Statističko poređenje na osnovu učinka, ova dva modela i Williams-Renault FW18 iz 96e (sa Hillom i Žakom) te Ferraria F2004

Moderator/ica: rio_Ferdy88

covjek objasnio, ne znam nesto da se Red Bull zalio kad je dominirao i kada su oni imali dominantan bolid, sad kad Ferrari i Lotus uspjevaju da im pariraju odma pljuvanje Pirellija i inzistiranje na novim gumamaSportfanatik je napisao/la:
"Ne vidim čemu cijela drama. Kada je Vettel dominirao 2011. i stvari su bile dobre, onda nije bilo razloga za žaljenje. Situacija je takva da jedni razumiju gume, a drugi ne. Tu su Alonso s Ferrarijem i Raikkonen s Lotusom koji rade bolji posao od drugih“, objasnio je Alguersuari.
Izvini druže, al' i vi zapnete za Alonsa i Hamiltona da je za ne povjerovat.Johny je napisao/la:Ja ne znam sto se svadjate sa ovim kvazi forumasom.Covjek koji ne vidi dalje od Red Bulla i onog rute Vetella.

Pa plakao je i sam ledeni Finac, sto ne bi i neki emotivac sa ovih prostoraNeutral je napisao/la:Dođe mi da pustim suzu. Posljednja suza u f1 je bila Monza mislim kada je Mika izletio ili te sezone kada je titulu izgubio, uglavnom plakalo se
Otkako je tocenje goriva izbaceno F1 vise nije to to.ali ipak DRS koliko je los toliko je i dobar jer sa ovkvim bolidima svaka trka bi bila Monte Carlo bez puno preticanja i nezanimljiva ovako to daje kakvu takvu zanimljivost.Unofficialpage je napisao/la:F1 je postala umjestna. Uvodjenjem DDRS (tacnije DRS, ali svi koriste DDRS), ove gume, su unistile draz F1. Stisnes gumb i preteknes vozaca a da vaj ne moze uzvratit. Nema ono kad 2-3 krivine voze na ivici sudara, tocak uz tocak. Ove zadnje tri sezone sam pratio F1 sam radi Schumachera, ve godine slabo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.