tom susretustaragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Svaka cast za komentar pa nek vam opet zapale autobus i daju vam degeneke,razumijemo da je lakse volit takve nego one koji su svako gostovanje dosli s cvijecem na spomenik poginuloj omladini tuzle. Sreca pa imam mnogo prijatelja tuzlaka mislio bi da su svi kao tistaragarda je napisao/la:nadam se da cete uzet ove g.o.v.n.a.r.e i poslat ih u drugu ligu....meni,ubjedljivo najljigaviji klub...sretno vam i da ih ugasite konacno...ima BOGA
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.