Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
siđe bagrdavi, nigdje tebagrcavi je napisao/la:Ma sve je to normala, ali brate kad ga uhvate furati Otelo i Bazeni![]()
![]()
I oni fol ludi, a balavci sve trojica.
bagrcavi je napisao/la:Ma sve je to normala, ali brate kad ga uhvate furati Otelo i Bazeni![]()
![]()
hahahahbagrcavi je napisao/la:Ma sve je to normala, ali brate kad ga uhvate furati Otelo i Bazeni![]()
![]()
šta se ti smiješgojzerica je napisao/la:hahahahbagrcavi je napisao/la:Ma sve je to normala, ali brate kad ga uhvate furati Otelo i Bazeni![]()
![]()
is, nisu ludi da pisu 355 postova kako bi tebi objasnili...Sveti je napisao/la:a jel mi može neko da objasni
Ako piše svaki dan po 1 post, šta će ostalih 10 dana?secer je napisao/la:is, nisu ludi da pisu 355 postova kako bi tebi objasnili...Sveti je napisao/la:a jel mi može neko da objasni
Donnie Darko je napisao/la:Riječ koju si tražio je "gej".LBJ MVP je napisao/la:Osjećam se ko šovinista,nervira me ženska pojava na forumu
pa gdje si šećeru samoproklamovani love doktoresecer je napisao/la:is, nisu ludi da pisu 355 postova kako bi tebi objasnili...Sveti je napisao/la:a jel mi može neko da objasni
Postao/la zicer dana 20 maj 2013, 19:19
Nimla_RZ je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Ajmo teorija, recimo Celik se plasira u Evropu. Zatim dobije Rosenborga i izbaci ga... Da li nasljedjuje njegov koeficijent u svim sledecim rundama?
Na pogrešnoj temi pitaš, nismo mi navikli da o tome raspravljamo.
ne znamo nista o koeficijentima, najvise o cemu smo raspravljali zadnjih 10-ak godina je da li se za opstanak gleda gol-razlika ili medjusobni duel
Monolog je napisao/la:WiFi "jede" bateriju. Baterija se troši čak i kad nisi pronašao mrežu. Dakle, ako ne surfaš preko moba, slobodno isključi WiFi i baterija će trajati nešto duže.Cautinho je napisao/la:Kako slaba baterija u SG S3 minija.napunjen do 100% prije pola sata,trenutno smo na 85.Moze li se tu ista napraviti?
neo je napisao/la:Nije fifi vec wi-fi.Cautinho je napisao/la:Znaci fifi je u pitanju...imat cu to na umu.
MuhamedTM je napisao/la:Travnik -Zvijezda 1-0 (siru zapelo mora ostat na pijaci)
gosk-borac x
Sarajevo - radnik 2-0 (pitari uzimaju ovo ganola)
Gradina-rudar 1-0 (ode Gradina u 2 ligu)
OlimpiC- celik 1-0 ( Olimpic bolji tim i ljepse igraju)
leotar-slavija 0-0 (mirno bratski)
siroki -Zeljo x
Velez- zrinjski 2-0 (bice solidna tekma)
redblack je napisao/la:Taman da vas j.ebemo zguzasjena je napisao/la:opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
redblack je napisao/la:Taman da vas j.ebemo zguzasjena je napisao/la:opet valja gledati Radnickom u ledja.MakeTZ je napisao/la:ja bi volio da se pusti Buducnosti.
likusa je napisao/la:imam da ces se i danas druzit s desankom,a ne pravom ženskomlegenda reala je napisao/la:likusa
Imaš danas kakvih sigurica![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.