Omere moras se sloziti da je Bayern trenutno losa opcija za nase premierligase a ne za Misketa i Dzeku...
Al fakat iskreno to govorim u Bayernu je atmosfera kao kad je umro tito...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ponos Torina je napisao/la:Kaze hoce u Minhen!!!!![]()
![]()
![]()
Jes' lud, ali nije tolikoharishp je napisao/la:Da Veh nece poslati Dzeku na sedmodnevni odmor ko Grafonju nakon ,,onog drugog gola,,
Hajde Dzeko u Milan molim te da dodatno navijam za Rossonere !!!Nerko_Juventino je napisao/la:DZEKO = UBICA
Znas li ko nosi 13 u Milanu? Ma kakav Milan, on je prvi na nasoj listi pojacanjaBob_Rock je napisao/la:Hajde Dzeko u Milan molim te da dodatno navijam za Rossonere !!!Nerko_Juventino je napisao/la:DZEKO = UBICA
Svidjaju mi se njihove boje, imaju najbolje boje i najbolje dresove na svijetu !!!
Jos da dodam da bih volio da ne uzme br 9 (vjerovatno je to i rezervisano za Pipa) nego da uzme br 11 ili br 13 !!!
Dzeko u Milan !!
Ma jesu...Nema ba ljudi moji,volim sto sam Bosanac nego ostatak svijeta ....Dzeko i Spaha su nasa raja,prav bosancerosi ...BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Yebo ja sam sebe ako je normalno da dva igraca koriste vrijeme za snimanje tv-showa prije najvaznijih utakmica u povijesti drzave. Totalno smo neprofesionalni. To vazi i za igrace. Jedino su nam "svabe" (Bajramovic, Miske, Salihovic itd) 100'% ozbiljniBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Sta ima veze? i oni su ljudiCartman je napisao/la:Yebo ja sam sebe ako je normalno da dva igraca koriste vrijeme za snimanje tv-showa prije najvaznijih utakmica u povijesti drzave. Totalno smo neprofesionalni. To vazi i za igrace. Jedino su nam "svabe" (Bajramovic, Miske, Salihovic itd) 100'% ozbiljniBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Kako bolan sta ima veze, u ponedeljak navecer u vili ejupa ganica gledaju modnu reviju, utorak snimaju bajramski program i ti kazes sta ima veze, a ja cu samo reci:noah je napisao/la:Sta ima veze? i oni su ljudiCartman je napisao/la:Yebo ja sam sebe ako je normalno da dva igraca koriste vrijeme za snimanje tv-showa prije najvaznijih utakmica u povijesti drzave. Totalno smo neprofesionalni. To vazi i za igrace. Jedino su nam "svabe" (Bajramovic, Miske, Salihovic itd) 100'% ozbiljniBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Neka budu ljudi u Njemackoj i Francuskoj. Ovdje su reprezentativci. Totalno ne ozbiljno po meni. Sljedeci put pripreme na goli otok pa da im nema druge nego trenirat.noah je napisao/la:Sta ima veze? i oni su ljudiCartman je napisao/la:Yebo ja sam sebe ako je normalno da dva igraca koriste vrijeme za snimanje tv-showa prije najvaznijih utakmica u povijesti drzave. Totalno smo neprofesionalni. To vazi i za igrace. Jedino su nam "svabe" (Bajramovic, Miske, Salihovic itd) 100'% ozbiljniBOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Mislim da je ono snimano poslije tekme sa portugalom ...BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Slabo mislis, ono je snimano dan prije tekmeforza je napisao/la:Mislim da je ono snimano poslije tekme sa portugalom ...BOSNA JE ZAKON je napisao/la:Jesu li ono Dzeko i Spahic snimali bajramski program prije Portugala?
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 29 gostiju.