Karakteristicno za Manipulatora svih Manipulatora i sad mi glupi Bosanci i Hercegovci trebamo nasjesti na ovo. Vidjela je ckapi da je raja za Misketa i sad on nesto cestita, ajde sad Bosanci i Hercegovci navalite sa komentarima, proflautajte ga opet Manipulatoru, kao sto ste i do sadarob do bagro je napisao/la:Ciro maher stari...cas prica ovako cas nesto sasvim drugo...ona prava izvlakusa
Ćiro Blažević
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Ćiro Blažević
- rob do bagro
- Kontakt:
Normalno...mudar je ciro zna sta radi hoce sad da nas malo kupi ovom izjavom, al bgm mene nece niti ce ikad...njegovo je vrijeme isteklo i nek ide vise...nek ne zakuhava situaciju jos vise...pa dosta nam je vise lazi i obmana...sto da trpimopinoche je napisao/la:Karakteristicno za Manipulatora svih Manipulatora i sad mi glupi Bosanci i Hercegovci trebamo nasjesti na ovo. Vidjela je ckapi da je raja za Misketa i sad on nesto cestita, ajde sad Bosanci i Hercegovci navalite sa komentarima, proflautajte ga opet Manipulatoru, kao sto ste i do sadarob do bagro je napisao/la:Ciro maher stari...cas prica ovako cas nesto sasvim drugo...ona prava izvlakusa
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Sreca pa se ti i tvoji istomisljenji ne pitate nista.edinko je napisao/la:Hm..ukoliko bac Ciro ode,sto ne bih volio jer je stari lisac i zna svoj posao(Misketa bi "zacero" na mjesto,tamo odakle je i doso....poceo je ucjenjivati..ili su mu srpski mafijasi zaprijetili ili je uzeo lovu od Portugala,terceg nema!Jer on fakat ZNA igrati lopte..),...Bob_Rock je napisao/la:Ciri da nije stalo do nse reprezentacije i naseg uspjeha, ne bi nikoga ni krivio..Izjavio bi neke nebuloze da je Portugal bolji i to je to...Bio je taj problem sa Misimovicem koliko vidim i prije utakmice u Portugalu...
Ako je istina da je Misimovic ocekivao dijete 8neko kaze da je dobio sina) onda je normalno da je bio nervozan i napet i da mu je malo falilo da pukne...
Eto sad je puklo sve i mozemo se slikati.... Najrealnije je sacekati sa vecim odlukama nekih mjesec dana a ako se nista ne rijesi ponuditi ugovor Fatihu Terimu za selektora, vratiti Misketa ako ce ozbiljno shvatati zaadtke, napraviti prijateljsku, oprostiti se od Rahimica i Muratovica, naci novih 5-6 odbrambenih igraca za sljedece kvalifikacije, uigravati se i odigrati nekoliko prijateljskih prije SP kada svi zele termin i eto imamo paklenu reprezentaciju za naredne kvalifikacije...
Nego ako bas Ciro ode,ova ideja koju su iznio je fakat dobra..Terim-mozda NAJ rjesenje za nas jer ponudis li fotrlju selektoru nerkom od"nasih strucnjaka",mozes zabortaviti sve.....
Miske je bio i ostao LEGENDA.
A Ciroguz i Ciromaija polako ali sigruno napusta ovu nasu jadnu drzavu. POZITIVA

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nece tebe i mene i jos nas nekoliko, ali citaj postove koji ce slijediti pa ces vidjeti da li smo doista glupi Bosanci ili je to fraza izmisljena samo zato sto nam zaviderob do bagro je napisao/la:Normalno...mudar je ciro zna sta radi hoce sad da nas malo kupi ovom izjavom, al bgm mene nece niti ce ikad...njegovo je vrijeme isteklo i nek ide vise...nek ne zakuhava situaciju jos vise...pa dosta nam je vise lazi i obmana...sto da trpimopinoche je napisao/la:Karakteristicno za Manipulatora svih Manipulatora i sad mi glupi Bosanci i Hercegovci trebamo nasjesti na ovo. Vidjela je ckapi da je raja za Misketa i sad on nesto cestita, ajde sad Bosanci i Hercegovci navalite sa komentarima, proflautajte ga opet Manipulatoru, kao sto ste i do sadarob do bagro je napisao/la:Ciro maher stari...cas prica ovako cas nesto sasvim drugo...ona prava izvlakusa
- rob do bagro
- Kontakt:
ma sta me briga sta ce drugi pisat...ja znam koji je moj stav za ciru a to je da sam protiv njega...ovo mu nije trebalo.Skrivit mozda ponajboljeg igraca da je krivac sto nismo prosli i to jos u javnosti iznosit sto je stvarno za nepovjerovat...al otice on ne brini seNece tebe i mene i jos nas nekoliko, ali citaj postove koji ce slijediti pa ces vidjeti da li smo doista glupi Bosanci ili je to fraza izmisljena samo zato sto nam zavide
zivio
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
A idiota sad se izvlaci.....Nemojte molim vas nasjesti na njegove ove izvlakuse covjek je manipulator teski vidim da vas dosta na ovoj temi vec to zna.....Cak i da misli ovako i da je se STVARNO izvinuo misketu i cestitao rodjenje sina opet neka ode jer nije postigao cilj a to je plasman na svjetsko prvenstvo....Znaci kako god neka ide...
ma pun mi je k...c i cire i misketa i spahica, sve nekakve legende, j..e se njima za nama, kazes mu ruznu rijec koja ima pokriice i on odmah NECU VISE IGRATI ZA REPREZENTACIJU, j..i se ne moras, sta si ti miske BOG e nisi , CIRO koji si ti racku da se tako ponasas, sad hocu biti selektor sad necu .....po meni treba ih otjerat obojicu jer ocigledno gledaju samo svoj interes, i kako da izvuku dobrobit iz svega, .....kad su tolike patriote sto ne igraju za dzaba ....haloooo miske kad toliko volis ovu drzavu napacenu kako se tako lahko odrices dresa voljenog zbog jednog misljenja.... hallllooooooo ovo je nasa domovina - jedna jedina... nema sprdancije sa njom ILI JESI ILI NISI.... nema treceg ono jesam povremeno... u vraga vrazijeg dokleeeeeeee viseeeee .... ili igrajte srcem i borite se do zadnje kapi ili se oprostite svi redom, i ciro i miske i svi ostali...... vas je narod volio i davao vam podrsku .....jeli iko cuo i jedan zvizduk sa bilinog polja 18-tog..., nije ga niko cuo jer ga nije bilo, jer izgleda samo mi STVARNO volimo ovu jeb..u drzavu , jer izgleda samo nama navijacima srce ubrzano lupa ( cast izuzetcima: NADAREVIC, MURATOVIC, HASAGIC) svojim sam ocima gledao kako murat zadnjih deset minuta tekme u zenici stoji kao ukopan , bukvalno utackan, kako hasagic nabija sebi na glavu trenerku i odlazi sa stadiona, kako nadarevic cuci i place na sred bilinog polja... e dragi miske i moj ciro TO SU VAM BOSANCI I HERCEGOVCI a ne vas dvojica.... jedan stariji iskusniji dosao da uziva u podrsci kakvu nikad nije imao od navijaca i nikad nece vise imati (znamo za ono ciro p...ru po hrvatskoj) drugi mladji cim mu se nesto ne svidja odmah bi se oprastao od repke ( sjetimo se kad mu je oduzeta kapitenska traka ) E PA DOOOOSTTTAAAAA oprostite se obojica .... ja cu vam licno uruciti bombonjeru i buket cvijeca...samo vise ne glumite patriote
a jbt, sav sam u suzama od sentimenta...
kakav je to ljudinaa, taj ciro...
rasplaka naciju...
idioti ce nasjesti i ovome pa ce ciru dizati do neba...
on ostaje stari, izlapjeli, laHko potkupljivi, fubalski neznalica, dodikov prijatelj, tudjmanov jaran i sta sve ne..
cak bi vodio i repku srbije samo da cuje ciro majstore...
lik sa bezbroj lica..
lik koji ce slagati u oci i govoriti "sine moj"...
rasplaka naciju...
on ostaje stari, izlapjeli, laHko potkupljivi, fubalski neznalica, dodikov prijatelj, tudjmanov jaran i sta sve ne..
lik sa bezbroj lica..
Sta da ti kazem, sve si rekao, ali..., kome drug, to je pitanje ovim sto svrsavaju na ovu vijest, ma predobro mi ovo sve, koji smo mi papcikuguar je napisao/la:a jbt, sav sam u suzama od sentimenta...
rasplaka naciju...
lik sa bezbroj lica..
Pomirili se
, ima tek sad da najebemo i u kvalifikacijama za EP
.

Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ma ja oni se pomirise.
A sto repka u Zenici naograisa bez cestite sanse manje vise.
Mi mozemo otici negdje jedino ako se u repku uvede prijeki vojni sud.
Pa ko zezne,odmah po kratkom postupku.
A sto repka u Zenici naograisa bez cestite sanse manje vise.
Mi mozemo otici negdje jedino ako se u repku uvede prijeki vojni sud.
Pa ko zezne,odmah po kratkom postupku.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nedzada Selimovica za selektora,nema covjek ni licence 

Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Interesantno covjece,, SVI na ovom forumu pisu nesto ali na ovaj tvoj post koji tako KRATAK ALI SAV ISTINIT niko se ne ustrucava nesto napisati jer pojedina balavurdija samo nabija postove pisuci gluposti na ovome forumu a kad neko napise istinu onda nista,,,,, Decko ili COVJECE , sta god da si za mene si prava " NEZNALICA"?? I svaka ti cast za ovaj post!!!! dotako si SUSTINU OVOG SRANJA OKO I U REPKI sto se u zadnje vrijeme desava!!!!!! pozdravneznalica je napisao/la:ma pun mi je k...c i cire i misketa i spahica, sve nekakve legende, j..e se njima za nama, kazes mu ruznu rijec koja ima pokriice i on odmah NECU VISE IGRATI ZA REPREZENTACIJU, j..i se ne moras, sta si ti miske BOG e nisi , CIRO koji si ti racku da se tako ponasas, sad hocu biti selektor sad necu .....po meni treba ih otjerat obojicu jer ocigledno gledaju samo svoj interes, i kako da izvuku dobrobit iz svega, .....kad su tolike patriote sto ne igraju za dzaba ....haloooo miske kad toliko volis ovu drzavu napacenu kako se tako lahko odrices dresa voljenog zbog jednog misljenja.... hallllooooooo ovo je nasa domovina - jedna jedina... nema sprdancije sa njom ILI JESI ILI NISI.... nema treceg ono jesam povremeno... u vraga vrazijeg dokleeeeeeee viseeeee .... ili igrajte srcem i borite se do zadnje kapi ili se oprostite svi redom, i ciro i miske i svi ostali...... vas je narod volio i davao vam podrsku .....jeli iko cuo i jedan zvizduk sa bilinog polja 18-tog..., nije ga niko cuo jer ga nije bilo, jer izgleda samo mi STVARNO volimo ovu jeb..u drzavu , jer izgleda samo nama navijacima srce ubrzano lupa ( cast izuzetcima: NADAREVIC, MURATOVIC, HASAGIC) svojim sam ocima gledao kako murat zadnjih deset minuta tekme u zenici stoji kao ukopan , bukvalno utackan, kako hasagic nabija sebi na glavu trenerku i odlazi sa stadiona, kako nadarevic cuci i place na sred bilinog polja... e dragi miske i moj ciro TO SU VAM BOSANCI I HERCEGOVCI a ne vas dvojica.... jedan stariji iskusniji dosao da uziva u podrsci kakvu nikad nije imao od navijaca i nikad nece vise imati (znamo za ono ciro p...ru po hrvatskoj) drugi mladji cim mu se nesto ne svidja odmah bi se oprastao od repke ( sjetimo se kad mu je oduzeta kapitenska traka ) E PA DOOOOSTTTAAAAA oprostite se obojica .... ja cu vam licno uruciti bombonjeru i buket cvijeca...samo vise ne glumite patriote
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
neznalica je napisao/la:ma pun mi je k...c i cire i misketa i spahica, sve nekakve legende, j..e se njima za nama, kazes mu ruznu rijec koja ima pokriice i on odmah NECU VISE IGRATI ZA REPREZENTACIJU, j..i se ne moras, sta si ti miske BOG e nisi , CIRO koji si ti racku da se tako ponasas, sad hocu biti selektor sad necu .....po meni treba ih otjerat obojicu jer ocigledno gledaju samo svoj interes, i kako da izvuku dobrobit iz svega, .....kad su tolike patriote sto ne igraju za dzaba ....haloooo miske kad toliko volis ovu drzavu napacenu kako se tako lahko odrices dresa voljenog zbog jednog misljenja.... hallllooooooo ovo je nasa domovina - jedna jedina... nema sprdancije sa njom ILI JESI ILI NISI.... nema treceg ono jesam povremeno... u vraga vrazijeg dokleeeeeeee viseeeee .... ili igrajte srcem i borite se do zadnje kapi ili se oprostite svi redom, i ciro i miske i svi ostali...... vas je narod volio i davao vam podrsku .....jeli iko cuo i jedan zvizduk sa bilinog polja 18-tog..., nije ga niko cuo jer ga nije bilo, jer izgleda samo mi STVARNO volimo ovu jeb..u drzavu , jer izgleda samo nama navijacima srce ubrzano lupa ( cast izuzetcima: NADAREVIC, MURATOVIC, HASAGIC) svojim sam ocima gledao kako murat zadnjih deset minuta tekme u zenici stoji kao ukopan , bukvalno utackan, kako hasagic nabija sebi na glavu trenerku i odlazi sa stadiona, kako nadarevic cuci i place na sred bilinog polja... e dragi miske i moj ciro TO SU VAM BOSANCI I HERCEGOVCI a ne vas dvojica.... jedan stariji iskusniji dosao da uziva u podrsci kakvu nikad nije imao od navijaca i nikad nece vise imati (znamo za ono ciro p...ru po hrvatskoj) drugi mladji cim mu se nesto ne svidja odmah bi se oprastao od repke ( sjetimo se kad mu je oduzeta kapitenska traka ) E PA DOOOOSTTTAAAAA oprostite se obojica .... ja cu vam licno uruciti bombonjeru i buket cvijeca...samo vise ne glumite patriote
Svaka čast na ovom postu...
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sjecam se kako se Miske naljutio kad su mu uzeli kapitensku traku u Repki!
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pa hajmo realno ko se ne bih naljutio. Evo kreni od sebe pa pogledaj situaciju. Ja cjenim i postujem svakog igraca nase repke, i ne zelim da me neko pogresno shvati, ali dok su potpisnici pisma bojkotirali reprezentaciju s sadasnjim kapitenom Spahicem, taj isti Misimovic koji se tu po meni opravdano naljutio nam je spasavao guzove protiv Norverske, Turske, Malte i ostalih reprezentacija u tim kvalifikacijma pa smo zahvaljujuci njegovoj majstoriji i njegovim golovima skupili onih 13 bodova, a licno sam siguran da nije njega bilo mozda bi imali sest bodova protiv jadne Malte ono bi ostalo sve izgubili. I nakon svega toga dodje jedan Kodro i oduzme mu kapitensku traku. Nek svako krene prvo od sebe pa da vidim kako bi u toj situaciji postupio.Ponos Torina je napisao/la:Sjecam se kako se Miske naljutio kad su mu uzeli kapitensku traku u Repki!
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Fuj drtine stare...hahaha sad naso on da se miri,lafo ide gledat Misimovica i Dzeku ,a od kad je doso nije 3 utakmice nasih igraca pogledo...a juce daje intervju kako kaze nikad necu vise nazvati Misketa
Joj joj naroda joj joj
fuj dabogda se nigdje ne plasirali kad smo vaka ****,kad nas vuce za nos ko god hoce sramota
Joj joj naroda joj joj

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kako ste pljuvaci?

Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A i Misimovic je isto neka tetkica , naljutio se sto mu je Ciro rekao da je lose odigrao .. SERGEJA ZA SELEKTORA !!! 

- smijesni_ste
- Kontakt:
neka ga hamburg uzme za selektora pa kad se tamo pokaze onda u reprezentacijuOTNYS_YNWA je napisao/la:A i Misimovic je isto neka tetkica , naljutio se sto mu je Ciro rekao da je lose odigrao .. SERGEJA ZA SELEKTORA !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.