odlicna vijestmmmirza je napisao/la:PAO DOGOVOR I OKO ODIGRAVANJA UTAKMICA MLADE REPREZENTACIJE
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Džafića? HahahahLG97DM je napisao/la:Naravno da zaslužujete sredinu tabele, imate odličnog trenera, kao i igrače poput Musa i Džafića koji su lani kod nas bili jedni od najboljih![]()
Nadam se da mozete uzeti bod Travniku

Smoke Weed Everyday!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Cestitke Zvijezdi na opstanku, dobri uvjeti i organiziran klub, sigurno i za visu poziciju od koje zauzima.
Vidim da je standardno i NK Široki primljen dobro, lijepo za vidjeti visak nagrada hehe.
Vidim da je standardno i NK Široki primljen dobro, lijepo za vidjeti visak nagrada hehe.
...Život za Široki...
Mislim da su igrači Širokog pozitivno iznenađeni u Gradačcu na dočeku.U sustini sve korektne ekipe,pojedinci,navijači se mogu kod nas osjećati kao kod kuće.Svaki zamijenjen igrač Širokog je ispraćen gromoglasnim aplauzom.Kordić na poluvremenu dok se zagrijava zeza se sa publikom......jedan od primjera kako im je jučer bilo...Sve u svemu kamo sreće da su svi domaćini kao mi u Gradačcu,al jbg.u svakom žitu ima kukolja,al kod pojedinih izgleda sve je kukolj.ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Zvijezdi na opstanku, dobri uvjeti i organiziran klub, sigurno i za visu poziciju od koje zauzima.

dobar onaj kordic kako bi nam dobro dosao jedan onako jak i visok napadac uz jednog brzog naravno 
trebalo bi od travnika kakvih para uzet da ne zapinjemo

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
MIslim da ima par klubova u ligi kod kojih se bas uvijek moze igrati u opustenoj i prijateljskoj atmosferi.Moje licno misljenje je da su top tri kluba sa takvim okolnostima Olimpik,Zvijezda i Siroki.Mozda sam ja previse subjektivan al nekako kad igraju te ekipe nema nekog bezveznog prepucavanja oko historije,nema nekog huskanja sa vecinom protivnickih navijaca,nema halabuke na sudije,previse tenzija i sranja oko namjestanja.Bas neka totalno fudbalska atmosfera.Ne kazem da nema jos takvih ali licno mislim da su ovo tri stadiona na kojima se uvijek moze nadigravati. Mozda je to i do manjeg broja navijaca,mozda zato sto ti timovi nemaju neku bogzna historiju,ali se nekako u tim klubovima rad uprave najvise oslikava na neki pozitivan nacin.vatreni je napisao/la:Mislim da su igrači Širokog pozitivno iznenađeni u Gradačcu na dočeku.U sustini sve korektne ekipe,pojedinci,navijači se mogu kod nas osjećati kao kod kuće.Svaki zamijenjen igrač Širokog je ispraćen gromoglasnim aplauzom.Kordić na poluvremenu dok se zagrijava zeza se sa publikom......jedan od primjera kako im je jučer bilo...Sve u svemu kamo sreće da su svi domaćini kao mi u Gradačcu,al jbg.u svakom žitu ima kukolja,al kod pojedinih izgleda sve je kukolj.ŠB_Fidelis je napisao/la:Cestitke Zvijezdi na opstanku, dobri uvjeti i organiziran klub, sigurno i za visu poziciju od koje zauzima.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
ma nemaju oni kesa za tako nesto...nego neka nasa djeca malo igrajuastra1922 je napisao/la:dobar onaj kordic kako bi nam dobro dosao jedan onako jak i visok napadac uz jednog brzog naravno

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
- gradacac10
- Kontakt:
Samo se vi zalite evo Zvijezde u gornjem dijelu tabele ako dobije 

Susic je zadovolajn nasim stadionom i kaze prelijepo mu bilo u Gradaccu
Najprije ste bili na Pecari i gledali duel Širokog i Želje, a zatim u Gradačcu. Jeste li zadovoljni utakmicama domaćeg šampionata?
Nisam gledao utakmicu, više sam išao na poziv jednog čovjeka i člana Izvršnog odbora NFSiH (predsjednika Zvijezde Nurdina Peštalića, op.a). Obećao sam mu jednom prilikom da ću posjetiti Gradačac. Ovo što sam vidio u Gradačcu obradovalo me i iznenadilo. Vidio sam koliko čvojek ulaže, ne samo u sport nego i u državu. Imaju velike ambicije, za godinu - dvije će imati nevjerovatan stadion".
Zmajevi jednog dana, možda, budu posjetili i grad Zmaja od Bosne?
"Što da ne? U dogledno vrijeme bi se to moglo dogoditi. U Gradačcu je prelijepo, stadion je izvanredan, posjeduju se svi uslovi za pripremanje", za kraj nam je rekao selektor.

Najprije ste bili na Pecari i gledali duel Širokog i Želje, a zatim u Gradačcu. Jeste li zadovoljni utakmicama domaćeg šampionata?
Nisam gledao utakmicu, više sam išao na poziv jednog čovjeka i člana Izvršnog odbora NFSiH (predsjednika Zvijezde Nurdina Peštalića, op.a). Obećao sam mu jednom prilikom da ću posjetiti Gradačac. Ovo što sam vidio u Gradačcu obradovalo me i iznenadilo. Vidio sam koliko čvojek ulaže, ne samo u sport nego i u državu. Imaju velike ambicije, za godinu - dvije će imati nevjerovatan stadion".
"Što da ne? U dogledno vrijeme bi se to moglo dogoditi. U Gradačcu je prelijepo, stadion je izvanredan, posjeduju se svi uslovi za pripremanje", za kraj nam je rekao selektor.
Svaka cast komsije,pozdrav iz Srebrenika...
Fino je cuti kako ljudi rade i ulazu svoj trud a da ti drugi prepoiznaju ..
Fino je cuti kako ljudi rade i ulazu svoj trud a da ti drugi prepoiznaju ..
Eno Murinjo slobodan, trebali bi to nasi malo uzet u obzir, cojk ima i pro licencu a nama takav treba 

huh kako bi samo tad izgledala banjaN5555 je napisao/la:Susic je zadovolajn nasim stadionom i kaze prelijepo mu bilo u Gradaccu![]()
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
Kako smo sada u dilemi-dali ostaviti lijepog Juku ili dovesti Murinja za šefa.st.štaba OLIMPICA,,,,,valja nam za Evropu.Tkanton je napisao/la:Eno Murinjo slobodan, trebali bi to nasi malo uzet u obzir, cojk ima i pro licencu a nama takav treba
susic kaze za godinu - dvije će imati nevjerovatan stadion"
eto kada bi na banju mogli dolazit malo provjereni igraci
eto kada bi na banju mogli dolazit malo provjereni igraci
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
kako je ovo lijepo vidjet tabela proljetnog dijela sezone

sezoni se blizi kraj jesul nasi zabacili plovak imal vec ranije zacrtani igraca??? 

DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München
jasta su, nisu ni ove isplatilielf1 je napisao/la:sezoni se blizi kraj jesul nasi zabacili plovak imal vec ranije zacrtani igraca???

Zadnja izmjena: astra1922, dana/u 22 maj 2013, 06:43, ukupno mijenjano 1 put.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
i ja sam upucen jako dobro, da se vrsi psihicka tortura nad igracima na nacin da ih ne isplacuju i ucjenjuj, a kakva je situacija u klubu dao Bog da zadrze i ovo sto imaju.. poslovna politika im je za nulu !astra1922 je napisao/la:jasta su, nisu ni ove isplatilielf1 je napisao/la:sezoni se blizi kraj jesul nasi zabacili plovak imal vec ranije zacrtani igraca???ne fali nama puno kada bi pandza ostao mozda tri igraca,zato da su pametni odma kaparisati 4 igraca malo skuplje platiti i rahat si.bosnjak veza jusufbasic ili kordic napad, i naravno bekovi
Vidi se da si dio tima čim svoje nezadovoljstvo ispoljavas na ovaj način.Nigdje,niti u čemu, situacija u zemlji nije za pohvaliti.A takvi kao ti ,ako vrijede ,sebi će naći mjesta gdje se unovčuje ta vrijednost.sali321 je napisao/la:i ja sam upucen jako dobro, da se vrsi psihicka tortura nad igracima na nacin da ih ne isplacuju i ucjenjuj, a kakva je situacija u klubu dao Bog da zadrze i ovo sto imaju.. poslovna politika im je za nulu !astra1922 je napisao/la:jasta su, nisu ni ove isplatilielf1 je napisao/la:sezoni se blizi kraj jesul nasi zabacili plovak imal vec ranije zacrtani igraca???ne fali nama puno kada bi pandza ostao mozda tri igraca,zato da su pametni odma kaparisati 4 igraca malo skuplje platiti i rahat si.bosnjak veza jusufbasic ili kordic napad, i naravno bekovi
malo si se previse zeznuo, ocigledno je da si ti dio tog tima, cim si se osjetio prozvanim, vec dugo pratim forumase i pokusavam ostati na margini desavanja ali krajnje je vrijeme da progovore i oni koji ne dolaze na stadione a kojima je zvijezda u srcu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.