AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Samo se nadam da sutra necemo imat trenera
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaa Milaaaaaaaaaaan
ja letim opet,ko ga hebe
Zadnja izmjena: UrbyEmanuelson, dana/u 19 maj 2013, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
ajd ne serite, sta pljujete sad svi po pobjedi. dosla je kako je dosla. zakidali su i nas pa ste onda jadikali, i to protiv viola nas zakidose pravo, penal bio ne bio gotovo je sad. valjalo je igrati ovu utakmicu. nije momcima bilo lako. jos pogotovo gubiti a znas da moras pobijediti a protiv sebe imas ekipu koja nema sta d aizgubi..
ovo mi moze samo moj Milan da ostvari. ovoliko nerviranja i sra*a pa to nije normalno. zato ih i volim svim srcem, LP je konacno tu, ostali koju pljuju po Milanu mogu ici odavde sto prije. i ima mi se ko i javljati, pa gledaju debakl sopstvene ekipe na svom terenu i oni dosli ovdje da pametuju o Milanu.. nemam rijeci
Forza Milan
ovo mi moze samo moj Milan da ostvari. ovoliko nerviranja i sra*a pa to nije normalno. zato ih i volim svim srcem, LP je konacno tu, ostali koju pljuju po Milanu mogu ici odavde sto prije. i ima mi se ko i javljati, pa gledaju debakl sopstvene ekipe na svom terenu i oni dosli ovdje da pametuju o Milanu.. nemam rijeci
Forza Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Uvjek sam podrzavao Mistera, ali vise nema nista od toga. Ostaviti 2 najbolja strijelca na klupi u najvaznijoj utakmici nema logike. Pa bolje bi Alija Braco Hadžiosmanović postavio i motiviro ekipu neg on. Ali opet kad pogledas neka rjesenja na klupi, nema tu dostupnih kvalitetnih rjesenja, jedino neko kockanje. Protiv sam svih ovih tipa Seedorf, van Bommel, Gattuso i to. Jedino u obzir od bivsih igraca bi dosao Inzaghi jer ima kakvo takvo iskustvo . Sad ostaviti ga jos jednu sezonu isto je bezveze jer cojk zna da ce dobit otkaz. Takodje me nervira ova formacija 4-3-3 gdje Shaarawy vise trci od Abatea umjesto da daje golove.
zao mi fiorentine, ali def ni bi nas mogao gledati u europa ligi, mada treba tek izboriti plasman u LP....nece biti kvale ni lagane ukoliko se adekvatno ne pojacamo....Balotelli se vec visestruku isplatio...kakav ce to igrac biti u predstojecim sezonama, def imamo napadaca koji je hajmo reci u top 5 na svijetu da ne kazem u top 3 napadaca svijeta....jos dok se tu saraf dogodine uklopi vise bice to odlicno...samo vezni red i odbranu pojacati pod muss, napad nam ne treba vise nista 
Fala qrcu pa preokrenuste. Ko bi gledo ljubicice u lp 
Sta sad radi Rajkard?
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fakat ovaj Pazzini igra za tim srcem, kako mi je postao drag, Forza Pazzo, Forza Monto, Forza Allegri

Svaka casr Pazzi i Montolivu al brate Alegrija mi je pun q.rac
-
farukzidane
- Kontakt:
Hvala savezu italije,,sucima i svim onim ljudima koji su pomogli pa je AC Penal uspio ono sto nikom normalnom nebi poslo za nogom,,,,VELIKO HVALA,,,

[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Igraju bolji fudbal i od Chelsea i od Milana,cuj ko bi ih gledao :Ssoxx je napisao/la:Fala qrcu pa preokrenuste. Ko bi gledo ljubicice u lp
embrace the chaos
Sve mi nesto smrdi da je Max namjerno uradio veceras neke stvari u inat Berli.
pa hej, ostavi dva najbolja napadaca na klupu u jednoj ovakvoj utakmici, pa onda ona izmjena sa constantom ... pa smijesno majke mi 
Isto tako se nadam da ce dobiti otkaz, znao sam ga braniti, ali vidi se da nema hljeba od njega.
Isto tako se nadam da ce dobiti otkaz, znao sam ga braniti, ali vidi se da nema hljeba od njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
farukzidane
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

- francobaresi
- Kontakt:

Koji lik pa to je nečuveno , ne znam kako ne dobije srčani .
Zadnja izmjena: francobaresi, dana/u 19 maj 2013, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Samo sto u ovoj ekipi ima i Juventusovih igraca, malo sam zbunjen 
imal highlights tekme da vidim?
ovo vam dresovi za novu sezonu jel?farukzidane je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.